Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: [A6 2.5 132kw] Netraukia ant žemų apsukų  (Skaityta 2797 kartus)

Neprisijungęs Arce999

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
[A6 2.5 132kw] Netraukia ant žemų apsukų
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 18, 21:52:29 »
Sveiki,

turiu Audi A6 Quattro 2.5 132kw automatas.

Ar turi toks automobilis ganėtinai silpnai bėgėtis iki ~2000 apsukų? Paskui lyg suveiktų turbina ir važiuoja gerai. Galima sakyti, jeigu noriu išsibėgėti kiek greičiau, būtinai turiu niuktelt gazo, kad permestų žemesnį bėgį ir apsukos būtų virš 2000 aps.

Draugas minėjo, jog taip ir turi važiuti automatas su Quattro. Ar tiesa?

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
kad masina Q tai itakos isibegejimui neturi o 2.5 varikliai jie ir nera is vietos judrus na aisku nezinia kaip jis ten pas tave vaziuoja is tavo paiskinimu galima tik speliot paligink su kuo nors kas turi toki pat analoga ir matisi ar tas pat ar ne cia paprasciausias variantas ;)

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Pas mane a4 2.5tdi 110kw, tikrai iki 2000aps nekaip vaziuoja. Man irgi nepatinka, bet nezinau kame beda. VAG turbinos log'a dariau tai matosi gan nemaza skirtumas tarp to kiek turi pust turba ir kiek pucia. Bet net nezinau kame gali but beda. Turba tikrinta skuboje, sake nieko blogo nera su ja. Vakumines slangas visas pakeiciau, OSM keiciau (nes grybavo). Bet vistiek nekas. Norisi tikrai, kad staigesne butu. Pvz. 1.9 81kw tai tikrai daug staigesne.

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Pas mane a4 2.5tdi 110kw, tikrai iki 2000aps nekaip vaziuoja. Man irgi nepatinka, bet nezinau kame beda. VAG turbinos log'a dariau tai matosi gan nemaza skirtumas tarp to kiek turi pust turba ir kiek pucia. Bet net nezinau kame gali but beda. Turba tikrinta skuboje, sake nieko blogo nera su ja. Vakumines slangas visas pakeiciau, OSM keiciau (nes grybavo). Bet vistiek nekas. Norisi tikrai, kad staigesne butu. Pvz. 1.9 81kw tai tikrai daug staigesne.
tai 1.9 varikliai ir yra staigesni is vietos

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Bet tai nejau 2.5 tokie buki?

Neprisijungęs Nanotech

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
jei visi parametrai gyvi, tuomet startas geras ir tų 2.5, tiesiog jie lėčiau įsisuka. Pas mane 2.5 q automatas, tai labai patenkintas trauka tiek iš vietos, tiek esant didesniems greičiams. 

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Reikia ieskoti kas turi toki varikli ir susitikt pasibandyt. Nes as tai jau nebezinau ar man paranoja ar tikrai kazkas dar negerai su tuo varikliu.

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Turi daryt diagnostika normalia ir ziuret ar viskas ok ar ne , o vaziuoja jie normaliai tiek is vietos tiek paskui , tikrai nepasakyciau kad buki

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
O man atrodo, kad jie vos ne visi buki :) Čia dar kiekvienas vis kitaip bukumą supranta. 1,9l 2l ir dauguma kitų dyzeliu tik spustelėjai akseleratorių ir jau traukia, o su 2,5 paspaudi, lauki lauki kol iš lėto rodykle kyla, užsipučia kažkur ties 2tūkst apsukų ir pradeda važiuot. Aš kažkaip pradedu manyt, kad kaltas velenų, karomislų, karūnėlių bendras išsidėvėjimas. Tik retai kuris 2,5v6 vietuoj akseleruojant ima greitai apsukas.

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
O man atrodo, kad jie vos ne visi buki :) Čia dar kiekvienas vis kitaip bukumą supranta. 1,9l 2l ir dauguma kitų dyzeliu tik spustelėjai akseleratorių ir jau traukia, o su 2,5 paspaudi, lauki lauki kol iš lėto rodykle kyla, užsipučia kažkur ties 2tūkst apsukų ir pradeda važiuot. Aš kažkaip pradedu manyt, kad kaltas velenų, karomislų, karūnėlių bendras išsidėvėjimas. Tik retai kuris 2,5v6 vietuoj akseleruojant ima greitai apsukas.
Tai vat ir nesuprasi ar cia per daug zmogus nori ar tikrai kazkas ne taip. As pvz keites karomyslus,kompensatorius, velenelei tikrai geros bukles. Bet vistik kazkas ne taip...

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Nu nezinau mano is kart soka normaliai su tuo 1,9 galetai vaikytis kaip nori ir dar automatas Q,veleneliai aisku kaip nauji , nu ir truputi pacipcuota:)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Pas mane 2,0 PD 103 kw irgi iki 2000 tupa, kai pasiekia mazdaug 1800 tada jau rauna. Irgi nerandu galu.

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
Na rovimo tai aš nesitikiu iki 2000, na bet pvz kokių 1400 apsukų, 4 bėgis, lengvas kalniukas, tai ilgai tenka palaukt kol pradeda važiuot :)

Neprisijungęs juknas

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats vyrai132kw.  2.5. Turbut tikrai nieko gero is tu varikliu (-) kiek bande pajungt kompa.tipo viskas normaliai,bet man ji buka...

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Paskaiciau ka Jus vyrai priraset ir padariau isvada. Pats turiu V6 132 kw ir pas mane buka iki ~1800 rpm, paskui staigiai trauka pasireiskia, tad manau, kad taip ir turi buti pas situos V6  :-)
O vat jai butu pvz nuo 3000 rpm iki redlin'e, tuomet manau butu jau beda  :-) Teko testuot viena toki ekzemplioriu Utenos turguje  :D

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
Tas pats ir pas mane, pajudant nuo sakryzos traukos nerasta.. o veliau skustis negaleciau..

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Tai gaunas, kad taip ir turi but :)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Nu nelabai taip turi but aisku mano dabar cipcuota bet ir pries tai normaliai is vietos sokdavo kaip tik atrodydavo kad paskui jau sunkiau bet is vietos visada gyva buvo o dar automatas Q

Neprisijungęs vytoksas

• Žiūrėti profilį
O stovint gazuojant apsukas greit renka, ar rodyklė taip vangiai kyla? :)

Neprisijungęs Arce999

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Stovint viskas gerai, apsukos kyla visada vienodai.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugsėjo 20, 12:31:06 sukūrė Arce999 »

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Ant laisvu lengvai kelia apsukas ;)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
na prie žemesnių sūkių jie bukoki, bet pvz mieste čipuotas 1.9tdi 81kw nepabėga, nuo miniškės 2,5tdi 110kw Q automato, trasoje nėr ką lyginti...

Neprisijungęs BOC

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
pabandyk oro  srauto matuokle pasikeist,man padejo

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 C5 2.5 tdi 132 kw tiptronic quattro is vietos vos begejasi, netraukia visiskai, prie didesniu apsuku siektiek atsigaunabet nezinau kaip turi traukt nes pirmas mano toks pirkinys su siuo motoru ir siuo defektu, ant laisvu apsuku irgi gana letai kyla apsukos nenori griept, bandziau pakeisti oro srauto matuokle, nepadejo, kokie veiksmai ziurint i turbinos valdimo sistema? Buvau pajunges diagnostika, klaidu nemeta, pagal gyvus parametrus nezinau i kuriuos ziureti ir kiek turi rodyt, gal turite kokiu minciu?

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
Pas mane turbina prie pilno apkrovimo rodo beveik2, oro srauto matuokle apie 850-900. minimum turi buti 750. matavimo vnt nepamenu... Auto toks pat...