Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1,9 TDI 66kw variklių skirtumai (priklausomai nuo metų)  (Skaityta 928 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Taigi, su draugeliu diskutavau, pasidalino savo patirtim, ji nelabai turtinga :D, man taip pat po šrotus teko pakeliauti- niekas tiksliai nepasako, kuo skiriasi tie tdi 1Z. Tarkim, imam mašiną b4 1,9tdi 93 metų, ir imam kokią a4 95 ar siektiek naujesne 66kw, kuom tas motoras kitoks ? Vieni sako ,kad skiriasi ,tik generatorius virsuj,bet tai nieko nesudaro, kiti sako kronsteinas netinka, kaip istikruju yra,kas skiriasi,ar jie identiski ?
Toliau, nuo volskwagenų (golfai 3,4 passatai ir pan) turi gi irgi 66kw motorus 1z irgi jei neklystu,taip jie ten stovi sonu, bet galbut uztektu pakeisti,tik laikiklius ir tiek ?  Ir dar, kaip reikalas su afn varikliu, gal taipapt tiktu,tik uzsidejus kolektorius nuo 66kw ? Nes pvz rezgiau minti isimest varikli is kokios a4, dabar jau blie sako kiti kad nifiga netiks. Tikrai ne vien man rūpimas klausimas,ir noretusi tiksliai zinoti,pasidalinkit patirtim ;) Dėkuj.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 21, 22:06:06 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs j

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
nuo   golfu  tai  abejoju ,nes  dezes prisukimat  tikrai  ne  toks,o  del  pasato b5  tai  gali.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
nuo   golfu  tai  abejoju ,nes  dezes prisukimat  tikrai  ne  toks,o  del  pasato b5  tai  gali.
Jei abejoji ir nerasyk, deze sukasi 1nas i 1na, vat tik variklio pakabos kronsteinam nevisalaik yra vietos nuo VW i Audi.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Karolis, tu variklio ieskai ar tik teiraujies?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Karolis, tu variklio ieskai ar tik teiraujies?
PM