Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2,5 tdi 103kwsugedusios siurblio el. dalies simptomai  (Skaityta 3921 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
aisku. dekui, nezinojau del tos epoksidkes pries tai bmw stumdziau jokiu epoksidkiu nebuvo. noriu padidint norma kuro nes jau ukniso tas jos bukumas.

Ner uz ka...  :)  Sekmes !

ja norint isimt,reik nuimti el. dali nuo siurblio. o tada ziurek ir tarpiniu nauju reiket gali,nes gali pradet leisti kura.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
aisku. dekui, nezinojau del tos epoksidkes pries tai bmw stumdziau jokiu epoksidkiu nebuvo. noriu padidint norma kuro nes jau ukniso tas jos bukumas.
Turi su kuo patikrinti norma? Ar is akies stumdysi?

Neprisijungęs sharkiz

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
neturiu, pagal trauka kiek reikes. jau stumdes bmw el. dali daug maz aisku.

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
neturiu, pagal trauka kiek reikes. jau stumdes bmw el. dali daug maz aisku.
taip daryt nerekomenduojama, bet ok :)

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
dar tie dyzelistai buvo prie kompo pajunge ir rode klaidas:
0226 start-of-injection control faulty,
0201 rpm sensor open circuit,
021e needle sensor open circuit,
0000 unknown fault
kai buvo pajungta prie kompo tai degimas buvo kazkiek uzankstyvintas, nes vaziuojant trasoj tik 125km/h vaziavo daugiau netrauke ir kartais nuo 2k rpm dingdavo trauka, veliau gryzes pastaciau pagal mietke. ai dar norejau paklausti ant smagracio -0- zyme turi buti kad matytusi tik puse nulio ar visas?
nuiminejant galva buvo kazkiek patemptas el purkstuko laidas gal del to meta ta pirmaja klaida, veliau gal gausiu testeri pamatuosiu varza.

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį

Pirma klaidas susitvarkyk. Kuro didinimas daug nepades jei bus si klaida.

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
gal galima placiau apie ja?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
dar tie dyzelistai buvo prie kompo pajunge ir rode klaidas:
0226 start-of-injection control faulty,
0201 rpm sensor open circuit,
0000 unknown fault
kai buvo pajungta prie kompo tai degimas buvo kazkiek uzankstyvintas, nes vaziuojant trasoj tik 125km/h vaziavo daugiau netrauke ir kartais nuo 2k rpm dingdavo trauka, veliau gryzes pastaciau pagal mietke. ai dar norejau paklausti ant smagracio -0- zyme turi buti kad matytusi tik puse nulio ar visas?
nuiminejant galva buvo kazkiek patemptas el purkstuko laidas gal del to meta ta pirmaja klaida, veliau gal gausiu testeri pamatuosiu varza.

ant smagracio salia NULIO yra bruksnys... tai yra metke.

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
tai zinau, bet ar tas bruksnys turi buti lygiai su skyles briauna ar siek tiek auksciau per pora milimetru su tuo na  nemoku paaiskint toks atsikisimas yra nuo briaunos krasto per pora milimetru. del to ir klausiu ar turi matytis puse nulio ar visas prie tos skyles krasto krasto.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai zinau, bet ar tas bruksnys turi buti lygiai su skyles briauna ar siek tiek auksciau per pora milimetru su tuo na  nemoku paaiskint toks atsikisimas yra nuo briaunos krasto per pora milimetru. del to ir klausiu ar turi matytis puse nulio ar visas prie tos skyles krasto krasto.

(+)  horizontaliai...  bruksnys...   

online photo sharing

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
na matai pas mane kitokia  ta skyle na nesvarbu. nereikia jokios el dalies nuimineti norint pasalinti ta epoksidke, paprasciausiai paemiau grazta ir nukreziau ta visa epoksidke is tos skyles. visai kita masina dabar kai padidinau kuro norma (+) manau galima isivaizduoti kaip pasikeite trauka nes anksciau net ant apkrovos dugnais spiriant dumu nei kvapo nebudavo :-] dabar jau parodo ir dumu, bet ne garvezys dar tai tikrai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 12, 15:12:57 sukūrė spykio gintas »

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pas mane c3 su 600k. rida ir nereikia jokiu reguliavimu... epoxy celka el. galvoj stovi....  pats atmyniau su ja 300k. km.     (y)   ir eina zaibys ir dumo ant apkrovos tik tiek kek turi buti....   dabar ta 88kw  siurblio apacia ant mano Q mataro stovi...    (y)    (aa)   jokie plundzeriai nekeisti - viskas originalu...   
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 12, 15:25:06 sukūrė Silwer103 »

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
pas mane c3 su 600k. rida ir nereikia jokiu reguliavimu... epoxy celka el. galvoj stovi....  pats atmyniau su ja 300k. km.     (y)   ir eina zaibys ir dumo ant apkrovos tik tiek kek turi buti....   dabar ta 88kw  siurblio apacia ant mano Q mataro stovi...    (y)    (aa)   jokie plundzeriai nekeisti - viskas originalu...   
na matai pas tave gal normalesne buvo padaryta ta kuro norma nes pas mane tai visiskai liesa kol turbina nesukdavo tai nei tam kartui nevaziavo tik kai jau pusdavo tai kazkiek vaziuodavo, nesakau kad visiskai lievai nes dar biski virs 200km/h uzversdavo nes penkiabege deze tik. tevukas irgi turi c4 su AAT motoru tai kur kas gyvesne, bet ir dumais paseria nebaisiai bet ir nemazai, dabar kai padidinau norma tai labai panasi trauka, pas ji tik nuo zemu geriau kabina nes pas ji su osm o pas mane be.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
be osm dar geriau...   :)  sudas ta osm. tik papildomos bedos zmonem kai sugenda...  na bet nera jokio skirtumo,tai tik mano nuomone...      na nezinau koks pas tave perdavimas greiciu dezes,bet kalbant apie c3 2,5 88kw   90m. tai man ta deze daugiau patinka negu c4 6 begiu.  ten ilgesni begiai ir penktu tas pats kaip c4  6 begiu.   c4 uzknisa tuo,kad begiai trumpi,nespejai numynti gazo startuojant o jau reik jungti kita begi...     :think:

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
na is vienos puses geriau maziau galvos skausmo. nejaugi su c3 90 vaziuojant rodo tik 1.6k rpm? pas c4 kazkas apie 2k rpm buna. cia pas penkiabege tiek.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na dbr tiksliai kiek nepasakysiu,ten gal mazai ir skiriasi apsukos,bet faktas tas,kad kai sedau is c3 i c4 6 begiu,tai man ta deze nepatiko labai.  senutes 5 begiu man geriau buvo.  pas tave atbulinis i gala ijungt  ar i prieki?  c3 i gala jungiasi atbulinis. tos dezes geresnes. ilgesni begiai...    (y)

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
katik paziurejau youtube c3 tai tokie patys begiai kaip ir c4 5 begiu. del 6 begiu deziu teisus labai jau trumpuciai tie ju begiai. pas mane i prieki atbulinis jungiasi. siaip kiek girdejau negiria tu c3 deziu, nors ir c4 nestebuklas pas mane sinchronizatorius 4 begio jau parejes ir antro begio jau prie dideliu apsuku kartais sudzerzgia, pas draugus kelis ir tas pats butent antro ir ketvirto begio.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ne ne, kazka cia maisai kolega...   (-)   jai pas tave atbulinis i prieki,tai reiskia begiai tokie patys trumpi kaip 6 begiu,nes ten gali imesti ir 6 begio dantrati.  o jaigu atbulinis i gala kaip c3 tada ilgesni begiai toj penkiabegej.  o c3 tai deze isvis senesne (na bent jau pas mane c3 ) ten kaip senu c3 benzo. meistrai sake kai buvau nupirkes ir variau pas ,,brolius rankeles,, tvartyti c3 dezes. 1 / 2 begio sinchronizatoriu defektas buvo,kai pirkau . tai net stebejosi,kaip cia pas tave kitokia deze (senesne) sake neturi daliu jom. tai nulekiau pas polkas ir nupirkau is ju tokia pacia sena deze su 1 / 2 begio defektu is 88m. benzino. uz 10 litu...   :)   (y)  idejo man 3 / 4 begio sinchronizatorius ir buvo   (y)   ot koks brangus senu automobiliu islaikymas ir remontas...  kai zinai kaip kartais  pigiai gali suremontuot...   :-]    (y)

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
ne ne, kazka cia maisai kolega...   (-)   jai pas tave atbulinis i prieki,tai reiskia begiai tokie patys trumpi kaip 6 begiu,nes ten gali imesti ir 6 begio dantrati.  o jaigu atbulinis i gala kaip c3 tada ilgesni begiai toj penkiabegej.  o c3 tai deze isvis senesne (na bent jau pas mane c3 ) ten kaip senu c3 benzo. meistrai sake kai buvau nupirkes ir variau pas ,,brolius rankeles,, tvartyti c3 dezes. 1 / 2 begio sinchronizatoriu defektas buvo,kai pirkau . tai net stebejosi,kaip cia pas tave kitokia deze (senesne) sake neturi daliu jom. tai nulekiau pas polkas ir nupirkau is ju tokia pacia sena deze su 1 / 2 begio defektu is 88m. benzino. uz 10 litu...   :)   (y)  idejo man 3 / 4 begio sinchronizatorius ir buvo   (y)   ot koks brangus senu automobiliu islaikymas ir remontas...  kai zinai kaip kartais  pigiai gali suremontuot...   :-]    (y)
youtube taip pat c3 tiek pirmu tiek antru ir kitais begiais vienoda greiti isvysto kaip c4. sesiabeges taip begiai siek tiek trumpesni, ir siaip nemanau kad ten ikisi ta 6 krumpli i penkiabege.

Neprisijungęs arunas0519

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
kai sugedusi elektrine dalis variklis pulsuoja, nes buvo man taip, kai pakeičiau nauja viskas atsistojo i savo vežias

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
ta elektrine dalis reaguoja net i jos priverzima, bent pas mane taip.

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
kai sugedusi elektrine dalis variklis pulsuoja, nes buvo man taip, kai pakeičiau nauja viskas atsistojo i savo vežias
tu man ta pulsuojancia-sugedusia el daly gal padovanot ar parduot papigiai gali :V

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
Pirma klaidas susitvarkyk. Kuro didinimas daug nepades jei bus si klaida.
padetu ju istrynimas?

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
 :facepalm: klaidu istrynimas nera ju sutvarkymas  :facepalm:

Neprisijungęs sharkiz

• Žiūrėti profilį
:facepalm: klaidu istrynimas nera ju sutvarkymas  :facepalm:
na rodo el purkstukas kaip suprantu tipo blogas, bet patikrinau varza viskas normaliai dar 96 ar 98 omus rodo.