Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9 tdi 81kw-ant 110km/h dingsta trauka  (Skaityta 30797 kartus)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Na jus ir kose uzviret. As tai apie 66kw klustelejau, zinau, delko meta klaida (00575 control difference) reiskia kazkur kiaura. Vakumai visi pakeisti . Kokiais budais tikrinti likusi stambu slangyna? Kazkuo purkst ar dar kaip? Beje gal zinot kur imanoma turbinos varztus gaut?
temos pavadinime 81kw o ne 66 tad apie ta ir kalbam..

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
As tai apie 66kw klustelejau, zinau, delko meta klaida (00575 control difference) reiskia kazkur kiaura. Vakumai visi pakeisti . Kokiais budais tikrinti likusi stambu slangyna? Kazkuo purkst ar dar kaip?
kaip pas tdi tikrinti turbinos ir viso slangyno sdandaruma. 66kw cipuotas kompas, ryskiai girdisi, kad kazkur svilpia. bet neaisku kur, nes visas garsas ant apkrovos atsiranda, galu gale poto klaida ismeta ir atjungia turbina
1.  Atjungi is turbinos saltosios dales slanga, kuri eina i intercooler'į;
2. Atjungi šlangą kuri jungiasi su įėjimo kolektoriumi
3. Vieną grandinės galą užsandarini (tarkim įėjimo kolektoriaus), tada į nuo turbinos numautos šlangos galą pūti suspaustą orą (gaunamas iš kompresoriaus, ar kitą mechanizmų), didelio slėgio nereikia, užteks 0.5-2 Bar, kad išgirstum pro kur svilpia (jei skylė nedidelė).

Kitas dalykas  - pereik visas šlangas, ten kur skylė  - bus, kaip taisyklė, apsitepalavę.

00575 klaida gali būti nebūtinai dėl kiauros grandinės. Gali MAP sensorius ar N75 blogai veikti, dėl to galimas nedapūtimas/perpūtimas. Nedapūsti gali ir "pavargusi" turbina. Kiek žinau jei turbina "pavargusi" tada ir "švilpia" gerai.

Neaišku kaip čipuotas tas kompas, gal padaryta, kad prašytų pučiamo slėgio 1.35 BAR, o vargšė turbina tiek nesugeba... Geriausia diagnostika būtų pasidaryti.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 26, 17:50:11 sukūrė juozasu »

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
na kazkada matavimus atlikau, tai slegis ok. tik itarineju kad gal leidzia toj vietoj, kur ismetimas prie turbinos sukasi, kazkaip itartinai tie varztai isisuko. ziuresim, ieskosim, aciu uz info

Neprisijungęs america

• Įrašai: 148
    • Žiūrėti profilį
kaip uzglusinti ta EGR?

Neprisijungęs america

• Žiūrėti profilį
dabar buvau atjunges n75 ir isvis nebetraukia tai vadinasi n75 geras arba vakumas arba pati turbo nu dar gal ta reguliavimo koale daugiau turetu vaikscioti... kaip manote?

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Aš manau, jog reikia turbiną valyti.

Neprisijungęs america

• Žiūrėti profilį
https://www.youtube.com/watch?v=Ce8SeTjQKAI

cia parodyta kiek vaiksto reguliavimo kojele. tai pas manes ji vaiksto 1/5 to kiek cia tai penkis kart maziau... vadinasi problema vis del to gali buti n75 ar valumas.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Nu bandyk apkeisti vietomis n75 ir n18, kaip rašė. Bet aš labai abejoju ar bus efektas. Dar bandyk tiesiai nuo stabdžių jungti vakuumą ant turbinos ir žiūrėti.

Neprisijungęs america

• Žiūrėti profilį
https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=CbdY1rymBJg
jei kam idomu cia parodyta kaip veikia ta VGT turbo

Neprisijungęs america

• Žiūrėti profilį
o jei pramankstinti ta kojele gal su kuo supukrsti je gal kokiu pasiulymu ?

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
nuimk turbina ir išsivalyk geometrija, nelabai ten ką pripurkši

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Ats: 1.9 tdi 81kw-ant 110km/h dingsta trauka
« Atsakymas #86: 2012 Lapkričio 15, 16:14:39 »
Mano klausimas butų dėl N75 darbo ciklo, ar visuose varikliuose kintamos geometrijos turbos aktuatorius užvedus turi būti pritraukiamas iki maximumo?
pas mane AHF 1.9TDI 81kw, tik užvedus pritraukia per pusę aktuatoriaus kojos. Aktuatorius vaikšto pakankamai laisvai judinant rankomis. Davus gazo aktuatorius prisitraukia iki galo. VAG'as rodo N75 duty cycle tik apie 40 % ant laisvų. O problema panaši kaip ir kitų, nuo 110 - daržovė.  :-{

Neprisijungęs america

• Žiūrėti profilį
Ats: 1.9 tdi 81kw-ant 110km/h dingsta trauka
« Atsakymas #87: 2012 Lapkričio 15, 17:25:01 »
Mano klausimas butų dėl N75 darbo ciklo, ar visuose varikliuose kintamos geometrijos turbos aktuatorius užvedus turi būti pritraukiamas iki maximumo?
pas mane AHF 1.9TDI 81kw, tik užvedus pritraukia per pusę aktuatoriaus kojos. Aktuatorius vaikšto pakankamai laisvai judinant rankomis. Davus gazo aktuatorius prisitraukia iki galo. VAG'as rodo N75 duty cycle tik apie 40 % ant laisvų. O problema panaši kaip ir kitų, nuo 110 - daržovė.  :-{
Audi A4 Checking of N75 on 1 9 tdi
va taip turetu dirbti.

Neprisijungęs Coccaine

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Re: 1.9 tdi 81kw-ant 110km/h dingsta trauka
« Atsakymas #88: 2013 Balandžio 26, 09:50:33 »
Nenoriu kurti naujos temos , bet manau pataikiau į čia.
Matau, kad daug kas susidūrėte su panašiomis problemomis ir daug spėliota kaip jas tvarkyt.
bet gal jau yra žmonių kas susitvarkėt šias problemas ir kokie jūsų sprendimai buvo?

Nes pas mane ir prasidėjo žiemą šios bėdos.
pirmas atvėjis atsitiko kai per šalčius daviau daug apsukų ir bevažiuojant užgeso mašina.
daugiau važinėjant taip pagazuojant virš 100 km/h išsijungia berots turbina ir mašina kaip "daržovė"
nuspaudus dugna greitis po lėta tolygiai kyla lėtai. esu turėjas paprasta dyzelį ne turbininį ir tas greičiau apsukas sukeldavo.
 o užgesinus bevažiuojant užvedus vėl, vėl atsigauna ir traukia ,iki tokiu pagazavimų.

mano auto 2000m. audi a6(c5) 81 kw 1,9 tdi

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2013 Balandžio 26, 11:15:35 »
sakyčiau reikia pradėti nuo diagnostikos....

Neprisijungęs america

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2013 Birželio 02, 11:25:22 »
 pakeiciau nauja N75 problemos dingo. masina traukia ok.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2013 Rugpjūčio 15, 11:07:01 »
Paklausiu čia, motoras AFN 81kw, iki 2k rpm važiuoja beveik normaliai, kompas į avarinį rėžimą nemeta, bet turba nebepučia, perkurimas nepadeda, diagnostika klaidų nerodo, turbina vaikšto gerai, kai užkuri, kojelė pakyla iki galo, gazuojant ją numeta žemyn, priverstinai pajungus vakumą, kojelė visda viršuj, turba pučia kaip priklauso, N75 pakeistas nuo tikrai važiuojančios auto, bet nepadėjo, matuoklė irgi nepadeda, šlangutės patikrintos, katalizas neužsikišęs, žodžiu N75, numetinėja slėgį, kodėl taip yra? gali netikt pvz degimas?  :think:

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2013 Rugpjūčio 15, 11:22:22 »
Jei degimas stipriai į pievas - mestų klaidą. Koks tiksliai pasižiūrėk tdi timinge