Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nedirba ant benzino, Audi c4, 2.3, benzinas/dujos  (Skaityta 2874 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Norejau pasiteirauti, kokia problema cia galetu buti mano masinai (AUDI 100 (C4), 1992 m., 2.3 motoras, benzinas/dujos). Masina visada vedasi ant benzino ir paskui pagazavus ties 2000 apsuku persijungia ant duju. Ant benzino uzkurus ir iskart gazuojant perjungus ant duju, variklis dirba tvarkingai. Taciau ant benzino nebenori visai dirbti. Kazkada vaziuojant iki tam tikro tasko pritrukau duju, tai perjungiau ant benzo, tai isvis duodant gaza variklis slopsta. Kai variklis pasiles iki darbines temperaturos, tai irgi atejus ir iskart uzvedus ant benzino, tai iskart gesta, nenori dirbt. Ryte atejus, kol variklis saltas, variklis negesta, dirba. As manau, kad cia gali buti man kuro siurblio gedimas? Ar teisingai manau? Ar cia man jau su paciu varikliu kazkokios problemos? Pasidalinkite mintimis, kas esate susidure su tokia problema. Dekoju uz atsakymus is anksto.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
ne siurblys ,nusiimk gofra kur ant kolektoriaus stovi paziurek situacija su sklende palinkus ,nepalinkus  jei koja nesulankstyta misini pareguliuok

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
beje, o kaip pasireiskia kuro siurblio gedimas?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
siurblio gedimas buna kai uzkerta  ji arba nesukelia slegio masina nesikuria ant bendzino, dar garsas  siurblio zvimbimas pries jo mirima kartais uzsikerta ir be garsu atkirsti antraip laidus pajungti bet cia laikinai

Neprisijungęs Giogis

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai panasiai kai saltas variklis ant benzo uzsiveda ir perjungiu ant duju, o poto kai isyles ant benzo neuzsiveda niekaip tik ant duju, BET jeigu perjungiu kad vazinet tik benzu tai uzsiveda ir ant karsto ir ant salto!!! kazka tos dujos ten prijaukia, jei issiaiskinai rasyk

Neprisijungęs Giogis

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
o daznai benzu pralekdavai ar tik kai dujos pasibaigdavo? gal purkstukai uzdziuvo?