Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1,9 TDI PD kuro sistemos uzsiorinimas  (Skaityta 1645 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
1,9 TDI PD kuro sistemos uzsiorinimas
« Topic Start: 2011 Liepos 08, 12:07:07 »
Gal kas patars protinga sprendimo buda, susidurta su tokia problema: variklis 1,9 tdi pd 85kw 2000m. kazkiek pastovejusi nesikuria, griebia tik vienas cilindras. Kaip zinia PD varikliams kuras paduodamas ijungus degima apie pora sekundziu po spaudimu, kaip ir sita aproblema atkrinta, bet vistiek buvo pastatytas papildomas voztuvas. Buvo nuimta gryztamo slangute, uzdeta permatoma , ipiltas kuras ir po poros valandu kuras joje dingo. Klausimas butu kur jis dingo? Ar galimas variantas , kad yra nesandarios purkstuko gumytes ir per jas kuras subega i cilindra, nes butent kuriant ir griebia tik vienas cilindras.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
panasu i tai kad per gumytes isbega(bet turi buti daug baltu dumu kai uzsiveda), o del voztuveliu tai ne papildomus statyti reikia o tikrinti esama  voztuva

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jokiu dumu nera, voztuvelis ant paduodamos tarp kuro filtro ir siurblio patikrintas, kaip ir visu slanguciu sandarumas. Nebent dar stovi koks voztuvas apie kuri nezinau.

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
keisk gumytes ir pries ismesdamas senas apziurek ar nesimato pazeidimu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz patarima, nelabai galesiu apziureti, nes reikes vezti kas turi irankius purkstuku reguliavimui, nes beda su 3 cilindru 16687 - Cylinder 3: Misfire Detected
        P0303 - 35-10 -  -  - Intermittent
tai reikes pasakyti, kad visiems pakeistu ir ziuretu kokia beda su tuo purkstuku.

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
tegul patikrina zguta laidu i purkstukus

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tegul patikrina zguta laidu i purkstukus

Buna , kad nekontaktuoja? Kiek suprantu vizualiai nelabai pamatysi, pamatuoti ant purkstuko isvis sunkiai isivaizduoju kaip matuoti nuemus dangteli ir uzkurus, gera gurksni tepalo gautum  :D, o ir be oscilografo signalo neismatuosi, na nebent tik varza paciu laidu.

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
varza laidu matuoti lankstant ar neprapuola ir kai pajunginesit purkstukus patikrinkit ar gerai uzsifiksuoja jungtys , buna jos issimala ir nekontaktuoja, ne viena masina pataisyta perspaudziant jugtis purkstukams

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
varza laidu matuoti lankstant ar neprapuola ir kai pajunginesit purkstukus patikrinkit ar gerai uzsifiksuoja jungtys , buna jos issimala ir nekontaktuoja, ne viena masina pataisyta perspaudziant jugtis purkstukams

Aciu uz patarimus. Dar prie to pacio A6 2004m. 3,0 tdi buvo pakeistos dvi kaitinimo zvakes, bet kompas vis tiek meta , kad jos blogos, gali buti, kad neatitinka srove ir reikia butent originalias deti?