Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: negerai dirba motoras truputi davus gazo  (Skaityta 959 kartus)

Neprisijungęs sieras20

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
negerai dirba motoras truputi davus gazo
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 07, 19:07:29 »
sveiki, turiu tokia problemele, uzkurus motora masina dirba ant laisvu viskas puiku paspaudus milimetra gaza ir laikant ji masina dirba trukciodama tarsi negera kibirkstis, ar cilindrai ne visi dirbtu, paspaudus gaza daugiau motoras grazei dirba toliau, vaziuojant laikant pedala tolygiai tarkim 3 begiu jauciasi toks stiprus truktelejimas ir pristabdymas, tarsi ant kokiu 500 rmp, nukristu apsukos, laikai toliau pedala, trukteli ir truputi greiciau vaziuoja, netankei taip buna bet buna, na ta prasme ne sinchroniskas tas truktelejimas, masina benzinas dujos, nezinau kame problema, atjungiau apskritai duju filtriuka vistiek taspats, man tokia mintis kilo gal lekste truputi kertasi? nes davus gaza pilnai girdisi kaip ji atsidaro pilnai, bet kai duodi laaaabai mazai nesvarus tas motoro darbas, gal del jos??

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
nu tai pasiziurek ar jinai stringa ar ne, stringa keisk ir viskas, ziurek kas gaunas, gal tau isvis auksta itampa netvarkoj

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
man panasi situacija buvo, problema buvo purkstukuose, sutvarkiau netoli vilniaus oro uosto pakeiciau visus nes is 8 like geri buvo 3. kaina buvo apie 600ltn uz viska

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
man panasi situacija buvo, problema buvo purkstukuose, sutvarkiau netoli vilniaus oro uosto pakeiciau visus nes is 8 like geri buvo 3. kaina buvo apie 600ltn uz viska
as kaip supratau jam ant duju taip

Neprisijungęs warning20

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
pas mane ant benzo vaziuojan pamigi smarkiau gaza tai auto vos neuzgesta, tamposi jei neatleidi, o jei is leto keli greiti tai viskas tvarkoj. sake cia bus arba purkstukai arba lekste nes jau keleta kartu saude ant duju