Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a8 d3 3,0tdi 2005m is krauna akumuliatoriu  (Skaityta 7842 kartus)

Neprisijungęs Modis 1986

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Pagaliau radau bėda kodel iskrauna akuma , ant keleivio priekiniu durelių rankeneles buvo sugedęs užrakinimo mygtukas todėl ir neuzmigdavo masina kai ją uzrakindavau, kai ji sutvarkiau viskas atsigavo

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį

Pagaliau radau bėda kodel iskrauna akuma , ant keleivio priekiniu durelių rankeneles buvo sugedęs užrakinimo mygtukas todėl ir neuzmigdavo masina kai ją uzrakindavau, kai ji sutvarkiau viskas atsigavo
Kaip suradai? Išsiaiškinai? Nemanau kad diagnostika rodo.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
vat rimtai idomu kaip suradai ? ir kuris cia mygtukas ? tas kur pacioje rankeneleje per viduri is lauko ? siaip tai dabar galvoju kaip reiktu ampermetra pasijungus stebet kiek sroves ima kai akumas bagaznyke :think: negi bagazineje uzsidarius valanda gulet :D 8:8

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
super tavo masina,nes kas is draugu turi d3 tai nei pas viena nelaiko parastas akumas,nekalbeciau jei nebuciau isbandes savo kailiu,neveltui garantijos negauni akumui jei perki i sita masina paprasta
(z) (z) (z) (z) ka tu cia daba priskiedei (z) kaip zodis taip absurdas ! kas tiek smegenine praplove ? pardavejas akumu tai matosi kad super pardavinejimo mena ismano :-] o draugam pasakyk kad pas gabu elektrika savo pakiuzhusias D3 nuvarytu.
Siaip tai su kai kuriais akumais buna kad su ju pririsimu reikia pazaist per kompa kad blokas teisingai matytu kiek jis pakrautas; o gelini zinoma galima det, bus tik geriau, tik klausimas ar paprastam vartotojui verta prasileist dvigubai ant euru, nes i automobilius pagrinde tokius deda kas aparaturos turi nevaikiskai prisikrove kad pasiklause kazkiek tais laiko dar uzsivest galetu

Neprisijungęs simioras

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
tai tada paaiskink tu man sita nesamone,paprastas akumas man nelaike,gelinis jau 4 menesiai laiko (H-)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai tada paaiskink tu man sita nesamone,paprastas akumas man nelaike,gelinis jau 4 menesiai laiko (H-)
:) o tai kam gelinis perkamas ?- kad ilgiau laikytu - vat ir laiko, bet tai toli grazu nereiskia kad pas tave nera sroves nuotekio arba gliuku su krovimu arba kad paprastas akumas nepatiko kompui ar ne taip priristas buvo.... zodziu ...

Neprisijungęs simioras

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
nu cia kiekvienas mes turim apie tai savo mastyma,tai tebunie tuo ir lieka nes as visikai nesutinku (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
'mastyma' :) :)
senai viskas ismastyta http://www.audiklubas.com/forumas/originalios-audi-dalys-aksesuarai/moller-auto-keturi-ziedai/msg1483384/#msg1483384
ir laiko man sitas ale paprsatas akumas jau pusantru metu, ir masina buna po 5 savaites neuzvedama ir priedo kasdien po valanda isijungia vetiliacijos rezimas, taigi (h)

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nu jau metus laiko su paprastu vazineju :think:
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ggangas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Pas mane iskraudineja KESSY blokas 4EO 909 131 C, kuris stovi po vairuotojo sodyne, VCDS meta jo klaida, neveikia berakte uzvedimo sistema, masina uzrakinus pabudineja sistema, kai iztraukiu saugikli 25A kazkuri kuris atjungia visa komforto sistema, tada uzmiega ir nepabunda.

Neprisijungęs Razbainikas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
vat rimtai idomu kaip suradai ? ir kuris cia mygtukas ? tas kur pacioje rankeneleje per viduri is lauko ? siaip tai dabar galvoju kaip reiktu ampermetra pasijungus stebet kiek sroves ima kai akumas bagaznyke :think: negi bagazineje uzsidarius valanda gulet :D 8:8

atjunk galinuką bagažinės ir viskas.