Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padekit - nezinau ka jau bedaryti 2.8 q, 142 benz/duj.  (Skaityta 12424 kartus)

Neprisijungęs Alekiva

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Problema tokia. Audi C5 98m, 2.8Q 142 Kw mech. Dujos stag 300 BRC reduktorius.

Pradejo sunkiai kurtis rytais, arba pastovejus ilgiau. Vaziuojant su pagreiciu saudo, trukcioja, pasidaro buka, purtosi. Pergazavus - ok. Diagnostika su VAG meta daug klaidu: Droseline, purkstukai, benzo pompa ir t.t. Istrini klaidas - ciki. Raketa, o ne masina - kokiai 50 km. Pas dujininkus bunu kasdien beveik. Pakeista: zvakes AGM (dujines), laidai Veber (tipo originalas) droselines pusles ir laisvu voztuvu reguliavimo zarneles (vakuumo), duju Purkstukai perrinkti, reduktorius perrinktas, dujos sukalibruotos, o beda nedingsta. siandien issifravome toki dalyka: signalizacija blokuoja kuro padavima (kad ir pastovejus apie 30 sek. vel isijungiaslapukas), sukant neisjungus slapuko - isivelia klaidu daug tu paciu i borto kompa. isjungiau ta slapuka velniop (jei vogs - tai su viskuom  :D). Bet uzteko tik 20 km maximum. Vel tas pats s... trukcioja duodant gazo, buka, netraukia, Apsukos ant laisvu (dujomis) apie 700-800 ne daugiau, suviai girdysi duslerkeje. gal man pasinaudoti Kasko draudimo paslaugomis jau? neisivaizduoju, ka daryti... patarkin specu bent jau - litai nesvarbu - svarbu rezultatas. Buvau pas diagnostika Baltijos g. 4B Kaune, Pas dujininkus bent 3 Kaune ir vistiek tas pats s...

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Jei su dujom visi galai sutvarkyti, tai reiškias ne dujose turėtų būti bėda. Man tai panašūs dalykai dėjosi dėl OSM - Oro srauto matuoklės, ją atjungus viskas susitvarkė. O pakeitus išvis būtų buvę ledas.

Kažkaip neparašyta kokiu čia kuru taip darosi ar abiejais?

Neprisijungęs Alekiva

• Žiūrėti profilį
Pravaziavau benzu - ledas. ner prie ko prikibti. tik vaziuojant dujomus tos bedos. o kurimasis rytais - kuriasi benzu. dujos taskines.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Dujose problema ;)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
ppamegink i servisa 007 kreiptis

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
Nors pats vadelioju dyzeliuką, bet esu girdėjęs, kad dujinės žvakės (minėjai, jog jos sudėtos), dažnai pridaro begales problemų, ten, kur jų nėra. Pamėgink įdėti paprastas, šiam varikliui priklausančias, normalias žvakes. ff
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
dujines zvakes :bedantis: as tai dvitakciu motociklu zvakes issukes, nes vazineju deshovu belarusku benzu ir mataras tepala ryja :bedantis:

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
dujines zvakes :bedantis: as tai dvitakciu motociklu zvakes issukes, nes vazineju deshovu belarusku benzu ir mataras tepala ryja :bedantis:

jei ka 007 servise rekomenduoja deti 1 kontakto zvakes ( kas dauguma turbut vadina jas dujinemis ).

• Žiūrėti profilį
nu ka jie sako, manau reiktu pameginti, nes jie tikrai zino ka sako. Jau ne karta teke su jais bendrauti

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
dujiškumas ne nuo kontaktų kiekių priklauso, aš irgi siūlyčiau dėtis priklausančias motorui

Neprisijungęs Joaquin

• Žiūrėti profilį
gal ir ne nuo kontaktu skaiciaus, bet jie rekomenduoja geriau 1 kontakto, sudejo man BOSCH zvakes 1 kont. po 10 lt uz vieneta,kas mane labai nustebino ,kad tokia kaina :)  nors sake jei pageidauju,gali sudeti ir brangias :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
o tikrai su dujom ok? Netraukia per reduktoriaus vakuumą dujų į variklį? Man taip būdavo, rytais užkurti reikdavo porą tėvę mūsų sukalbėti, kad užsivestų. Duslerkėj pašaudydavo kažkiek, bet trauka nesiskųsdavau :V

Neprisijungęs wuolis

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
o tikrai su dujom ok? Netraukia per reduktoriaus vakuumą dujų į variklį? Man taip būdavo, rytais užkurti reikdavo porą tėvę mūsų sukalbėti, kad užsivestų. Duslerkėj pašaudydavo kažkiek, bet trauka nesiskųsdavau :V
Pas mus ta pati beda buvo.. sunkiai kurdavosi, perrinkus reduktoriu beda dingo.. o ko tik nebuvom pakeite iki tol...:think:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Dujom vieno kontakto zvakes geriau, nes dujos uzsidega aukstesnej temperaturoj ir jom uzdegt reik rimtesnes kibirksties. Kai daug kontaktu kibirkstis issisklaido ir kontaktai nuo karcio greiciau nudega. Todel dujom geriau 1 kontakto ir su iridziu arba platina

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
kazkiek kiek esu domejasis tai nesvarbu kiek tu kontaktu,reikia ziuret pagal gamintoja ir ka gamintojas nurodo tavo varikliui pagal uzdegimo savybes ir pan.bosch tau gali duot vieno kontakto.champion3.NGK 2 ir pan...toliau kiek girdejas esu ,kad nesvarbu kiek kontaktu zvakeje,juk kibirkstis buna tik is vieno kontakto kuris tuo metu arciau ar kazkaip kitaip nepamenu jau...visada dedavau tai ka gamintojas nurodo ir nebuvo jokiu x-failu...vieni dujininkai sugalvojo y audi 90 2.3 ideti "ale dujines" tai prasidejo bajeriai,gesimai ir pan.vaziuoji kur sankryzoje laisvas begis ir pulsuoja variklis arba gesta ,idejo pagal gamintoja kokios turi but ir dingo nesamones.Kaip kazkas "Bajoras " sake,jokiu ale dujiniu nera...nes indzineriai sugalvojo varikli ,kad dirbtu bendzu tai jis ir dirba ir jokiu nereikia kitokiu :)

Neprisijungęs Joaquin

• Žiūrėti profilį
kazkiek kiek esu domejasis tai nesvarbu kiek tu kontaktu,reikia ziuret pagal gamintoja ir ka gamintojas nurodo tavo varikliui pagal uzdegimo savybes ir pan.bosch tau gali duot vieno kontakto.champion3.NGK 2 ir pan...toliau kiek girdejas esu ,kad nesvarbu kiek kontaktu zvakeje,juk kibirkstis buna tik is vieno kontakto kuris tuo metu arciau ar kazkaip kitaip nepamenu jau...visada dedavau tai ka gamintojas nurodo ir nebuvo jokiu x-failu...vieni dujininkai sugalvojo y audi 90 2.3 ideti "ale dujines" tai prasidejo bajeriai,gesimai ir pan.vaziuoji kur sankryzoje laisvas begis ir pulsuoja variklis arba gesta ,idejo pagal gamintoja kokios turi but ir dingo nesamones.Kaip kazkas "Bajoras " sake,jokiu ale dujiniu nera...nes indzineriai sugalvojo varikli ,kad dirbtu bendzu tai jis ir dirba ir jokiu nereikia kitokiu :)

tai zinoma kad pagal gamintoja, ir tai, kas priklauso  butent tam  varikliui, negi is lempos, dar galima pirkt zvakes  ?? ar pagal menulio fazes ???
skirtingi gamintojai,skirtingi kodai, skiriasi ir kontaktu skaicius, nemanau, kad auto gamintojas grieztai nustate ,kad turi but pvz.4 o ne 3 , 2 ar vienas .
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 15, 22:43:41 sukūrė Joaquin »

Neprisijungęs Alekiva

• Žiūrėti profilį
Su dujom viskas tikrai gerai. sukalibravom viska, purkstukus, misini, perdikrinom visa sistema, pajunge kompa vazinejom, ieskojom galu, o dujininkai tik rankom skiescioja. VISKAS GERAI IS MUSU PUSES. DUJU SISTEMA IDEALI. Zvakes NGK pagal varikli. Sako, kad dar galimas dalykas, kad i pabaiga kazkuri babina gali buti. Bet juk benzu vaziuoja idealiai. O ir ant duju bedos prasideda tik tada, kai uzsyla pilnai iki darbines temperaturos. o kol dar neikaito - ledas. Kas zinote normalius kompiuteristus auto? kaunas arba rajonas. svarbu, kad tikrai specai butu, o ne s..rankiai.

Neprisijungęs Joaquin

• Žiūrėti profilį
o tai benzu daugiau pasivazinek,kad variklis normaliai uzkaistu :)
 o tai kai dujas tau tikrino ant saltos ? jei uzkaista iki darbines ir jau variklis durniuoja ? negi dujininkai nieko nemato ?  pas kokius dujininkus cia buwai ???

o kaip tau su variklio temperatura,rodykle nedurniuoja ?   lamda zondu netikrinai ?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 16, 17:28:27 sukūrė Joaquin »

• Žiūrėti profilį
kurie cia tokie dujininkai kad nemato bedu?
man dar klausimas kaip meginta, kad teigi jog su benzu viskas gerai? kaip kuro sanaudos?

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Su dujom viskas tikrai gerai. sukalibravom viska, purkstukus, misini, perdikrinom visa sistema, pajunge kompa vazinejom, ieskojom galu, o dujininkai tik rankom skiescioja. VISKAS GERAI IS MUSU PUSES. DUJU SISTEMA IDEALI. Zvakes NGK pagal varikli. Sako, kad dar galimas dalykas, kad i pabaiga kazkuri babina gali buti. Bet juk benzu vaziuoja idealiai. O ir ant duju bedos prasideda tik tada, kai uzsyla pilnai iki darbines temperaturos. o kol dar neikaito - ledas. Kas zinote normalius kompiuteristus auto? kaunas arba rajonas. svarbu, kad tikrai specai butu, o ne s..rankiai.
tiktais patarsiu jei tikrino ,kad dar karta suziuretu is purkstuku iseinancius laidus ar nesumaisyta y purkstukus,pagal skaicius ir pan.Pas mane buvo sumaise dvieju ar vieno purkstuko,tai masina irgi normaliai nedirbo,parsijungiant y dujas burbuliuodavo,uzkaitus gesdavo.Dabar rodykle kaip ikalta ant duju,trauka geresne ir be jokiu trukciojimu :)

Neprisijungęs Alekiva

• Žiūrėti profilį
Suziureta ir sutikrinta. Buvau Partizanu g., Dar Propane, Vikromoj, 007, Chip tuning, Baltijos 4b kur diagnostika... Dar pas kazkokius - nepamenu. Beda nedingo. Ryte sunkai kuriasi - pasukti keliskart reikia ir pergazuot. O dar benzo kvapas atsirado. Sanaudos normaliai - 12-15 duju (netaupant). Nakciai palikau ant benzo kaip meistrai rekomendavo. Ryte ziuresiu. suviai dusliarkoje irgi buna, kai trukcioja.

Neprisijungęs Alekiva

• Žiūrėti profilį
Zvakes NGK - dujines (55 LT/vnt)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
dujom nesmirda?

• Žiūrėti profilį
o kaip lamda zondai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pakeista: zvakes AGM (dujines)
Nenustebk, jei čia ir bus tavo pagrindinės bėdos.
Niekados gyvenime nekeisk į jokias kitas žvakes, kaip kad originaliai rekomenduojamas. Praėjo tie žigulių laikai, kuomet dujinės žvakės duodavo kokios tai naudos... Jau retai eina sutikti dujininką, kuris būtų užmigęs laike, nes visi su patirtimi, besidomintys dujininkai žino, kad keičiant žvakes į "dujines" ar kokias kitas tai "sportines" "mandrintas" "3D" ar "NANO" - bus tik X-Files tipo bėdos.
Be to šis variklis labai išrankus žvakėms, jei jos jau "nugyvenę" mašina elgsis lyg jai būtų atėjusi visakeriopa pabaiga. Užtenka susukti žvakes naujas ir originaliai rekomenduojamas - mašina kaip nauja ff

jei ka 007 servise rekomenduoja deti 1 kontakto zvakes ( kas dauguma turbut vadina jas dujinemis ).
ne, nevadina. NGK gamintojo rekomenduojama žvakė gali turėti tarkime 4 kontaktus, o Bosch'as 1 kontaktą. Tai ta pati žvakė ir ne kontaktuose esmė.

Zvakes NGK - dujines (55 LT/vnt)
kad ir 155Lt/vnt  :F - dėti reikia į variklį tik tai, kas priklauso. Dujos prisitaiko prie benzininio variklio darbo, o tu dabar nori pritaikyti įgimtą variklio darbą prie kokių tai išmislų su "dijinėmis". Atsikratyk to, kas nepriklauso, tada galima bus ir pagal eiliškumą bėdų ieškoti.