Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 tdi 103kw 96m vaziuojan 140 nebeprima gazo,dusta?  (Skaityta 3514 kartus)

Neprisijungęs Bolid

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
2.5 tdi 103kw 96m vaziuojan 140 nebeprima gazo,dusta?o atleidus gaza ir vel paspaudus toliau kyla lyg ir normaliai,kas gali but,gal kas susidure?patarkit,aciu.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
na man irgi pries kelias dienas panasiai buvo, pasiekus ~ 3000 apsuku, pirst ir galios neliko, keli peregazai ir vel toliau ejo.

Neprisijungęs Bolid

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
jo kai pergazuoji viskas tvarkoi,gal kokie ribotuvai r kokia hernia cia nesuprantu,ar bakas uzsikises

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
A bala zino... Sesiu savaitgali uz vairo, pasijungsiu diagnostika, ir vaziuosiu piktai pasivazinet....

Neprisijungęs Makacinas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
pirmiausia jai yra katolikas tai reikia padaryt kad nebutu. dar gali buti srauto oro matuokle

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Ar isiaiskinot kame buvo beda?

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
greiciausiai turbo valdymo beda, perpucia arba nedapucia

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
o kaip su dumais tuo metu?

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
prie to pacio, durnesnis klausimas, kaip patikrinti n75 voztuva, per output testa klaksi siek tiek, bet kiek jo tas klaksejimas geras?
o turbos nedaputimui, perputimui, patikrinti (vcds) uzteks 5-6 gangu ~ 3000 apsuku pora km pravaziuot?
nes jau uzkniso juodai tie dumai. Misliju aplamai kishti atgal koki lenkishka kataliza (pas mane yra viso ant ishmetimo tik vienas bakelis ir tas kaip troilitrinis tushcias)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 02, 10:40:15 sukūrė lialius »

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
prie to pacio, durnesnis klausimas, kaip patikrinti n75 voztuva, per output testa klaksi siek tiek, bet kiek jo tas klaksejimas geras?
o turbos nedaputimui, perputimui, patikrinti (vcds) uzteks 5-6 gangu ~ 3000 apsuku pora km pravaziuot?
nes jau uzkniso juodai tie dumai. Misliju aplamai kishti atgal koki lenkishka kataliza (pas mane yra viso ant ishmetimo tik vienas bakelis ir tas kaip troilitrinis tushcias)
pradziai kuro filtra nauja uzsidek

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
N75 varžą pamatuok, turi būti 20-28 omai (AEL varikliui)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Man idomu kaip jis (kuro filtras) gali itakot JUODUS dumus?

Neprisijungęs M-T-M

• Žiūrėti profilį
Man idomu kaip jis (kuro filtras) gali itakot JUODUS dumus?
juodu niekaip

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
gali oro filtras ytakot juodus dumus, jei uzsikises filtras pilnai, tai oro neuztenka ir kuras per dusle bega ;)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
gali oro filtras ytakot juodus dumus, jei uzsikises filtras pilnai, tai oro neuztenka ir kuras per dusle bega ;)
Oro filtras priesh pora tukstanciu keistas. Vienas purkstukas maciau myza. Visa kita lyg ir norma. Na vakar dar bebandydamas pamatuot n75 varzha pamaciau kad vakumas i n75 ateinantis (vamzdelis) i egr'a atsiremes ir nusilydes. Tai snd is ryto sudejungiau naujai, dumingumas vistiek liko. Bet sujungus ta vakuma snd darysiu naujius logus :)

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
gali buti sudziu pilnas duslintuvas, pavazinek savaitgali, tada ziurek

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
gali buti sudziu pilnas duslintuvas, pavazinek savaitgali, tada ziurek
Na seniau tas vakumas buvo vietoj... Vistiek dumindavo... Vienas daugiau myzantis purkstukas gali itakot stipru duminguma?

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
drasiai gali, kiek myza ? korekcija kokia ir kelintas purkstukas? ne tas ku su laidu? koki kuro kieki rodo ant laisvu?

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį

kiek turba uzpucia ? isiurbimo slangynas nekiauras?  3 begiu dugnas......

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Silto variklio (88 ar tai 90 laipsniu)

07:29:47 Group 004: Commencement of injection
  713 /min  Engine speed
  0.9 °BTDC  Commencement (specified)
  0.4 °BTDC  Commencement (actual)
  59.8 %  Duty cycle N108

07:30:48 Group 013: Idling speed - smooth running control
  0.75 mg/str  Inj. Quantity
  0.71 mg/str  Inj. Quantity
  0.90 mg/str  Inj. Quantity
  1.14 mg/str  Inj. Quantity

Del turbos, tai shalngynas vietoje, prie 3000rpm, uzpucia ~2200 nors specific tik 1938.
Is kitos puses prie 2100 - 2200rpm stiprus nedaputimas... O duminimas butent zemesnesne apsukose ir uzknisa.

Naujausias turbos failas, 4 gangas (kur matysis ilgiausias apsuku kilimas).
http://rapidshare.com/files/396270652/11g.txt.html
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 07, 15:34:31 sukūrė lialius »

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Gerai kurias ziema tau su tokia siurblio padetimi? pagal 013 su purkstukais viskas gerai.. O del to nedaputimo tai ir man idomu, pas mane dar didesnis skirtumas, nei pas tave... Bent jau iki kol n75 nepradeda veikti.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Na kuresi visada ji man. Uzsivesdavau ir prie didziausiu salciu...

Neprisijungęs raganius

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
sveiki.gal kas gali pasakyti koks turetu buti degimo kampas jei pas mane prie 80temp 0.7 °BTDC (specified) o actual  8.2 °BTDC
kaip suprantu per daug ankstyvas degimas.iki kiek ji velinti iki 0.7 ar daryti biski didesni nei specifed? pvz 2-25
dabar meta klaida 00550 atrodo
a6 ael 2.5tdi 103kw

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
sveiki.gal kas gali pasakyti koks turetu buti degimo kampas jei pas mane prie 80temp 0.7 °BTDC (specified) o actual  8.2 °BTDC
kaip suprantu per daug ankstyvas degimas.iki kiek ji velinti iki 0.7 ar daryti biski didesni nei specifed? pvz 2-25
dabar meta klaida 00550 atrodo
a6 ael 2.5tdi 103kw

ne i tuos parametrus ziuri, yra tam tdi timing, www.ross-tech.com

Neprisijungęs raganius

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
gerai o jeigu ziurint pagal kreive i kokius skaiciukus tureciau itilpti?