Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mistinis duju uzpylimas ir sanaudos  (Skaityta 1763 kartus)

Neprisijungęs savage x

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Mistinis duju uzpylimas ir sanaudos
« Topic Start: 2010 Lapkričio 21, 17:43:27 »
Sveiki .situacija tokia, pas mane 2.0 mono 66kw variklis, balionas vietoj "zapaskes", tad talpos nezinau.Keista tai jog pripilu pilna baliona pravaziuoju 220km ir uzsuku y orlean degaline vel dapilti tada telpa 29ltr, pravaziuoju 250km uzsuku y bevarde konteinerine degaline dapilu 24ltr,tada pravaziuoju 120 km ir vel orlean degalinej ypilu 19ltr. taip kad mano skaiciavimu pilant orlean degalineje kuro sanaudos apie 15ltr, o konteinerineje apie 10ltr. Iki dugno esu isvazinejes tik viena karta tada pravaziavau 420km, ypylta buvo 49ltr. Susidare toks vaizdas kad pirmam simtui km ima 15ltr antram 13ltr ir taip mazejant kol baigiasi :) Ar gali degalinese fuflinti ka nors su slegiais? Asmeniskai pries kokius 8 metus degalineje timejus neystates pistoleto nuleidau rankena kad piltu dujas, vaizdas toks kad dujos sukasi pinigai eina, pistoletas ant zemes, duju nei kvapo. :)

Prisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Re: Mistinis duju uzpylimas ir sanaudos
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 21, 19:22:06 »
Manau, kad čia http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,1692.0.html tris paskutinius postus būsi perskaitęs.

Neprisijungęs savage x

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 21, 19:32:20 »
Dabar jau perskaiciau, pas mane tas vostuvas isvis nedirba

Prisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 21, 19:50:31 »
Iš kur žinai, kad iš vis nedirba. Dažniausiai jis užstringa kai išvažinėji visą balioną ir tada kolonėlėje jį užpildo 100%. Kai nuvažiuoji kokius 200-300 km, besiteliuškuodamos dujos vožtuvą "pataiso" ir dabar pildant dujų tilps mažiau, ty užsipildys tik 80%. Nuvažiuota daug, o dujų supilta mažai.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 22, 09:50:02 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 21, 19:54:25 »
O gal yra paprasciausiai kondensato ? ar nera nuo duju tokiu dalyku ?  :D siaip as nebepilu sauridoje kazkaip mazai nusivaziuoja su jom, lukoile pradejau pilt  :)

Neprisijungęs savage x

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 21, 21:05:01 »
Iš kur žinai, kad iš vis nedirba. Dažniausiai jis užstringa kai išvažinėji visą balioną ir tada kolonėlėje jį užpildo 100%. Kai nuvažiuoji kokius 200-300 km, besiteliuškuodamos dujos vožtuvą "pataiso" ir dabar pildant dujų tilps mažiau, ty užsipildys tik 80%. Nuvažiuota daug, o dujų supilta mažai.
O.T. Prieš kuriant naują temą, reikėtų pasidomėti panašiomis... (h)

Balionas pasake kad nedirba :) Pilu kol skaitliukas sustoja suktis, joks vostuvas pas mane nesudirba.Siandien dar degalines operatoriaus paklausiau kaip gali but kad pas jus visada man daugiau duju telpa, tai paaiskino kad pylimo slegiai skiriasi.O tarp degaliniu duju tai tikrai yra skirtumai su vienom daugiau nuvaziuoji su kitom maziau. Dar klausimas, nuo ko tada tas vostuvas sudirba? nuo slegio ar nuo kiekio?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 21, 21:07:07 »
speju bus nuo slegio, didesnis kiekis didesnis slegis  ;)

Neprisijungęs tomsv

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 23, 22:58:41 »
Dujų sąnaudas skaičiuok užpildęs dujų balioną ir jį išvažinėjęs. Tuomet vėl užpildyk kiek telpa ir vėl išvažinėk.  Sužinosi kiek telpa ir kiek naudoja 100 km. Su dujomis yra kiek kitaip nei su su degalais (benzinas, dyzelinas). Metodika kurią naudoji yra netinkama skaičiuoti dujų sąnaudas.

Neprisijungęs savage x

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Gruodžio 02, 08:31:58 »
issiaiskinau savo mistika, krantai reduktoriui :) Duju ryja 23l 100km, meistras suriaguliavo dirbo gerai bet sanaudos kosmines :) (didelis aciu arturcikui is ciampo) :) dabar susireguliavau pats ima apie 12l, reguliavimas toks, reduktoriaus varstus gali issukt arba ysukt, jokios reakcijos, reguoja tik padavimo varstas. o ant lentynos guli naujas reduktorius, jei bus laiko teks siandien keisti.