Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9TDI 96kw 2002m. netolygus traukimas  (Skaityta 6615 kartus)

Neprisijungęs Dariux945

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
1.9TDI 96kw 2002m. netolygus traukimas
« Topic Start: 2011 Sausio 12, 17:07:29 »
Turiu beda. Kai vaziuoji autostrada 100km/h pradedi akseleruoti po truputi tai masina pradeda dusti, kai nuspaudi ekseleratoriu daugiau stipriai apsipila dumais ir ima pagreiti, stipriai padideja dizelio sanaudos. Ir siaip jei gerai paspaudi labai meta duma ir padideja dizelio sanaudos. Ant laisvu apsuku dirba ir kuriasi kuo puikiausiai. Buvau servise pajunge kompa, bent jau as kad rodytu klaidu nemaciau, bet meistras sake kad kaltas E.G.R. valve. Siaip tai jis naujas nepigus tai nesiryztu iskart keisti. Gal kas gali patart ka pirmiausiai reiktu tikrint ir ar galima patikrint ta egr? Aciu!

Neprisijungęs virmantas

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
nenori pabandyt kuro filtra pasikeist? :)

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
tai kad neperseniausiai keiciau.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Turiu beda. Kai vaziuoji autostrada 100km/h pradedi akseleruoti po truputi tai masina pradeda dusti, kai nuspaudi ekseleratoriu daugiau stipriai apsipila dumais ir ima pagreiti, stipriai padideja dizelio sanaudos. Ir siaip jei gerai paspaudi labai meta duma ir padideja dizelio sanaudos. Ant laisvu apsuku dirba ir kuriasi kuo puikiausiai. Buvau servise pajunge kompa, bent jau as kad rodytu klaidu nemaciau, bet meistras sake kad kaltas E.G.R. valve. Siaip tai jis naujas nepigus tai nesiryztu iskart keisti. Gal kas gali patart ka pirmiausiai reiktu tikrint ir ar galima patikrint ta egr? Aciu!
Kad tokius atvejus labiau geriau žiūrėti važiuojant t.y. gyvus parametrus, gal būtų už ko užsikabinti... Bent tokia mano nuomonė...

Neprisijungęs virmantas

• Žiūrėti profilį
o gal pakliuvo kasnors ir viskas. Man irgi taip buvo. nuo 100 jau dusta. pasikeiciau ir viskas ok.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tai pradek nuo paprasciausio, atjunk vakumo slangele nuo egr ir tada bandyk, dar variantas nusiimi ji paprasciausiai nera sudetinga ir vizualiai paziuri , gal jis pristriges atidarytoj padetyje.Na jeigu cia nieko nesigaus, tai kreipkis i meistra kuris ne tik klaida istrins, bet ir gedima pasalins.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Susirask kas patikrins vaziuojant, bus aiskiau. Gal egr, gal osm gryba pjauna, visko gali but. Pult viska keist is eiles tikrai ne pats geriausias sprendimas :)

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
tai kad sunku siais laikais su meistrais vieni apsisaukeliai, uztai ir ieskau rimtu zmoniu patarimo. ka dar galima butu patikrinti be kompo?

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Atjunk osm ir paziurek kaip tada vaziuos, kaip dumingumas.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
as tai turbina pasiziureciau pirmoj eilej :) tiklsliau ar nestringa geometrija :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
tai kad sunku siais laikais su meistrais vieni apsisaukeliai, uztai ir ieskau rimtu zmoniu patarimo. ka dar galima butu patikrinti be kompo?
Vairuotum 10-15 metų senesnę mašiną - būtu galima pletkavoti, o kai vairuoja tokia, pilną elektros, kompų, protų, smegenų mašinas - net garažinis pasakys - be kompo nėra ką pradėti net kalbėti... Juk tam ir skirtas šis superinins palengvinimas pavadinimus "diagnostika" - ieškant gedimo.
P.s. Diagnostika, tai ne klaidų nuskaitymas (h) nemaišyk ;) Be abejonės pasitaiko ir tokių atvejų, kuomet ir diagnostika nėra visagalė atsakytoja į visus klausimus.

Neprisijungęs Glupstwo

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį

Man panašūs simptomai buvo su golfu. Paaiškėjo - užsikirtusi turbina. Pagazavau gerai šlangą numovęs, kažką išspjovė, ir nuo to laiko OK.

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
Nu va pakol ieskau bedos visai pagedo  :-{ nebetraukia visai ir pilasi dumais. reiks turbut rytoj i servisa vaziuot.  :[

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
turbinai labanakt, arba slangynui, arba dar kazkam aplink turbina.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
turbinos ir intercoolerio slangas tikrink ar ne kiauros

Neprisijungęs virmantas

• Žiūrėti profilį
as tau sakau, kad kuro filtras, pamatysi ;)

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Kuro filtras butu kaltas, tada nedmintu, nes saliarkos nepaduotu, o dabar atvirksciai. Ko gero, kad kokia slanga plyso ar nusimove nuo turbo iki isiurbimo koliko.

Neprisijungęs virmantas

• Žiūrėti profilį
a nu gal ir taip. sorry :)

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
Nu vienu zodziu buvo bandymu maratonas. Draugelis turi tokia pat audi tai is jo pakeiciau osm, poto slegio sensoriu ir galu gale sukeitem egr voztuva. ties kiekvienu keitimu masina vaziavo vis kitaip. dabar kai sudejau viska atgal savo, tai masina nebetraukia pastoviai ir kai apsukos apie 2 duodi gaza girdisi kazkoks svilpimas ligtais pustu ora pro sona. Slangas visas nuemes patikrinau geros. Kazko interkuleris buvo apsisikes tepalais apacioj, bet liktais jis niekur nepraleidzia. Meistriokas sako reikia keist egr, bet as vis abejoju  8:8 8:8

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
o glušinti nemožna?

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
o glušinti nemožna?
va va ir nauda dviguba bus :)

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
ka uzglusint? Kaip jus manot ar apsimoka deti rge padeveta ar geriau nauja? gal kas zino kiek jie kainuoja?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
naujo manau kaina baus. bėškei EGR'as apie 400-500lt kainuoja, tai čia drįstu spėti jog ne pigiau ;)
žiūrint koks tas dėvėtas, jeigu kiauras ir pavargęs - nėra tolko.

Neprisijungęs Dariux945

• Žiūrėti profilį
manau radau gedima  :-] isemiau interkuleri tai jis nusproges dabar laukiu kito pakeisiu bus matyt. Jei tai bus jo kalte tai meistram vaziuosiu snukiu dauzyt nes sake kad egr valve kaltas.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
tai kas tam interkuleriui yra, kad sakai jog nusproges? Kiauras?