Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kokias rekomenduotutmete y a4 2.8 128kw dujas  (Skaityta 2158 kartus)

Neprisijungęs salius

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
noreciau suzinoti nuomone tu, kas vazineja susideje dujas y a4 v6 2.8 128kw domina:
1. ka jus ysideje, kiek kainave ir atsiliepimai(geri ir blogi)
2. ka rekomenduojat ir ko ne
3. kokios benzo ir duju sanaudos miesto salygom
butu malonu, kad nuomene issakytu tie, kas susidure, o ne kas ka galvoja aplamai
dekingas tiem kas atsakys

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
c4 2.8 su paprastom dujom man mieste uztegdavo 15litru dujiu

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
na apie dujas mano nuomone visai nekokia ;),turejau as c4 2.8l 128kw buvau isidejas brc tipo duju iranga mokejau uz ja 3200lt buvo ir garantija liktai metams laiko,galiu pasakit tik tiek, kad dujos sugalvotos virtuves reikalams ir tik jiems o ne i masinas kaip sugalvojo kazkoks ismincius statit  ir dabar puse lietuvos ir ne tik lietuvos kankinasi su jom :) jei masina israsta ant benzo vaziuot tai ir pilt reike tik benza,valgidavo ji duju vidutiniskai 13.5-14.5ltr/100km bet regulerei knisdavo man prota nuvaridavau i garantini kaltindavo viska tik ne duju iranga perkaitinejau puse masinos nors nuvarius i diagnostika ant benzo viskas ciki budavo ir vis tiek ji ant tu duju blogai vaziuodavo,tai trukciodavo tai vaziavus virs 100km/h budavo kaskokie pravalai pakol nepasiekdavai 130km/h paskui vel gerai,vienu zodziu nieko gero,pardaviau as ta iranga dar su garantiniu ir laimingai sau vazinejau ant benzo be jokiu problemu kaip sake dujininkai hrenova masina ir panasei.Dabar mano bendradarbis isidejo i a4 2.8l 147kw ADS duju iranga mokejo 4100lt pas ji nemaziau bedu sako dujininkai,kad geriau sureguliuoti neimanoma ir ji valgo 15-17ltr 100km o kai uzeina ir 20ltr 100km nemanau,kad tai normalu vienu zodiu kiek susidures pats kiek girdejas nuo kitu nieko gero spresti tau paciam,nors kaime tevu kaiminas susidejas i pegeot 605 3.0l paprasta iranga uz 600lt sako bedu neturi ir valgo 14-15ltr duju ;)

Neprisijungęs speed

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
as isidejas dujas ir i c4 2.8 128 kW ir i a8 2.8 128 kw , visur paprastos dujos, ceskej uztenka 14 ltr mieste. a8 -15 ltr :)

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
pas mane ceskej taip pat paprastos.. 14-15 duju mieste, jau virs metu turiu masina, visokiu bedu buvo, bet su dujom dar  (-)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Vienam forume radau toki komentara:

Na pakomentuosiu ,kai buves dujininkas ir aplamai mazdaug ismanantis ta reikala.
Duju sistemu yra visa gama-nuo olandishku iki lietuvishku.Vienos geresnes ,kitos prastesnes.Bandysiu paaiskunti kas ir kuom skiraisi.
Kompiuteris,purkstukai,reduktorius ir ..slegio daviklis-visa tai sudaro duju ipurskimo komplekta.
Kompai dega retai ,bet kartais kokia nors partija pakliuna,tai iseiles 100 vnt perdega ar kitaip streikuoja.Na ,tiesa sakant tas jau senai pamirsta-zino kompu gamintojai visas bedas ir stengiasi viska daryti kokybiskai.
Purkstukai: buna skirtingu rusiu.Tai vienas is svarbiausiu elementu ,nes jis turi precizishkai dozuoti duju kieki.Is pagrindiniu parametru -greitaveika.Greitas ir tikslus purkstukas -tai beabejo "Keihin"(japonija).Seip jis labai brangus ,del to galima sakyti nera populiarus.Is populiariu -visutines kokybes yra purkstukai Valtek (turi daug analogu "rail" "fema" ir t.t.)Bet jie kai kuriems varikliams gan lietoki.Is greitesniu gan neblogi yra Planijet ,bet jie Lietuvoje tik atsirado ,taigi surastunebus lengva.Kol kas,mano manymu tai optimaliausias purkstukas-greitas ir turi gan dideli pralaiduma.Pvz puikiai prisotina Subaru WRX varikli.Minusas jo ,kad garsiau klaksi nei kiti.Na sia tema galima daug sneketi ,bet pradziau to uzteks.
Reduktoriai:Monstrai "OMVL" "Tartarini" -gali maitinti ne labai galingus variklius iki 300 ag ir net daugiau.bet kainuoja jie brangokai.Is pigesniu reduktoriu gan neblogi Tomasetto ("Alaska"),"Zavoli",Dirba gan neblogai.Yra ir visai prastu kaip "OMNI"(turkishkas) ir kai kuriu kitu gamintoju.
Slegio davikliai yra silpniausia vieta visose irangose,bet pvz lenku davikliai ,kurie komplektuojami su Stag 300 komplektu ypac problematishki.Italishki AEB,su kuriais komplektuoja praktishkai visi italai(omvl,tartarini,romano ris ir kiti) irgi nepasizymi savo patikimumu.Geri Bosch davikliai,bet jie komplektuojami tik su olandishku "Prins" ir lenku "Sec" komplkektais.
Taigi ,viska sudejus galima ir is sh***o padaryti gera komplekta.
Svarbu zinuoti i koki varikli su kokia valdymo sistema bus montnuojama ta iranga.Seip dauguma dujinonku apelioja i tai ,kad vat ta ar ana iranga tikrai tinka ir su ja problemu nebus.Tai aishku tik pasakos,nes niekas negali garatnoti uz mechanika ir elektronika visu 100%.
Ish italsihku man asmenishkai patinka OMVL,Tartarini ,Romano bei BRC Sequent ,kuris ejo su Keihin purkstukais(paskutiniu metu ju i Letuva nebaveza o deda savo g-bos) ipurskimai,o is lenkishku "kokteilis" : "Sec"(Lietuvoje turi pavadinima "Tornado") kompiuteris su Bosch davikliu.Tomasetto reduktorius,na ir Valtek paprastam varikliui,varikliui su turbo -"Planijet" purkstukais.Taipat neblogas lenku kompas Stag300 ,tik kad neturi tiek reguliavimo galimybiu ,kiek "Sec".
ish olandu geriausias "Prins".

Neprisijungęs salius

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
kas turit tokia audi su dujom ir ka galit pakomentuot?