Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nera traukos Audi 100 (C4)  (Skaityta 5134 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Nera traukos Audi 100 (C4)
« Topic Start: 2012 Rugsėjo 24, 20:39:34 »
Sveiki, kreipiuosi i ceskiu vairuotojus, kurie vairuoja audines su 2.3 varikliu, varomus benzinu ir dujomis. Kazkas yra mano masinos varikliukui, nes nebera tokios traukos, kokia budavo anksciau...anksciau vaziuojant 5 pavara 100 km/h greiciu ir paspaudus gaza lengvai aplenkdavau priekyje vaziuojanti automobili, traukdavo ir begedavosi normaliai...taciau kazkas yra negerai dabar, nes nebera tokios traukos, vaziuojant tuo paciu atveju kaip minejau, jau reikia ijungti 4 pavara, kad galeciau greitai aplenkti priekyje vaziuojanti automobili...kazkaip aplamai net iki 100 km/h nebera taip lengva isibeget, kaip budavo anksciau...tiek ant benzino, tiek ant duju ta pati problema, nera traukos...prasau pagelbekite ir patarkite, kas esate susidure su tokia problema, kaip ja isspresti, kad masinyte vel sautu i prieki kaip sovusi...laukiu komentaru ir patarimu...is anksto dekui...

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Ats: Nera traukos Audi 100 (C4)
« Atsakymas #1: 2012 Rugsėjo 24, 21:16:35 »
Pas mane panesiai kartais irgi buna taip,tik vaziuojant 100km/h dar nereikia junkt 4 begio,bet nebuna traukos,o ir seip spaudziant kartas nelabai nori beget aisku mano audi 2.6q.galwoju gal kalti katalizatoriai,liamda zondai arba koki kiti davikliai.

Neprisijungęs paul28

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Rugsėjo 24, 23:38:10 »
katalizatorius yra dar?is duslintuvo nesmirda tokiu astriu kvapu? jei taip,tai bus greiciausiai katalizatorius uzsikimses..

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Rugsėjo 25, 21:45:58 »
Katalizatoriaus nera...

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Rugsėjo 26, 19:38:03 »
kopresija ziurek pas mane nors 14bar buvo, bet vistiek netraukia o pasirodo kad duju misinys per liesas o benzo per riebus ir svarbiausia kad nei to nei ano neimanoma sureguliuot. daviklius tikrink lambda ypac ir temperaturinius nes lb itakoja variklio traukai.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Rugsėjo 26, 20:11:37 »
katalizatorius yra dar?is duslintuvo nesmirda tokiu astriu kvapu? jei taip,tai bus greiciausiai katalizatorius uzsikimses..
katalizatoriai yra net 2 dar.kartais trauka atsigauna,o kartais ne :) :V taip kartais buna toks astrus kvapas,bet sakau gal bendzo,bet manau reiks pjaut juos :)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Rugsėjo 26, 20:13:42 »
kopresija ziurek pas mane nors 14bar buvo, bet vistiek netraukia o pasirodo kad duju misinys per liesas o benzo per riebus ir svarbiausia kad nei to nei ano neimanoma sureguliuot. daviklius tikrink lambda ypac ir temperaturinius nes lb itakoja variklio traukai.
del liamdos ir as galvoju,nes begus manau nemazai ji :) o kurios temperaturinius daviklius tikrint?kur eina y skydeli ir y ECU?

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Rugsėjo 26, 20:28:34 »
pas mane liamdazondas keistas pries pora metu, detas geras, ngk firmos...tai nemanau, kad jis man galejo iseiti is rikiuotes...o va temperaturos daviklius tai reikes paziureti, jau turiu isigijes tam atvejui kitus is kitos audi a6 c4, tai paziurejau identiski maniskiams, virsuje 3 kontaktu, apacioje dvieju...bandysiu pakeisti ir tada ziureti, kas bus...o jei man temperaturos daviklius pakeitus niekas nepageres, tai reiskia jie ne prieko...tai kur dar tada ieskoti problemu, kas be tu visu davikliu kas dar gali itakoti variklio trauka 2.3 motorui?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Rugsėjo 26, 21:16:19 »
pas mane liamdazondas keistas pries pora metu, detas geras, ngk firmos...tai nemanau, kad jis man galejo iseiti is rikiuotes...o va temperaturos daviklius tai reikes paziureti, jau turiu isigijes tam atvejui kitus is kitos audi a6 c4, tai paziurejau identiski maniskiams, virsuje 3 kontaktu, apacioje dvieju...bandysiu pakeisti ir tada ziureti, kas bus...o jei man temperaturos daviklius pakeitus niekas nepageres, tai reiskia jie ne prieko...tai kur dar tada ieskoti problemu, kas be tu visu davikliu kas dar gali itakoti variklio trauka 2.3 motorui?
degimo kampas tikriausiai pas tave stovi ir jo niekas neankstina turetu but detonacinai ant variklio bloko.

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Rugsėjo 26, 23:04:56 »
Zydrunai, gal gali placiau man viska paaiskint, kas tie detonaciniai...cia kaip suprantu ne tos dvi sklendes padarytos dujininku, kur apsaugo sovimo atveju, jos stovi ant kolektoriaus isgreztose skylese tokie klapanai specialus doju sovimo atveju...kas tie detonaciniai? gal gali foto imesti?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Rugsėjo 27, 21:12:38 »
Zydrunai, gal gali placiau man viska paaiskint, kas tie detonaciniai...cia kaip suprantu ne tos dvi sklendes padarytos dujininku, kur apsaugo sovimo atveju, jos stovi ant kolektoriaus isgreztose skylese tokie klapanai specialus doju sovimo atveju...kas tie detonaciniai? gal gali foto imesti?
ne del šovimo cia kitas reikalas ten yra kitaip truputi pm pažiurek

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Rugsėjo 27, 23:37:50 »
o ka konkreciai vaidina tas detonacinis daviklis? paziurejau, tai jis pas mane kazkoks aptrupejes, lyg ir suluzes atrodo, pajudinau, tai visas suskiles kazkoks...tai gali buti, kad jis man gatavas?

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Rugsėjo 29, 10:49:44 »
Detonacinis daviklis pakeistas, bandyta vaziuoti, taip trauka gal siek tiek ir pagerejo...bandyta keisti temperaturos daviklius, net du variantus turejau, taciau temperaturos davikliu keitimas traukos atzvilgiu nieko nepagelbejo...tai sprendziu, kad maniskiai temp davikliai geri ir ju keisti nereikia, nes pakeisti taip pat negelbejo...tad nebezinau, kas dar gali itakoti automobilio trauka...dar belieka tik auto variklio kompiuteris, t.y. ECU...man pries pora metu kai dare vienas ipurskimo meistras diagnostika, tai sake, kad kompui kazkas blogai, sake pirkti kita...tai pagal savo ECU kodus tokio kompo neradau, tai pasiemiau tada kitoki is 2.3 benzino audi...idejus kita kompa, vestis vedasi, vaziuoti vaziuoja, bet nieko irgi negelbeja...bet kas keisciausia, kad mano ECU etikete su geltonu lipduku ir kodais, o tokiio lauzynuose niekur neradau, radau tik su baltom etiketem ir jau kitu kodu...tai va ir noriu suzinoti, ar man reiktu istikruju tokiu pat kodu, ar tinka ir kitu kodu, tik svarbu, kad butu is 2.3 variklio masinos? imetu foto savo kompo ir noriu pasiteirauti zinanciu ka daro tas kompas kur kaireje fotkes puseje su geltonu lipduku, ir ka daro dar dezute desineje puseje bet jau su baltu lipduku ir visai kitais kodais? ar sitie kodai abieju deziu neturetu buti vienodi, ar cia tik nera kazkas suhimicinta? laukiu patarimu
cia bendra foto:

cia kompo foto:

cia salia esancios dezutes foto:

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Rugsėjo 30, 12:18:36 »
ei klubieciai, pagelbekit, patarkit, nejau niekas nieko nezinot...

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Rugsėjo 30, 21:15:39 »
ei klubieciai, pagelbekit, patarkit, nejau niekas nieko nezinot...
su baltu lipduku http://www.tav-autoverwertung.de/shop/KNOCK-SENSOR-CONTROL-UNIT-Audi-4A0-907-397-A-Bosch-0-227-400-190 kazkas su degimu detonacijos jutiklio valdymo blokas  (uzdegimo) saite parasyta nuo kokiu audi tinka ant tokiu ir ieskok bet kaip supratau tinka tik nuo 2.3 98kw butent i kilovatus ziuret reikia
o su geltonu lipduku ecu (variklio kompas) aisku labai sunku buvo suziuret i koda ant geltono lipduko. bet galiu tave nuraminti viskas ten vietoj ir nieko nepriximycinta. pagal koda ziurint pas tave turetu but quatro ane?

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Rugsėjo 30, 23:25:53 »
pas mane ne quattro, priekiniai varomi...o tai gal tada ta mazesne dezute su kompu yra parejus, o ne pagrindinis kompas? kaip atskirti, kas butu jei pareitu variklio kompas, ir kas butu, jei pareitu toj kitoj dezutej esantis kompas?

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Rugsėjo 30, 23:33:47 »
pas mane tikrasis kompas yra stai su tokiu kodu:

o lauzyne tokio pat nerades nusipirkau stai toki ir jau su kitokiu kodu, bet taip pat nuo 2.3 variklio:

koks gali buti skirtumas tarp ju, jei man vestis vedasi ir vaziuoja su abiejais, taciau traukai nei vienas negelbeja?

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Rugsėjo 30, 23:55:46 »
sorry, naujo kompo kodas yra toks:
virsuje skaicius yra toks: 0 280 800 398/399
zemiau skaicius yra toks: 4A0 906 264

Pagaminimo data ant kompo yra tokia: 07.09.93

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Spalio 01, 14:22:53 »
tai gal ne jie kalti del traukos o kaip sanaudos ?

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Spalio 01, 16:52:58 »
sanaudos yra padidejusios, daugiau valgo duju...anksciau uz 50lt pravaziuodavau 200km, dbr tik 150km...tikrai nesuprantu, kame reples...

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Spalio 01, 18:52:04 »
o benzo nepadidejusios? del duju tai gal jau laikas reduktoriaus rem komplekta keist arba dujas reguliuotis . dar bandyk degimo kampa ziuret ir ar dirzas neprasokes paziurek kaip su pagrindinio dirzo mietkem reikalai. jei prasokes va tau sanaudos ir traukos trukumas, beje dar paziurek skriejiko kontaktus mas jau laikas keist.

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Spalio 01, 19:50:47 »
del benzo nezinau, nes ant benzo nesivazineju, bet ant benzo irgi nera traukos...reduktoriaus diafragma keiciau dar pavasari i nauja, tai nemanau, kad reduktoriui galetu kazkas buti...skriejikas, zvakes, zvaklaidziai keisti pavasari ir degimas ziuretas pas meistra dar vasara...tad nebezinau kas dar galetu buti...:(

Neprisijungęs zydrunasA4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Spalio 01, 20:36:42 »
kaip reikalai su kompresija tuomet ? nes matosi kad viskas keista perkeista bet efekto kaip ir nera, kas liecia dujas tai reiketu CO matuot ir bus aišku, del benzino tai jau labanakt jei nevažiuoji, dujos šlangines ? tas varžtas ant šlan... užsuktas gali but perdaug.

Neprisijungęs hameriux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Spalio 01, 21:25:10 »
taip, dujos paprastos, slangines...jei tas varztas butu uzsuktas perdaug, kur ant slangos, tai man del traukimo traukos nebutu, bet valgyt tai tikrai daugiau duju nevalgytu, nes nebutu kaip ju valgyt, jei perdaug prisukta...nesuprantu, kodel daugiau valgo man tu duju...nu kompresija matavausi pries kokius metus, tai duomenys kompresijos buvo tokie: nuo priekio pirmas cilindras 13,2, antras - 13, trecias - 13, ketvirtas - 13, va penktas tik maziau kazkodel - tik 12...bet tada, kai matavausi, tai masina tikrai gerai ejo ir trauka buvo, ir duju normaliai valge...tai va nezinau, nejaugi reiktu nuvaryt vel kompresija is naujo pasimatuoti?

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Spalio 01, 23:26:27 »
oro niekur netraukia? bandyk dar ziuret ar lev nepastriges man kai jis buvo uzstriges traukos ziauriai nebuvo nei ant duju nei ant benzo ir 14 kaip minimum trasoj rijo apie miesta nesneku. paziurek kokia ten situacija