Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 4,2 246kw - katalizatorių šalinimas  (Skaityta 18211 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Re: 4,2 246kw - katalizatorių šalinimas
« Topic Start: 2016 Balandžio 11, 14:10:50 »
Nelabai man rūpi ta ekologija. Nei jie užsikišę, nei klaidas man meto, o kad atlaisvinus išmetima mašinai palengvėja - tą manau žinome visi.
Be to katalikų bėda atėjusi suvaro nesunkiai ir variklį. Jei šį procesą sunku atlikti - nedarysiu, bet jei nesunku - nereikia man to duslintuvo kamščio, tuo pačiu pasikoreguočiau šiek tiek garsą.

Dyzelis, ne dyzelis - koks skirtumas? Ekologinis šlamštas mašinoje man nėra reikalingas.
kompas i katalikus labai jautriai reaguoja, vos biski kas - meto klaidas. Geriau jau taip, nei kad išlydyt varikli per juos ;)
negaidink tos normalios masinos, kaip katalizatorius gali sugadinti varikli? kad jis uzsikimstu nezinau kas turetu atsitikti, isdegt gali, tai jis tada naturaliai islekia per duslintuva, turejau su panasia rida v8 bmw, del per lieso misinio duju isdege abu katalizatoriai, ivirinau kitus geros bukles is anglisko ir viskas, su isbirusiais trauka tikrai nebuvo geresne kaip ir garsas, ispjovimas butu konkretus downgrade, garsuj pasikeisk galinius bakelius i normalius sport ir bus tau garsas