tikrai ne lekste. salta juk is puses sukimo eina. pas mane ir salta is puses sukimo,o karsta ant benzo net negriebia,bet perdaug nepergyvenu,nes salta uzkuriu ant benzo,o paskui jau dujos buna ijungtos,o ant duju kuriasi pas mane tiek salta tiek karsta. del to bajerio man minejo,kad kazkoks salto paleidimo purkstukas neveikia (kazkaip taip vadinasi),kita versija holo daviklis,bet pas mane jis keistas,tai sau atmetu sia versija. tu karsta kurk ant duju,eis is puses sukimo,tik sikna buna,kad kai isvazineji dujas,persijungi ant benzo ir varai i degaline,negali gesinti variklio kur pakeliui
jei ant benzo pasaudo,krabas i pabaiga eina ko gero,arba dar degimas benzui netinkamas gali but. tau ant abieju kuru idealiai neis,svarbiausia ant duju pasidaryk,kad butu ok,o benzas svarbu,kad dirbtu uzkuriant ir iki degalines pavaryt,jei dujos baigias. su LEV tuo,tai patikek vargas yra,as ji ir ploviau ir kita dejau,tas pats.vienas forumietis, jam zinomais budais, man sustygavo varikli,tai dabar laikosi ~1000 rpm stabiliai,tai bijau prisiliest net
reduktoriaus stenkis neliest,ant stendo atsireguliuok ir nelysk,nes uzliesinsi ar uzriebinsi ir ragas,vel nedirbs,is akies sunku pataikyt.