Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.0TDI 125KW BRD variklis sunkiai kuriasi šaltas.  (Skaityta 4670 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
1.9 PD zinau nuo 2001m su 110kw,tik retas modelis, o tai kuris dar 1.9 turejo daugiau kw?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
1.9 PD zinau nuo 2001m su 110kw,tik retas modelis, o tai kuris dar 1.9 turejo daugiau kw?

Pas 1,9 ir nebuvo, temoje snekama apie 2,0 litru.

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Reziume... :) problemos sprendimas... ateini atsisėdi, įjungi degimą, užgęsta pakaitinimo indikatorius suskaičiuoji iki 5 :D ir kuriasi spol abaroto...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reziume... :) problemos sprendimas... ateini atsisėdi, įjungi degimą, užgęsta pakaitinimo indikatorius suskaičiuoji iki 5 :D ir kuriasi spol abaroto...

Pasitvirtino mano teorija, zvakes net nespeja isilti. Jau ne pirma auto sitas pasiteisino.

• Žiūrėti profilį
ta prasme palauki kol pasigirs zvakiu pakaitinimo reles garsas? Ar cia pas tuos 2.0 TDI to nesigirsi?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
ta prasme palauki kol pasigirs zvakiu pakaitinimo reles garsas? Ar cia pas tuos 2.0 TDI to nesigirsi?

Girdisi irgi :) Aš tai palaukiu. Labai gerai matosi pagal salono apšvietimo lempuką, kada jau sveika kurti :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Girdisi irgi :) Aš tai palaukiu. Labai gerai matosi pagal salono apšvietimo lempuką, kada jau sveika kurti :D

Verta susimastyti del garso izoliacijos, pakaitinimo rele stovi prie ecu, tai neturetu girdetis. Pas mane kai uzgesta lempute tai tikrai jokio reles garso nera, nelabai ir gali buti, sviesos dioda skydelyje valdo ne rele.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Verta susimastyti del garso izoliacijos, pakaitinimo rele stovi prie ecu, tai neturetu girdetis. Pas mane kai uzgesta lempute tai tikrai jokio reles garso nera, nelabai ir gali buti, sviesos dioda skydelyje valdo ne rele.

Lemputės užgesimas skydelyje ir tikrai realus kaitinimo atsijungimas yra du skirtingi dalykai. Daug mašinų, nepamenu, pas kurią kaip, bet daugumai girdisi, o pas kurias nesigirdi, tai matosi ant paprastos lemputės salone.

• Žiūrėti profilį
pas situs senus lavonus iki kokiu 2000m tikrai girdisi, nes rele is garso sprendziant tai tikrai virs sankabos pedalo ten kur ir visas pagrindinis relynas...

• Žiūrėti profilį
tas lemputes timeoutas padarytas trumpesnis nes turbut vokietis gamindamas savo rinkai nagalvojo kad jas kazkada kazkas kurs ties -20 ir zemiau. O lemputes degimo laiko ilgis priklauso nuo temp. daviklio parodymu.