Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9 tdi 81 kw purkstuku testas. Ka galima is to spresti?  (Skaityta 16085 kartus)

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
Pasidariau namudirbi testa  :D slangutes pajungtos nuo griztamo kuro vamzdeliu. Tik reikejo mazesnes talpos spricus paimt, nes laaabai jau letai privarvina.. cia valandos birbinimo rezultatas

Pirmame netoli 3 ml; antrame apie 1.5 ml; treciame 1 ml; ketvirtame apie 2 ml.

Kokia galima daryti isvada is sito? Faktas, kad su kuro padavimu kazkas negerai  :V
Pagazavus, garaziukas uzsipildo melsvu dumeliu, manau tai nesudegintas kuras
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 14, 21:22:41 sukūrė Darius44 »

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
isimi purkstukus ir tikrini sandaruma ir atsidarymo slegi. O priezasciu gali but ivairiu, ir purkstukai, ir kompresija net, nes purkstukas su laidu "lygina" ciklus.

Neprisijungęs waldaz

• Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
na jei melsvas, tai jau tepalas cia. del purkstuku butu juodi dumai

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
nevisada, visai nedeges dyzelis tokiu melsvu varo, uostyt tada reik jau :)

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Kompresija gera, vasara matuota buvo. Trijuose po 30, o vienam 29 lyg. Kai man prasidejo vibracija ant laisvu, tai pirmas darbas,kuri padariau tai veziau tikrint purkstukus. Bet tas servisas tik kalpokam tinkamas pakeist ir ju stendas tik belaruso purkstukam tikrint  :) tada pagal juos dviejuose buvo po 190, o kituose dviejuose po 170, o purske tipo normaliai. Tepalo ant 10000 suryja 1 litra, tai nemanau, kad cia nuo tepalo toks melsvas gali buti. Interkulerio slangose yra aisku tepalo, visad islasa po keleta lasiuku nuemus, bet dar ne ant tiek, kad zliaugtu nuemus.. Pagal rezultata, tai manau per daug kuro ipucia du viduriniai. Bandysiu dar nuvest i lbm.lt kaune, ten lyg nebloga aparata turi tikrinimui. O gal kas patartu, kur geriausia vezt tikrint kaune?

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
koks ten aparatas tokiem purkstukam tikrint, paprasciausia pompa. 170bar jau negerai, svarbiausiai nemyztu, tada pakelt iki 190bar dar galima. O del tepalo, tai jei jo yra slangyne, ir pagazavimas yra toks daugiau prie zemesniu sukiu, tai cia tepalas, siaip gi kvapas skiriasi, kur dyzelis, o kur tepalas.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Iki 3000 rpm pagazuodavau. Negaliu pasakyt, nes dar nemoku atskirt, pirmas dyzelis mano gyvenime  :D panasu, kad dyzelis, toks astrus kvapas. O ar gali buti del to, kad siurblys pasidevejes ir neteisingai kura skirsto? Ar cia vienareiksmiskai purkstukai?

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
nebutinai purkstukai, gali ir kitu bedu buti, reikia diagnostika daryt.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Nieko nerodo diagnostika, kuro norma tinkama ir neplaukioja. Tiesa, start conditions ten kazkuris parametras per aukstas, sake turi buti 20 o pas tave 30

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
prie ko cia norma. kampas? yra ir kitu parametru.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Viskas savose vietose, apart ta start conditions

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
purkstuku grupe gali parodyt?

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Ka reiksia? jei klausi apie vag-com tai neturiu jokiu duomenu. Cia pas 3 klubiecius daryta diagnostika ir niekas nemato nieko blogo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tai jeigu tarp purkstuku 20 bar skirtumas tai nenorek , kad graziai dirbtu, o kiek raso bar ant pacio purkstuko? O tikrinti neturi reiksmes ar belarusas ar audi, uzkelei spaudima ir matai prie kiek atsidaro ir kaip ispurskia.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
Tai jeigu tarp purkstuku 20 bar skirtumas tai nenorek , kad graziai dirbtu, o kiek raso bar ant pacio purkstuko? O tikrinti neturi reiksmes ar belarusas ar audi, uzkelei spaudima ir matai prie kiek atsidaro ir kaip ispurskia.

turi atsidaryt prie 190bar, kaip tik tokius purkstukus nuo AFN dbr reguliavimui turiu, visi atsidaro ties 175bar. Del lygumo, tai gal mazai ta itakoja, 20bar dar dar, issilygina per purkstuka su laidu, bet padarius 190bar +-3bar pajuntamas variklio lygesnis darbas, + numetant apsukas issilygina greiciau.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Bandysiu per kita savaite patikrint dar karta ir sureguliuot jei dar bus imanoma. Naujas DTP purkstukas kainuoja 100 lt. Sako tik tos saibos nera prie jo. Kiek zinau, tai keiciant purkstuka ta saiba irgi butina keist, nes paskui leist pradeda. O boschinis 250 lt ir per tris vietas neturejo nei vienas

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
pradzioj boschas leido be tos saibos, tik paskui pradejo. Nemanau, kad reikia, sudedi ir slegis stoja iskart i standarta, arba pareguliuot tik biski reik.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Snd nuvezti patikrint purkstukai, viena rado myzanti i visas puses, o kituose slegis po 165. Pakeiciau visus naujais DTP. Dabar situacija dar blogesne, vaziuojant 5 begiu tarp 80 ir 100 padavus gazo, ir didziulis drebejimas ir lyg smugiavimas is vieno cilindro. Jau neturiu kantrybes su sita masina...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Prie kokio slėgio naujieji atsidaro? Kodėl visus keitei?

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Prie 190. Nusprendziau, kad senieji ilgai nebetarnaus, tai ir keiciau visus. Budavo ir su senaisiais kartais sustojus kazkoki ritminga smugiavima jausdavau, bet ne tiek, kiek su sitais

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
drebejimas tai gali del nevienodos kompresijos but :) bet dazniausiai buna kad purkstukai nevienodai atsidaro. kaip pas mane buvo 2x160bar ir 2x170 bar :D sureguliavo kad butu 190bar visu ir baigesi bedos, dingo dumai ir drebejimas. dumnt melsvai gali del myzancio purkstuko ar net keleto ju. 1ltr tepalo 10k km pakankamai normalu, nors pas mane uztenka 0,5ltr.  nuo tiek dumai nemelynuoja.

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Kompresija gera buvo vasara. Tai man vel naujus purkstukus kitur vezt tikrint? Savom akim nemaciau, kaip naujus tikrino, bet nesinori tiket, kad butu blogai palike.. dizridoj tvarkiau

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
tada kazkur kitur beda :) as ir ten pat tvarkiau purkstukus man viskas tvarkoj db. bet tau cia kad 5 begiu jei tik tai ne purkstukuose beda :) jei purkstukai tai tau butu visais begiais ir net ant laisvu :) o drebejimas tai... pas a4 81kw jau buna sankaba su plaukiojanciu smagraciu, tai jei jis i pabaiga tai minant gaza drebina masina. bet cia tik spejimai, o ypac kai nematai masinos ir kaip ji vaziuoja :)

Neprisijungęs Darius44

• Žiūrėti profilį
Smagratis jau senokai neplaukiojantis idetas. Pozymiai tokie: variklio tampymasis ant laisvu; kazkaip per garsiai dirba spaudziant gaza, manau turi tylesnis buti; ypac stipriai jauciama vibracija-trukciojimas nuo 80 iki 100 vaziuojant 5 begiu (snd jau pajauciau ir 4, kad lyg trukcioja, dreba baisiai.. nu zodziu  :f ); trauka turi buti geresne pas 81 kw nei db pas mane yra; stipriai nusipurto variklis uzgesinant; atleidziant sankaba tamposi-trukcioja variklis.
Ryt vel sita testuka pasidarysiu  :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
nu cia man idomu jau :D variklio pagalves manau pastebetum kad blogos :D bet tai jei purkstukai geri, degimas geras, tai belieka siurblys :) daugiau man galva nenesa kas gali but :) mano tai drebedavo masina kai dugna mini del kompensatoriu, budavo kad uzgesdavo net :D bet cia po chipavimo man atsirade buvo, db pakeiciau kompensatorius tai viskas ok jau 10k km pramyniau ir nk :)