Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9 tdi 81KW nesyla variklis iki darbines temp.  (Skaityta 4063 kartus)

wyyga21

• Svečias
Sweiki, gal kas gali is vadilu patart, kame beda.....nesyla variklis,60C  rodo, nors gal ir ju nera, termostata pakeiciau, bet apatinis slangas vistiek nesyla,pecius sunkiai aisku nuo to syla, salone salta....tai va...nesuprantu kaip cirkuliuojant per maza sistema varilis nekaista ir net neuzsyla, gal kas susiduret su tokia nesamone:))

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
oro kamstis, uzsale slangos :V

wyyga21

• Svečias
Kaip gali buti uzsalusios slangos? :D siaip jau ir kai nebuvo jokiu salciu variklis nekaisdavo

Neprisijungęs Partyzan

• Įrašai: 147
    • Žiūrėti profilį
Dar karta termostata keisk, naujas- nereiskia geras. O pries tai i verdanti vandeni idek patikrink ar atsidaro
Kelyje irgi nesildo? ar tik mieste nesildo? isvis net drungna nepucia?
o siaip apie tai temu bent jau as skaiciau kokias4 .Ieskok rasi tikrai
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 25, 22:19:20 sukūrė Partyzan »

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Tai , kad reta 1.9tdi 81kw uzsyla iki darbines ziema, kiek teko matyt laikosi ~70

Neprisijungęs waldaz

• Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
pas mane budavo apie 70 laipsniu, pakeitus termostata problema issisprende ;) variklis d, 81kw

P.S. o gal tik taip skydelyje pas tave rodo ? patikrint kokia temp rodo kompa pajungus, gal problema butent cia ? Aj bet del salto oro salone tada nezn..  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 26, 00:48:25 sukūrė waldaz »

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Per klima galima dar paziuret variklio temperatura.

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
pas mane 1,9tdi 81 kw kokiu 20min pavazineji ir viskas susyla iki darbines, nebent kamsti pastovi su pilnu sildymu, tada krenta temp

wyyga21

• Svečias
termostatas geras, galiu nors ir 100km nuvaziuot ir tai pucia vos vos silta. o kaip per klima paziuret ?

Neprisijungęs Partyzan

• Žiūrėti profilį
jei trasoje nepasyla iki90 reiskia TIK termostatas(daugiau nera kam)
jei butu temperatura 90 ir nepustu silto tada galetu svarstyti gal blogai nuorinta ar peciukas uzsikises

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
pas mane taip pat 81kw zyzeliux trasoj uzkaista viskas ok 90. o miete graziai vaziujant nepakyla daugiau 60

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
maniske irgi trasoi vaziuojant 90 stovi visada, o jai tik miestu vaziuoji tai iskarto iki 70 nukrenta.

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
pabandyk uzdenges radiatoriu pavazinet,jei pakils reiskia termostatas. pas mane 1.9 tdi tai ir mieste temperatura 90, pries tai irgi nesilo, pakeiciau termostata ir viskas ok.

Neprisijungęs Partyzan

• Žiūrėti profilį
pabandyk uzdenges radiatoriu pavazinet,jei pakils reiskia termostatas. pas mane 1.9 tdi tai ir mieste temperatura 90, pries tai irgi nesilo, pakeiciau termostata ir viskas ok.
Abejoju ar jam pades ta fanera priekije. Nes radiatorius jau yra didysis ratas , o tokiu oru jis atsidaro labai trumpam

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
pas mane uzdengtas visas radijatoriu bet vis tiek nesyla o radijatorius ant 70dar buna saltas ant aukstesnes temp nezejau

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
Abejoju ar jam pades ta fanera priekije. Nes radiatorius jau yra didysis ratas , o tokiu oru jis atsidaro labai trumpam
kai pas mane padirbdavo vietoj apie 10min su neveikianciu termostatu pakildavo temp bet tik pradejus vaziuot iskart krisdavo..

Neprisijungęs Partyzan

• Žiūrėti profilį
kai pas mane padirbdavo vietoj apie 10min su neveikianciu termostatu pakildavo temp bet tik pradejus vaziuot iskart krisdavo..
Dieseliui?

wyyga21

• Svečias
zodziu, nors ir blogas termostatas butu, vistiek per maza sistema siltu varyklis ir pustu karsta ora, o cia nieko nei silto variklio nei silto oro

Neprisijungęs Partyzan

• Žiūrėti profilį
Arba kartu: peciukas uzsikises rimtai jau + temperaturos daviklis gatavas

Neprisijungęs reeenis

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi 1.9 tdi 81kw vaziuok kur nori trasa ar mieste visada 60 laipsniu rodo, nu gali but kad daviklis grybauja, bet i salona pucia karsta ora, apatine slanga visad salta. termostata pakeiciau, niekas nepasikeite.

Neprisijungęs Amberis

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
sveiki,pas mane panasiai. vasara temperatura rodydavo 50 laipsniu,pakeiciau nauja termostata VERNET 87 ir tai temperatura pakyla iki pagaliuko kuris yra priies 90 laipsniu taip ir laikosi apie 70-80. slangu nepucia,antifryzas nedingsta. jau nebezinau kas gali buti
rasykit tas kas tikrai supranta ir p.s.galva negali buti,nes tarpyne jau buvo keista.

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
 Pas mane tokiam varikliui ir tai pat buvo , tai pakeičiau du termostatus , tai dabar gerai . Tiems varikliams yra 3 tasolo pašildymo žvakės  , gal tos gatavos . Jie variklis nedašildo tai tos jungiasi automatiškai . Aš kada variklį keičiau tai man tikrino jas ir geros guvo .

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tokiam varikliui ir tai pat buvo , tai pakeičiau du termostatus , tai dabar gerai . Tiems varikliams yra 3 tasolo pašildymo žvakės  , gal tos gatavos . Jie variklis nedašildo tai tos jungiasi automatiškai . Aš kada variklį keičiau tai man tikrino jas ir geros guvo .
:), tos zvakes skirtos kad ziema greiciau silta ora pust i salona pradetu, net ir pastatytos prie nuejimo i peciuka. Jos neturi dasildyt variklio iki darbines temp :D

Neprisijungęs Amberis

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
pas mane audi b4 1.9tdi 66kw kazkaip pirma karta girdziu apie kazkokias tasolo pakaitinimo zvakes.
paaiskinkit daugiau. aciu .