Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9TDI 96kw 2002m. netolygus traukimas  (Skaityta 6614 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs willmis_

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
sveiki, nutariau klausti patarimo, turiu audi 1,9  96 kW dyzeli dingo trauka, ijungus begi masina lyg pristotu, o paskui toks jausmas, kad persoktu i ta ijunkta pavara ;) spaudziant iki dugno labai palengva dideja greitis ir akseleracija. Va katik pakeiciau kuro filtra ir jokio pakitimo ;/ toks tas mano supratimas apie masinas ;) gal jus padesit. Dekui is anksto :)

Neprisijungęs Dariux945

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
kur susijungia aliuminis su plastmase issiskete.

Neprisijungęs willmis_

• Žiūrėti profilį
cia apie mano beda kalbi?

Neprisijungęs Glupstwo

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
sveiki, nutariau klausti patarimo, turiu audi 1,9  96 kW dyzeli dingo trauka, ijungus begi masina lyg pristotu, o paskui toks jausmas, kad persoktu i ta ijunkta pavara ;) spaudziant iki dugno labai palengva dideja greitis ir akseleracija. Va katik pakeiciau kuro filtra ir jokio pakitimo ;/ toks tas mano supratimas apie masinas ;) gal jus padesit. Dekui is anksto :)

O tai turbina suka?

Neprisijungęs willmis_

• Žiūrėti profilį
atrode, kad nelabai veiktu. bet dabar kai pakeiciau kuro filtra, pravaziavus "bandomaji rata" nebuvo jokio pokycio :) bet kai masina po to pastovejo kokia valanda gera ir paskui vaziavau, viskas atrodo puikiai veikia iki pat dabar :D bus matyt kas bus toliau :)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Prie to pačia variklio, kodėl ant laisvų kartais sudreba variklis? ant skydelio apsukos nesujuda, o su kompu žiurint apie 40 apsisukimų krenta, tai vos jaučiama, bet visgi neturetu to būt.

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
pakeiciau interkuleri ir pasibaige bedos. patarimas: nepasitikekit ka meistrai sako! ( man sake keisk egr)  :-] ;)

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
Aciu hebrite uz patarimus!  (+)

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
Susirask kas patikrins vaziuojant, bus aiskiau. Gal egr, gal osm gryba pjauna, visko gali but. Pult viska keist is eiles tikrai ne pats geriausias sprendimas :)

OSM-oro srauto matuokle....
ha ha ha
gal turetu buti ,,oro mases matuokle,, ???
na ta prasme - OMM ?????
na cia esu naujokas....jauniklis taip sakant....pries kritikuojant-siulau paziureti mano tinklapi....
nors nebutina

Neprisijungęs bojarinas

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
Kuro filtras butu kaltas, tada nedmintu, nes saliarkos nepaduotu, o dabar atvirksciai. Ko gero, kad kokia slanga plyso ar nusimove nuo turbo iki isiurbimo koliko.

na gaila negalesiu niekuo patvirtinti....
bet vienas man nepazystamas zmogus teige kad kuro filtro uzsikimsimas didino duminguma....

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Susirask kas patikrins vaziuojant, bus aiskiau. Gal egr, gal osm gryba pjauna, visko gali but. Pult viska keist is eiles tikrai ne pats geriausias sprendimas :)

OSM-oro srauto matuokle....
ha ha ha
gal turetu buti ,,oro mases matuokle,, ???
na ta prasme - OMM ?????
na cia esu naujokas....jauniklis taip sakant....pries kritikuojant-siulau paziureti mano tinklapi....
nors nebutina
na dabar nebepagesi :) kur nuoroda? man butu idomu pasiziuret,
kiek zinau yra Air flow meter= oro srauto matuokle
 ir yra air mass meter= oro mases matuokle, beja cia du skirtingi dalykai kurie yra skirtingose masinose, taip kad manau kad bet kuris is siu terminu visiems suprantamas :) visvien kalba eina apie ta pati, tik as nelabai supratau ar pats bandai kalbos pamokele anglu lietuviu pravest, ar kalbi apie tai kas butent stovi autoriaus masinoje, OSM ar OMM?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 31, 23:49:14 sukūrė kubikas »