Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kurioje degalineje pilates dujas?  (Skaityta 16715 kartus)

Neprisijungęs Banzaii

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
Kurioje degalineje pilates dujas?
« Topic Start: 2011 Sausio 13, 16:46:03 »
Pasidalinkit nuomonem apie degalines, kuriose degalinese dazniausia pilates dujas? Kur pigiausios? Kur didziausia nuolaida? Su kurios degalines dujomis nuvaziuojate daugiau ir panasiai...
Dujas isidejas turiu ~3men ir visa ta laika pyliausi tik lukoil degalinese, taigi galvoju pabandyti kokioje kitoje degalineje, gal kartais sanaudos bus mazesnes, trauka didesne :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: Kurioje degalineje pilates dujas?
« Atsakymas #1: 2011 Sausio 13, 17:12:04 »
Man yra toks pastebejimas prisipilu sauridoje nuvaziuoju maziau ~20km nei prisipylus lukoile, marsrutai atrodo tie patys bet kiek matavau visada panasiai gaudavosi.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Sausio 13, 17:23:02 »
as kai turejau masina su dujomis pildavausi lietuvos dujos firmineje degalineja visada per 50km daugiau negu kitose, norit tikekit norit ne  :)

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Sausio 13, 17:25:12 »
lukoile man į 44L talpos balioną, dažnokai pripila 45-46L, kitose degalinėse tokių fokusų nebūna.

Neprisijungęs Giedriuzzz

• Įrašai: 528
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Sausio 13, 17:34:01 »
as kai turejau masina su dujomis pildavausi lietuvos dujos firmineje degalineja visada per 50km daugiau negu kitose, norit tikekit norit ne  :)
tikra tiesa  (+)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Sausio 13, 18:47:33 »
Paskutiniu metu tik statoile piluosi dujas..

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Sausio 13, 19:09:07 »
Man yra toks pastebejimas prisipilu sauridoje nuvaziuoju maziau ~20km nei prisipylus lukoile, marsrutai atrodo tie patys bet kiek matavau visada panasiai gaudavosi.
As kaiptik turiu sauridos "verslo kortele" kur pardavinejo cia forume po 5lt, galvojau vaziuoti ten uzsipilt, bet nusprendziau parasyti jiem emaila ir pasiklausti kokias nuolaidas turiu su ta kortele ir pasirodo is zadetu 10 centu dujom, beliko 3 :D ir siaip ne pirma karta girdziu, kad ten kazka nusuka...

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Sausio 13, 19:11:24 »
As kaiptik turiu sauridos "verslo kortele" kur pardavinejo cia forume po 5lt, galvojau vaziuoti ten uzsipilt, bet nusprendziau parasyti jiem emaila ir pasiklausti kokias nuolaidas turiu su ta kortele ir pasirodo is zadetu 10 centu dujom, beliko 3 :D ir siaip ne pirma karta girdziu, kad ten kazka nusuka...
Tai senai buvau kazkur rases jei neklystu forume, jau senai ~3 menesiai 3ct like is tu 10. O kiek yra tu kurie dar vis galvoja gauna ta 10ct ir pilasi toliau o saurida darosi piniga. Man bendroje sumoje su sauridos nuolaidu kortele yra 1ct brangiau piltis dujas nei lukoile su kortele  :)

Neprisijungęs Banzaii

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Sausio 13, 19:20:05 »
Tai senai buvau kazkur rases jei neklystu forume, jau senai ~3 menesiai 3ct like is tu 10. O kiek yra tu kurie dar vis galvoja gauna ta 10ct ir pilasi toliau o saurida darosi piniga. Man bendroje sumoje su sauridos nuolaidu kortele yra 1ct brangiau piltis dujas nei lukoile su kortele  :)
Tikiuosi liko bent nuolaida plovyklai ir siurbliui, nes vien del to ir emiau ta kortele, vasara tenka daznai naudotis sauridos plovykla ir siurbliu

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Sausio 13, 20:10:33 »
pilu tik statoile

Neprisijungęs Prezas

• Klaipėdos regiono koordinatorius
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 641
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Sausio 14, 08:11:30 »
Su dujomis vazinejuosi jau kazkur apie 6 metus. lukoile seip tai normalios dujos visada budavo. teko kelis metus pilti trevenos degaliniu tinkle, tai dujos tikrai blogos... daba paskutiniu metu pilu palvoje (klaipedos rajone yra dvi degalines, Gargzduose, ir vevirzenuose) tikrai geros ir kokybiskos dujos, pilant 30 ltr ir daugiau duoda 5 ct/l nuolaida.
Buitinių nuotekų valymo įrenginiai, pastatų apšiltinimas poliuretanu. 8 699 30235
Audi A6 2.7 Biturbo

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Sausio 14, 08:45:57 »
alausoj ukmergės g. vln, virš 30 ltr. duoda ir 15 ct nuolaida (bent jau duodavo)

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Sausio 14, 10:22:31 »
Pilu dujas vilniuje Livenoje, gana ne blogos dujos paliginus su Lukoil, kazkodel tai mano audine su lukoil dujomis daugiau suryja ir daugiau telpa i baliona. Piliausi ilga laika Statoile, bet paskutiniu momentu kazkaip tai pradejo gribauti kalonele Statoilo Gelezinio vilko 2a Vilniuje, pradejo pilti per duag duju i baliona. Telpa visalaika 44 litrai i tuscia, o tame statoile 46-47, keistoka kazkaip tai, Livenoj kol kas tokiu bajeriu nera. Ir gera nuolaida turiu Livenoj, tai labiau cia apsimoka man piltis

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Sausio 14, 11:00:23 »
O pas jus vožtuvai suveikia kai pilates ir sakot kad tik tiek ar aniek telpa?

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Sausio 14, 11:27:46 »
man irgi cia keistai skamba, pvz man duju bakas ~67l vasara tiek ir isipilu o ziema tam paciam lukoile nors tu ka daugiau 61 neiseina, cia ant tuscio bako, suveikia voztuvas ir dujos bega sekundes greiciu. Tad kaip jus lukoile prisipilat daugiau negu galima nezinau, kazkas keisto. Asmeniskai as piluosi lukoile arba dar Valstena berods vadinasi, ten nuolaida dujoms gauni ir dar nuolaidas plovimui. Orlean teko piltis du kartus abu pilnus bakus, nuvaziuodavau 30-40km maziau, ir ne is vieno teko girdeta kad istikruju taip yra. Teko girdeti kad ir pilantis dyzeli is Orlean nuvaziuojama ~50km maziau, nezinau cia tiesa ar ne.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Sausio 14, 12:42:02 »
skirtumas yra tame, kad slegis kuriuo pumpuoja dujas yra skirtingas kiekvienoj kolonelej, dar skirtumas yra ar rezervuarai yra pilni ar jau pustusciai, tas labai itakoja pilimasi duju

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Sausio 14, 13:19:22 »
skirtumas yra tame, kad slegis kuriuo pumpuoja dujas yra skirtingas kiekvienoj kolonelej, dar skirtumas yra ar rezervuarai yra pilni ar jau pustusciai, tas labai itakoja pilimasi duju
multivožtuvas balione suveikia nuo slėgio balione, o ne kolonėlės pumpavimo.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Sausio 14, 14:42:04 »
taip bet, ar pas visus vis veikia? pas mane nebeveikia, tai i 60 litru baka galiu privanoti 56 litrus kai kuriose degalinese

Neprisijungęs bletstva

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Sausio 16, 12:06:24 »
Aš pilu dabar tik Lukoil. Èia kaip kazkas sakė kad su Lukoil dujom nuvaziuoja 20km daugiau ar panašiai, tai tikra tiesa, senai atkreipiau į tai dėmesį, bet dujos būdavo brangesnės tai rinkdavausi kita kolonkę. Daba buvo akcija (dar tebėra: http://www.lukoil.lt/korteles/lukoil_visiems/specialus_pasiulymai_visiems ) kai gali pasidaryt kortelę nemokamai ir iki 12cnt/l sutaupyt, manau geras pasiūlymas. Dar savaitgaliais šiaip dujos 5cnt atpinga visada, nzn kodėl čia taip degalinėse daro :) tai va 5 + 12 ir gauni visa 17cnt nuolaidą :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Sausio 16, 12:22:09 »
Jo as irgi ta pati sakau, matau dar vienas patvirtina, nesvarbu kad lukoile dazniausiai 1ct kaina didesne nei kitose kolonelese bet nuolaida didziausia duoda  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Sausio 16, 13:43:43 »
neitema, bet pastebejau, kad statoile pila dujas tik iki 20 val, o sekmadieni isvis kaikuriose nepila

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Sausio 16, 14:35:20 »
neitema, bet pastebejau, kad statoile pila dujas tik iki 20 val, o sekmadieni isvis kaikuriose nepila
Lukoile kartais irgi nepila(nezinau nuo ko tai priklauso, gal kai velai piluosi ar dar kazkas), bet gali isipilti pats jei moki  :) bent jau man tai nesunku ir mokslo jokio nereikia  :D

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Sausio 16, 15:16:02 »
Jo as irgi ta pati sakau, matau dar vienas patvirtina, nesvarbu kad lukoile dazniausiai 1ct kaina didesne nei kitose kolonelese bet nuolaida didziausia duoda  :)
svarbu ne kaina o kokybė. tie du ar trys centai yra niekis, jeigu nuvažiuoji daugiau su tokiu pačiu kiekiu kuro..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Sausio 16, 16:12:37 »
Lukoile kartais irgi nepila(nezinau nuo ko tai priklauso, gal kai velai piluosi ar dar kazkas), bet gali isipilti pats jei moki  :) bent jau man tai nesunku ir mokslo jokio nereikia  :D
ne taip supratai isvis nepila, as visada pats pilu uzsidedi pistoleta ir nepila, nuejau paklaust sako nuo 20 val nepila isvis, sakau kodel? sako tokia tvarka nauja pas juos

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Sausio 16, 16:25:21 »
kai vazinedavau ant duju tai lukoile man buvo prastesnes dujos pildavau apsagoje ir trauka geresne budavo ir nuolaida 8ct