Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9 tdi 81kw-ant 110km/h dingsta trauka  (Skaityta 30642 kartus)

Neprisijungęs Nesstas

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
1.9 tdi 81kw-ant 110km/h dingsta trauka
« Topic Start: 2010 Sausio 14, 21:53:11 »
sveiki. atsirado problema del traukos. uzsikuriu,mieste vaziuoj,paspaudziu gazo,viskas ciki,rauna. bet kai bandaut "bimbintis" autostradoj tada kazkur ant 110km/h ar 120km/h dingsta trauka,tada jau ir nuo 0km/h neina "bimbintis''. kai uzgesinu varikli ir vel uzkuriu,vel gerai bimbinasi iki to laiko jei nebandau vaziuot ant 100. kame beda gali but?

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Pasidaryk diagnostika, isijungia servisinis rezimas del to neina bimbintis. :) o siap naudokis paieska nes bimbintis nesigauna ne tau pirmam :)

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Yra 4 pagrindinės "TDI netraukia" - problemos priežastys:
- užsikyšes katalizatorius (labai reta, nes mašinos dažnai jau pabuvoja pas auksarankius kurie tos katalyzus išmuša del pinigu ar del tos pačios netraukos).
- oro srauto matuokle (rėtai, bet būna, labai lengvai diagnuozojama).
- jeigu variklis 81+ kW jame buvo įdėgta kintamos geometrijos turbina, taip tada gali buti užsikišusi smalkemis ir bus ta problema, nes sparnuote pastriginės ir elektronika jungs avarini variklio režimą.
- N75 vakuuminis turbinos sklendės valdymo vožtuvas (taip pat jam išejus iš rikiuotės sklendes valdymas bus pagal vieną nustatytą režimą vykdomas mechniškai (štoku, kaip ir senesnes laidos turbodyzeliuose) bet bus įjungtas avarinis variklio režimas).

Avarinis režimas pasireiškia tuom, kad mašina po 110~120km/val. pasidaro kaip daržove, nebetraukia, ją labai sunku išstumti net iki 140. Klaidų dažnai neeina taip paprastai pastebeti. Nes jos yra išsitrinančios. Po užgesinimo ir užvedimo jos išnyksta iki sekančio begejimosi. Reiktu pavažineti su pajungtu kompu, mašiną išmelžiant iki 3500aps/min.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
kunigs,gedimus pagal daznuma isdeliociau visiskai atvirksciai. nereikia atmesti dar paprstu vakuminiu slanguciu.

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
kunigs,gedimus pagal daznuma isdeliociau visiskai atvirksciai. nereikia atmesti dar paprstu vakuminiu slanguciu.
matai ka nera skaiciuku, wadinasi ne prioritetine twarka :)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 15, 13:54:57 sukūrė garazasTDI »

Neprisijungęs Nesstas

• Žiūrėti profilį
buvau dizridoj diagnostikoj. pries tai pavarciau forumus,tai dazniausiai sprendimas buvo valyt turbina. nu zodziu,diagnostikoj rado 4 klaidas. reiks jauciu palikt dienai ten masina. del voztuveliu klaidu nemete. baisu man ten savo masina palikt,nes patys tiksliai nezino kas yra. sako reik tvarkyt ziuret. sakau i kiek lt atsirems tas jusu reiks tvarkyt ziuret. tai patys nezino,bet vien turbinos isemimas ir idejimas jau 300lt(zinoma jeigu reiks). plius visa kita. ka del kainos galvojat? Manau kad brangoka,ar klystu? nieko apie tuos tdi nezinau,benzu visalaik vazinedavaus,cia pirmas dyzelis mano.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
ieskokis normalesniu meistru. turbos isemimas - idejimas iki 100 lt, pas pazystamus man 50 lt tekainuoja. taip kad biski plesikai

Neprisijungęs nos

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
man lygiai tas pats dabar su trauka, vaziuojant autosdradoj kaip darzove palieka... manau kad cia ne turbina uzsikisus, man pries metus buvo turbina uzsikisus tai ten visai kitoks tas netraukimas buvo ir dariau tada ta valyma turboservise tai gal neuzsinese per metus

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
As valiausi turba A6 81kW, ten viskas labai paprasta, tuo paciu ir isiurbimo kolektoriu issivaliau, jei bent kiek krapstaisi prie masinos, tai tikrai juoku darbas. Jei domina pasiskaitinek http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=36&thread_id=4706 , nors ne 81kW, bet esme ta pati, bet patariu prie to pacio ir isiurbimo kolika bei voztuva issivalyk.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 15, 17:12:55 sukūrė abc »

Neprisijungęs Nesstas

• Žiūrėti profilį
As daugiabuciuose gyvenu,krapstytis per salta :) nera kur.vasara dar pasikrapstau.surizikuosiu manau i ta servisa palekt,forumuose gerai apie ji atsiliepia. o klaidos tokios:
Datcik davlenija vo vsas, patrubke (zamikanije na plius)
Datcik temper. Ohlazd. zidkost (obriv/zamikanije na plius
Blok upravlenije motorom zakrit
Davlenije vo vsasiv. patrubbke (raznost regulirovanija)

Rusu pats moku neblogai,tik va technine kalba man nelabai :)

Neprisijungęs Nesstas

• Žiūrėti profilį
pakalbejau su "geru" zmogum,tai sako turbina tikrai nebus kalta,sako ziuret ta n75 ar kaip ten ji, ir paziuret egr davikli ir dar vakuumines slangutes. nu ryt paziuresiu,parasysiu kas ir kaip.o i dizrida nevaziuosiu,radau naujienu apie juos (!?) Labai dekui kad atsiliepiat. o tos klaidos sake,gali but kad buvo nuo akumo atjungtas ir panasiai.

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Apie dizrida net negalvok, nezinau kiek ten dirba kreivarankiu, bet atsiliepimai nekokie. Mano draugas ten savo mersiuka buvo nuvares, tai tiek jie ten pridare, kad paskui net galvojo apie masinos nupirkima is jo, istaisinejo savo "darba" pusantro menesio, dave jam kita masina vazinet, ir tai su triuksmais patisyta atsieme.

Neprisijungęs Nesstas

• Žiūrėti profilį
ir jei nesunku,parasykit kur yra tas n75 pas audi a4

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
jei neturi kur det pinigu, tai geriau atiduok vargsams, bet nevaryk i dizrida, jie ziuri kaip paimt pinigus, dirba ten prie diagnostikos (mano ziniom) buves bendradarbis, nu toks kiauras, kad baisu, ten jie tiek prisidirba, kad baisu, teko karta vaziuot aiskintis kaip sutvarkyt a8 3.3 tdi, klemas buvo sumaise  (!?), jie net neturi nei vieno zmogaus, kuris apie elektra ismanytu, o del tos turbinos nesamone,  mato, kad nifiga nesigaudai, tai priburia tau ir po to paims belekokius pinigus

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
ir jei nesunku,parasykit kur yra tas n75 pas audi a4

o is kur tu? jei is vilniaus galiu padaryti masina....

Neprisijungęs Nesstas

• Žiūrėti profilį
is kauno as,is silainiu. buciau vilniuj,tai i fabijoniskes jau buciau bandes vaziuot :)

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
pasiskaiciau britu forumuose.. beje pas mane panasi beda, prie tokiu apsuku turbo palieka kaip islupta is masinos.. ten buvo vakuumas kur turbo geometrija keicia, egr uzsineses ir oro srauto matuokle susipykusi su ecu.. zodziu pilna puokste bedu.. as meginsiu keisti viska pamazu ir ziuresiu kas kaip, beje tau kuro snanaudos neisaugo ?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
pasiskaiciau britu forumuose.. beje pas mane panasi beda, prie tokiu apsuku turbo palieka kaip islupta is masinos.. ten buvo vakuumas kur turbo geometrija keicia, egr uzsineses ir oro srauto matuokle susipykusi su ecu.. zodziu pilna puokste bedu.. as meginsiu keisti viska pamazu ir ziuresiu kas kaip, beje tau kuro snanaudos neisaugo ?
kam viska keisti is eiles, jei galima patikrinti ir keisti tai kas neveikia ?  :V

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
na kad vakuumas pas mane pasibaiges tai dar vokietijoi perkant zinojau, egr faktas kad nuo gimimo nevalytas, tai issivalys. o oro srauta keisiu del vieno britu forume rasto straipsnelio.. esme tane kad naujos matuokles yra mazumele tobulesnes, geriau susikalba su ecu, plius ten net rekomendavo po masinos pilno aptarnavimo ja pasikeisti kaip detale kuri susidevi, tai stiprei turetu pakoreguoti kuro sanaudas :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
na kad vakuumas pas mane pasibaiges tai dar vokietijoi perkant zinojau, egr faktas kad nuo gimimo nevalytas, tai issivalys. o oro srauta keisiu del vieno britu forume rasto straipsnelio.. esme tane kad naujos matuokles yra mazumele tobulesnes, geriau susikalba su ecu, plius ten net rekomendavo po masinos pilno aptarnavimo ja pasikeisti kaip detale kuri susidevi, tai stiprei turetu pakoreguoti kuro sanaudas :)
o kiek kainuoja ta nauja OSM kuri tau kaip tu sakai sumazins sanaudas, kuo as siek tiek abejoju jei senoji gera ?

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį

koks dar vakumas pasibaiges?

Neprisijungęs Nesstas

• Žiūrėti profilį
del sanaudu,nezinau,tik pora savaiciu dar vazineju su ta audi. bandysiu snd po kapotu list ta egr ziuret. vis neiseina ten ilist,laiko vis nera,egzam ruosiuos. nerandu apie t n75,kur jis randas?

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį

koks dar vakumas pasibaiges?

Tas kur turbinos geometrija reguliuoja, atsidaro uzsidaro