Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 43474 kartus)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Visai visai neina kuras? Bent jau "myžt" tai tikrai turėtų. O ką dėl pinigų šneka meistras? Kažkaip nesitikiki, kad siurblys ėmė ir numirė, tuo labiau dar pats užsigazuodamas

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
kol kas nieko jis del pinigu nesake,atitempes jis pajunge kompa klaidu pasake jokiu nera,paskui atsuko viena is purkstuko vamzdialiu ir bande sukti kokias 10-15s ir taip kelis kartus,sausa ten visai kuro nei laso :think: tiesa ta vamzdeli jis visai nenusuko tik biski atlaisvino ;) o paskui pasake tegu pastovi atsyla normalei,bet cia sako bus 99% siurblys parejas :-{,bet ir man kazkaip nesitiki,kad tai is niekur nieko jis numire visai :think: el.dalis tai gal ir patikeciau,bet ne mechanine :think: pries tai nekelusi jokiu problemu  nei man ta masina dumindavo nei ka :think: dar kai pasakiau,kad kuriant griebe ir apsukos pakylo iki 2000t ir uzgeso tai ir pasake,kad 99% siurblys parejo visai :-{

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
su pakeitimu 850lt AKE, va prasau:
http://www.autogidas.lt/audi-a6-c5-132kw-2000-1023147880.html
o tu skaitei, kad ten SIURBLYS 850lt, o ne motoras?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
kol kas nieko jis del pinigu nesake,atitempes jis pajunge kompa klaidu pasake jokiu nera,paskui atsuko viena is purkstuko vamzdialiu ir bande sukti kokias 10-15s ir taip kelis kartus,sausa ten visai kuro nei laso :think: tiesa ta vamzdeli jis visai nenusuko tik biski atlaisvino ;) o paskui pasake tegu pastovi atsyla normalei,bet cia sako bus 99% siurblys parejas :-{,bet ir man kazkaip nesitiki,kad tai is niekur nieko jis numire visai :think: el.dalis tai gal ir patikeciau,bet ne mechanine :think: pries tai nekelusi jokiu problemu  nei man ta masina dumindavo nei ka :think: dar kai pasakiau,kad kuriant griebe ir apsukos pakylo iki 2000t ir uzgeso tai ir pasake,kad 99% siurblys parejo visai :-{
Tai gal tiesiog uzsiorino ir viskas, as vakar pakeciau sirbli tai taspats. Kuro biski palasejo ir viskas, siurblys neima kuro jei uzsiorino ir viskas. Nieko ir neateis iki purkstuku. Siandien irgi laukia malonus darbas nuorint sistema..:think:

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Tai gal tiesiog uzsiorino ir viskas, as vakar pakeciau sirbli tai taspats. Kuro biski palasejo ir viskas, siurblys neima kuro jei uzsiorino ir viskas. Nieko ir neateis iki purkstuku. Siandien irgi laukia malonus darbas nuorint sistema..:think:
nuo ko ji is niekur nieko galejo uzsiorinti?kuro puse bako,tam permatomam vamzdelyje kuris eina nuo filtro i siurbli kuras yra be jokiu oro burbulu....pastovejus per diena is niekur nieko uzsiorino? :think: ir prie ko cia tada ji griebe ir tos apsukos pakylo iki 2000t ir nuduso? :think:

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
nuo ko ji is niekur nieko galejo uzsiorinti?kuro puse bako,tam permatomam vamzdelyje kuris eina nuo filtro i siurbli kuras yra be jokiu oro burbulu....pastovejus per diena is niekur nieko uzsiorino? :think: ir prie ko cia tada ji griebe ir tos apsukos pakylo iki 2000t ir nuduso? :think:
Nu as cia tik spelioju. Visko gali but. Arba tiesiog labai nepasiseke ir tikrai siurblys uzlinko.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Na kažkaip keistai, aš 90% įtarčiau elektroniką, nepanašu, jog tai mechaninis gedimas

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Na kažkaip keistai, aš 90% įtarčiau elektroniką, nepanašu, jog tai mechaninis gedimas
tai ir man daugiau uznesa i elektronika :think: ziuresim ka suras ka nustatis....

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
o tu skaitei, kad ten SIURBLYS 850lt, o ne motoras?
kai taip kableliai sudeti, tai kaip nori taip gali suprast. tikrai neskambinau ir neklausiau :)

Neprisijungęs Andy

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
kalbejau su draugeliu, kuris turi srota tauragej, tai sake apie 1000 lt uz tuos siurblius praso, parsiduoda tapacia diena :) O tai siurbliai 110kw ie 132kw skiriasi kuom nors ? Ar cia tik legendos, kad 132kw patvaresni, ale istaisytos klaidos.. :)

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį

Ka tik grizau is serviso kureme keite kuro siurblio mechanine dali. Situacija ta pati, is niekur nieko nugaiso siurblys ir visai nepompavo kuro. Pakeite vien tik mechanika, o visa elektronika perdejo nuo senojo, be jokiu laidu karpymu ir t.t. ir pan., zodiu visa pilnai. Pats dar padejau isorinti sistema ir masina kuo graziausiai dirba su "nauja" mechanine dalimi. Tai kad cia ne stebuklas pasirodo, jei nugaista butent mechanine dalis.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
ir kiek beatsiejo tas malonumas?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
ir kiek beatsiejo tas malonumas?

Cia ne mano masinai sia procedura dare... Bet itariu ne kazka kainuos, nes is sroto eme tik mechanine dali, o visi smegenai nuo seno siurblio.
Siaip itariu teks ir paciam kazka panasaus darytis, nes kazkaip per maza kuro norma pas mane :-/ Turi buti apie 40mg esant 100% gazo, o pas mane tik 32-34. Na dar rytoj bandysim kompus perprogramuoti, nes maniske perdaryta is automato i mechanika ir meta ABS klaida, kad tipo ABS nesusirisa su automatu ir to pasekoje gali buti ijungtas avarinis rezimas ir del to neduoda didesnes kuro normos. Siurblys po remonto, tai kad gal ir ne jis cia kaltas del to. Tikiuosi...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 30, 20:30:43 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Cia ne mano masinai sia procedura dare... Bet itariu ne kazka kainuos, nes is sroto eme tik mechanine dali, o visi smegenai nuo seno siurblio.
Siaip itariu teks ir paciam kazka panasaus darytis, nes kazkaip per maza kuro norma pas mane :-/ Turi buti apie 40mg esant 100% gazo, o pas mane tik 32-34. Na dar rytoj bandysim kompus perprogramuoti, nes maniske perdaryta is automato i mechanika ir meta ABS klaida, kad tipo ABS nesusirisa su automatu ir to pasekoje gali buti ijungtas avarinis rezimas ir del to neduoda didesnes kuro normos. Siurblys po remonto, tai kad gal ir ne jis cia kaltas del to. Tikiuosi...
Pagal Etka 110kw siurbliai skirtingi automato ir mechankes, raide gale skiriasi. nežinau kuo, bet jei dalis kita pagal katalogą, tai turi kažkuo skirtis. man atrodo, kad programavimu, bet nesu garantuotas.
110 ir 132 kw, meistras sakė, kad skiriasi mechanika kažkuo.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
110 turi 2 plunžerius, 132 - 3. Dar ten priklausomai nuo metų elektronika skiriasi, imobilaizeris, pilot injection..
Klaidos ištaisytos ko gero maždaug nuo 2003 m siurbliam.

O kad tą pačią dieną parduoda.. kažkaip nesitiki. Utenoj šrote buvau, gulęjo gal 6 siurbliai, senesni be imobilaizerio 600lt, naujesni su immo ir pilot injection - 800lt.
Čia gal iš serijos, kai nereikia visur yra, kai reikia - niekur :D

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
Pagal Etka 110kw siurbliai skirtingi automato ir mechankes, raide gale skiriasi. nežinau kuo, bet jei dalis kita pagal katalogą, tai turi kažkuo skirtis. man atrodo, kad programavimu, bet nesu garantuotas.
110 ir 132 kw, meistras sakė, kad skiriasi mechanika kažkuo.
skirias pagal kodus ant 132 kw reikia taikyt pagal koda nes kiti netiks o 110 kw tai A,B,D raidem tinka . 110 ir 132kw mechanikos skirias taip vadinamu plunzeriu skaiciu yra 2 ir yra 3 jie

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
skirias pagal kodus ant 132 kw reikia taikyt pagal koda nes kiti netiks o 110 kw tai A,B,D raidem tinka . 110 ir 132kw mechanikos skirias taip vadinamu plunzeriu skaiciu yra 2 ir yra 3 jie
ka=kada skambinau į Auturą, klausiau kiek plunžeriai kainuoja. Jie sako nėra ten jokių plunžerių, skirstytuvas kažkoks, tai ir likau nesupratęs, kaip siurblys be plunžerių ir kiek jų ten yra.
bet nenorėdamas nusisneket, nesakiau apie plunžerių skaičių.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Hmm nepamenu kaip jis ten vadinamas, radialinis lygtais.
Foto matosi, 2 raudoni.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
mano stebuklas yra toks,meistriukas padare isvada,kad uzsiorino sistema ka jis ten dare nezinau,bet masina vel kuo puikiausei kuriasi ir vaziuoja ;) aisku po nakties bus aisku kaip ji kuriasi :D man tik keista kaip ji uzsiorino :think: kuras geras jo net puse bako,gal tas voztuvas ant filtro suda mala ir nelaiko,tad turiu klausima jei jis nelaiko tai man rodos ji ir valanda pastovejus nesikurs ar kaip ten yra?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Bet juk sakei šlangelėj yra kuro, ar kažką maišau? :/

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
mano stebuklas yra toks,meistriukas padare isvada,kad uzsiorino sistema ka jis ten dare nezinau,bet masina vel kuo puikiausei kuriasi ir vaziuoja ;) aisku po nakties bus aisku kaip ji kuriasi :D man tik keista kaip ji uzsiorino :think: kuras geras jo net puse bako,gal tas voztuvas ant filtro suda mala ir nelaiko,tad turiu klausima jei jis nelaiko tai man rodos ji ir valanda pastovejus nesikurs ar kaip ten yra?

Tas trisakis kur ant kuro filtro stovi, jis autodetaliu parduotuveje kainuoja 32lt. Teko pirkti siandien.
Issiemiau bake siurbliuka pasiziureti ar sietelis neuzsineses mauru. Buvo mauro, isvaliau, tai prie to pacio ir po kapotu filtra pasikeiciau, bet vistiek kuro norma maza :-{ Atjungem ABS ir automato kompus, tas pats s... Tad priejome prie isvados, kad kapiec tiems plunzerems:-/ Dar apie 2000lt remontuo teks skirti...
Tai vat dar idomu kaip su tais siurblio smegenu kodais :think: Nes pas mane buves automatas ir protelis stovi nuo jo ir kiek vakar ziurejau nete, tai pvz maniskio kodas e. dalies 059 130 106 CX, o mechanines 059 130 106 C. Tai vat ir idomu, ar yra koks skirtumas del tos vienos raides :think: 

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
O tai kiek torque limiteris riboja kurą, kiek smoke limiteris? Gal čia ieškot smegenų ne ten kur reikia normaliai diagnostikos nepadarę?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Hmm nepamenu kaip jis ten vadinamas, radialinis lygtais.
Foto matosi, 2 raudoni.

Rusiskose instrukcijose ir vadinasi tas daiktas plunzeriu, bet tik tas, kuris pazymetas raudonai ir stovi skersai siurbli.
Buvo cia vienam zmogeliui reikalu su siurbliu, tris srotinius buvo paemes ir gero nieko su jais, nuveze saviski i "Skuba", patikrino ant stendo, viskas ciki, uzdedi ant masinos, masina netraukia. Pirko nauja, tiesiogine to zodzio prasme nauja el. dali, tas pats, dar Skuboje gertauravo siurblio korpusa ir po sios proceduros nieko. Jau prarades vilti pakeite plunzeri ir masina kaip bitute vaziuoja. Paprasciausiai kai ant stendo tikrina siurbli, jis miza gerai, bet negali padaryti siurbliui apkrovos, koki jis gauna uzspaudus gaza dugnais. Va tokia ta matematika su tais 2.5tdi siurbliais

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
O tai kiek torque limiteris riboja kurą, kiek smoke limiteris? Gal čia ieškot smegenų ne ten kur reikia normaliai diagnostikos nepadarę?

Ka as tau galiu pasakyti :V Ne as tais burtais uzsiimu, tai kad nieko ir atsakyti negaliu. Bet butu gerai, kad placiau apie tai papasakotum.
Na ir dar toks dalykas, kad suputus cipuota softa, kuro norma nei kiek nepadideja.

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
"C" cia originalus o "CX" cia jau skaitosi restauruotas gamykloje
Tas trisakis kur ant kuro filtro stovi, jis autodetaliu parduotuveje kainuoja 32lt. Teko pirkti siandien.
Issiemiau bake siurbliuka pasiziureti ar sietelis neuzsineses mauru. Buvo mauro, isvaliau, tai prie to pacio ir po kapotu filtra pasikeiciau, bet vistiek kuro norma maza :-{ Atjungem ABS ir automato kompus, tas pats s... Tad priejome prie isvados, kad kapiec tiems plunzerems:-/ Dar apie 2000lt remontuo teks skirti...
Tai vat dar idomu kaip su tais siurblio smegenu kodais :think: Nes pas mane buves automatas ir protelis stovi nuo jo ir kiek vakar ziurejau nete, tai pvz maniskio kodas e. dalies 059 130 106 CX, o mechanines 059 130 106 C. Tai vat ir idomu, ar yra koks skirtumas del tos vienos raides :think: