Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 d3 kompresorio pritaikymas is mb,bmw  (Skaityta 3295 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
A8 d3 kompresorio pritaikymas is mb,bmw
« Topic Start: 2014 Sausio 06, 10:36:43 »
Sveiki, gal kas susidurete? Tiesiog ieskojau info, ir radau, jog and audi a8 kompresoriai vienodi kaip bmw 5 e39 universalo(kur gala tik kelia) ir tokie pat kaip w220 mersu s klases. Girdejau jog tik tvirtinimai netinka, ar kam teko matyti kaip pritaikoma audinems a8? - Tiesiog ši tema manau bus kaikam naudinga - ko lietuvis dėl pigumo nepadarys  (y)  :G

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nejau tiek prasti sie kompresoriai ir tiek deficitas, kad problema gauti is A8?

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Nejau tiek prasti sie kompresoriai ir tiek deficitas, kad problema gauti is A8?
kiek žinau (gal ir neteisingos žinios) MB ten beveik tas pats, tik pigiau kelis kartus gaunasi :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Kadangi pas mane kompresija ant ribos, sako 13 yra minimumas, tai pas mane siek tiek daugiau, bet pasidomėjau. Tai kompresoriu restauruoti klp 400-450lt. Devetas 800lt~. Merso speju restauruotas dar pigiau, o bmw universalo galas isvis kiek girdejau po 100lt kainuoja. Iš esmės geriau pirkti toki koki priklauso, bet mašinoms pingant, žmonės vistik ieško ir ieškos būdų kaip pigiau prasisukt ir šioje vietoje sutaupyti 800proc nu devėto, arba 400~proc nuo restauravimo yra gana nemažai :) aišku pritaikymas gal kažkiek kainuoti turėtų..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip, kainu skirtumai dideli... ;) o filtrus kas nors keicia jiems? :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
taip, kainu skirtumai dideli... ;) o filtrus kas nors keicia jiems? :)

filtrus kompresoriams? :) tokie yra? Na jei audi servisas nereikalauja kad keisti, tai ir nekeicia turbut :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na turėtų būti, juk kabodamas po mašina jis traukia orą vis... netrauks juk dulkių, žvyro, smėlio ir vandens :think:
Vis ir pats neprisiruošiu čia susidėlioti taškų (H-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Filtrai tikrai yra ir pas visus modelius, nes tikrai visa suda sutrauktu, beje kainuoja naujas apie 200lt, cia kaip kokiam modeliui, bet aisku niekas tokiu nestato, net servisuose deda paprasciausius filtriukus kur kurui naudojami uz kelis litus, puikiausiai tarnauja.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Filtras po posparniu kairėj pusėj kur kompresorius, visada dėdavom nuo MB W220, tereikia jungtį perlituot, vamzdelį pakeist ir tvirtinimus persukt, tas pats wabco kompresorius. Prieš metus naujas, originalus mersinis kompresorius apie 1000-1100LT kainuodavo. Į pm parašyk, gal pavyktų gaut tokia kaina.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
Dabar jau uz tiek nemanau kad kur nors gausi nes nuo praitu metu liepos jie pabrango kazkur dvigubai. Lentynos kaina dabar 2270lt o pats filtriukas jei apie sitoki kalba kur foto tai tik 38 lt :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dabar jau uz tiek nemanau kad kur nors gausi nes nuo praitu metu liepos jie pabrango kazkur dvigubai. Lentynos kaina dabar 2270lt o pats filtriukas jei apie sitoki kalba kur foto tai tik 38 lt :)

Mersui irgi klausem tik ML -245lt :-) ir jis lyg keturkampas.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
kad pas ML nieko ten blatno tik kad atskirai filtro neduoda o tik su vazdeleis eina ir kaina kosmine :D 430lt nors man atrodo eitu ten tik filtriuka pakeisti

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Labai puikiai savo misija atlieka kuro filtriukas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
(+) kokybe/kaina tikrai superine

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Kadangi pas mane kompresija ant ribos, sako 13 yra minimumas, tai pas mane siek tiek daugiau, bet pasidomėjau. Tai kompresoriu restauruoti klp 400-450lt. Devetas 800lt~. Merso speju restauruotas dar pigiau, o bmw universalo galas isvis kiek girdejau po 100lt kainuoja. Iš esmės geriau pirkti toki koki priklauso, bet mašinoms pingant, žmonės vistik ieško ir ieškos būdų kaip pigiau prasisukt ir šioje vietoje sutaupyti 800proc nu devėto, arba 400~proc nuo restauravimo yra gana nemažai :) aišku pritaikymas gal kažkiek kainuoti turėtų..
tai koks darbinis slėgis jeigu 13bar apatinė riba?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Spėju mažiau nei 13 :D

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
nebent gal 13PSI, o ne bar?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs GUTISS

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Naudoto neapsimoka pirkt,vokieciu ebay naujas su 2metu garantija kainuoja 1345lt su siuntimu iki duru

Neprisijungęs dan-A8L

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

gal but bar, nes man pasake taip airmatic.lt ,jei funkcionuoja gerai turi buti 13. pas mane pati maziau, bet irgi pakelia masina pakolkas, bet sake netolimoje ateityje gali pasakyti GUDBAI

Neprisijungęs dan-A8L

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
a8parts.co.uk  forume zmones dare testa su vcds nuo dynamic iki lift uzkelia apie 30 sec su nauju kompresorium, verta pabandyti, as savo pirkau -repair kit( ieina naujas ziedas,2 nauji varztai, tarpines 2(pagal kompresoriu parenki kuris tinka) ir aprasymas kaip surinkti. kaina-£25 su atsiuntimu,ir patartina kompresoriaus rele pasikeisti dedant nauja ar restauruota, buna kad rele uzsitrumpina ir kompresorius dirba pastoviai ir perdega,taip tap jeigu airbagai(paduskos) leidzia.