Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dujos,iranga,problemos t.t  (Skaityta 389274 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Dujos,iranga,problemos t.t
« Atsakymas #1500: 2016 Gruodžio 10, 12:11:13 »
Ka manot apie toki daigta?
http://www.lpgshop.co.uk/lpgtech-scanner-tech-obd-with-service-lead/
Vertas dėmesio tik jei pastoviai checkas dega, dėl dujų ir klaidos su emisijomis ir t.t. lenda ir TA nepraeini :)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2016 Gruodžio 13, 17:03:01 »
Žodžiu, praplauti dar kartą Dragon purkštukai ir tas pats bb. Važinėju apie  2,5 metų apier 60k km. Galimas variantas, kad nuo prastų dujų purkštukams ragas? Gali reikėti naujais keist. :-/

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1502: 2016 Gruodžio 13, 17:46:58 »
Gal kas turit dėvėtą komplektą į 4 cil tiesioginių?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2016 Gruodžio 13, 18:06:42 »
Žodžiu, praplauti dar kartą Dragon purkštukai ir tas pats bb. Važinėju apie  2,5 metų apier 60k km. Galimas variantas, kad nuo prastų dujų purkštukams ragas? Gali reikėti naujais keist. :-/
Žinai konkrečiai kurie neveikia šalti? Pagal cilindrų misfire gali atsekti ir tik juos pakeisti...

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Dujos,iranga,problemos t.t
« Atsakymas #1504: 2016 Gruodžio 13, 18:22:20 »
Manau galima butu zinoti bet situos pakeisiu neaisku kada kiti grybaus. Yra pasiulymas i naujesnius dragon iskart cielus tris is vienos ir is kitos pusiu pasikeisti. Kazkokie atsparesni lievom dujom.  Esme kad be keitimo neapseisiu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2016 Gruodžio 13, 21:16:37 »
Kita vertus, gal resurasas hana purkštukų 60k km su lievom dujom yra normalu. Valtekai 20-40k km laiko (asmeniškai nebandžiau):think:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2016 Gruodžio 13, 22:30:59 »
Kita vertus, gal resurasas hana purkštukų 60k km su lievom dujom yra normalu. Valtekai 20-40k km laiko (asmeniškai nebandžiau):think:
Imk aeb, vistiek tau greitų nereikia, taksistai jais neatsidžiaugia ;)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2016 Gruodžio 13, 22:36:40 »
Imk aeb, vistiek tau greitų nereikia, taksistai jais neatsidžiaugia ;)
Kiek jie maždaug laiko? Kaina mažesnė nei tų dragon?

Neprisijungęs plepys

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2016 Gruodžio 13, 22:45:11 »
kame replės? Atsibodo pas dujininką važinėtis ir reguliuotis. Pastaruosius 10k km (iš viso jau 60k km pravažiavau) mašina purtosi, kai persimeta ant dujų, na o jeigu stipriau paspaudžiu check engine išmeta. Tenka sustoti ir iš naujo užkurti, tada susitvarko. Ir taip visada purtosi negražiai, kol vos keliais laipsniai užšyla. Ne per seniausiai pakeitė reduktoriuje temperatūros daviklį, tai bent nebeužgesta kai purtosi. Paskutinį kartą apsilankius buvo pakelta dujų temperatūra ir padidintas laiko intervalas tarp cilindrų dujų įjungimo. Problema išliko. Anksčiau visiškai nesijausdavo kai permesdavo ant dujų. Gal kam nors panašiai yra buvę?Dabar persijungia ant 40 temperatūros. LPG tech. Filtriukai prieš  8k keisti, bet neesmė.
Setupas pas mane tas pats jei gerai cia viska suskaiciau, buvo ta pati problema persijungimo. duju kompu isjunge kazkoki automatini duju persijungima, dujos dabar persijungia su uzlaikymu. Nors pas mane problema ta budavo visa laika, neziurint metu laiko variklio temperaturos. pravaziuota apie 50k, keisti tik duju filtrai kas 10k ir db neperseniausiai skystos fazes filtras pakeistas.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1509: 2016 Gruodžio 13, 22:51:01 »
Setupas pas mane tas pats jei gerai cia viska suskaiciau, buvo ta pati problema persijungimo. duju kompu isjunge kazkoki automatini duju persijungima, dujos dabar persijungia su uzlaikymu. Nors pas mane problema ta budavo visa laika, neziurint metu laiko variklio temperaturos. pravaziuota apie 50k, keisti tik duju filtrai kas 10k ir db neperseniausiai skystos fazes filtras pakeistas.
Man nesvarbu su tarpais tarp cilindrų įsijungimo ar visi iškart įisijungią. Dabar tai jaučiu kaip skirtingi cilindrai skirtingais purtytis pradeda. Vienas stipriau kitas silpniau. Esmė, kad man viskas anksčiau prasidėjo. Įsijungus dujoms gęsta motoras, o tarkim trasoj 90kmh važiuojant paspaudi gasa ir purtosi visa, kol neprasidirba dujų sistema. DABAR. Važiuojant tolygiai tarkime (kas retai Vilniuje būna) persijungia švelniau, bet tarkim sustojus prie šviesaforo ar į žiedą įvažiavus visiškai mašina nevalina... Pasilieku ties pavargusių purkštukų versija.

Neprisijungęs plepys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1510: 2016 Gruodžio 13, 23:07:38 »
Pas mane tas pats buvo. Ijunge papildoma pasildyma, kad neperjunginetu i dujas pasiekus 40 laipsniu ar kai variklis siltesnis buna, o kazkiek sekundziu uzlaiko dar perjungima. Kazkokia nedadirbta funkcija buvo neisjungta LPGtech kompe, kaip man sake.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2016 Gruodžio 13, 23:12:51 »
Pas mane tas pats buvo. Ijunge papildoma pasildyma, kad neperjunginetu i dujas pasiekus 40 laipsniu ar kai variklis siltesnis buna, o kazkiek sekundziu uzlaiko dar perjungima. Kazkokia nedadirbta funkcija buvo neisjungta LPGtech kompe, kaip man sake.
O tas pašildymas ką daro? Ta prasme pačius purkštukus kažkaip pašilto? :think: Nes prielaida dabar tokia, kad kažkokiso gumeles, kol neprasidirba stringa. Nesbarbu ant kokios temperaturos motoras būtų.

Neprisijungęs plepys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2016 Gruodžio 13, 23:24:06 »
pasiekus 40 laipsniu, uzlaiko dar kazkiek sekundziu pati persijungima kaip suprantu. Kompe isjunge "greita duju perjungimo funkcija" ar kazkaip panasiai is rusu isverte jis man, nes buvo ijungta. Jei variklis siltas, virs nustatytos persijungimo temperaturos, ta funkcija, jei ijungta, leidzia masina kurt tiesiai ant duju.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2016 Gruodžio 14, 06:42:09 »
Pas aeb kompus pvz tai yra default, suveikus multivožtuvui bake 5sek laukia, kad dujos apšiltu reduktoriuje, bet šita funkcija padeda tik pradžiai, kad švelniau persijungtu, o vat pas aug3 kita problema, net po persijungimo kratosi variklis ir t.t., nes dujų purkštukų adata stringa ir pilnai dujų nepraleidžia kol neprasidirba.
O dėl dujų purkštukų kainos tai nežinau kiek dragon kainuoja ;)
Aug3 tu iš kokio miesto?

Neprisijungęs plepys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1514: 2016 Gruodžio 14, 07:15:58 »
pas mane lygiai tas pats buvo kaip pasakoja. Persijungia tris cilindrai pradeda lengvai purtytis, persijungineja like, pradeda dar labiau purtytis, nedavus apsuku uzgesta. Duodi apsuku purtosi gera minute kol prasidirba. Toks vaizzdas kad i atskirus pora cilindru dujos su benzu supurksta butu kartu. pasitaise po tos funkcijos isjungimo, ir tuo paciu duju filtru ir oro filtro pakeitimo, nezinau kiek tai susije buvo.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2016 Gruodžio 14, 08:01:43 »
Pas aeb kompus pvz tai yra default, suveikus multivožtuvui bake 5sek laukia, kad dujos apšiltu reduktoriuje, bet šita funkcija padeda tik pradžiai, kad švelniau persijungtu, o vat pas aug3 kita problema, net po persijungimo kratosi variklis ir t.t., nes dujų purkštukų adata stringa ir pilnai dujų nepraleidžia kol neprasidirba.
O dėl dujų purkštukų kainos tai nežinau kiek dragon kainuoja ;)
Aug3 tu iš kokio miesto?
Nu man minėjo meistras, kad kažkokios gumos stringa, neužsidaro ir neatsidaro. Bendrai pakeitus purkstukus gautusi apie 140 kaina. Aš iš Vilniaus :)
pas mane lygiai tas pats buvo kaip pasakoja. Persijungia tris cilindrai pradeda lengvai purtytis, persijungineja like, pradeda dar labiau purtytis, nedavus apsuku uzgesta. Duodi apsuku purtosi gera minute kol prasidirba. Toks vaizzdas kad i atskirus pora cilindru dujos su benzu supurksta butu kartu. pasitaise po tos funkcijos isjungimo, ir tuo paciu duju filtru ir oro filtro pakeitimo, nezinau kiek tai susije buvo.
Jo, lygiai tas pats.Filtrus pakeitė, gal tos funkcijos nėra arba jin nebepadeda jau :D Nežinau...

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2016 Gruodžio 14, 10:11:54 »
Nu man minėjo meistras, kad kažkokios gumos stringa, neužsidaro ir neatsidaro. Bendrai pakeitus purkstukus gautusi apie 140 kaina. Aš iš Vilniaus :)Jo, lygiai tas pats.Filtrus pakeitė, gal tos funkcijos nėra arba jin nebepadeda jau :D Nežinau...
Nuvažiuok pas forumietį ne_vapros, padarys viską kaip turį būti ;)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2016 Gruodžio 14, 15:44:27 »
Nuvažiuok pas forumietį ne_vapros, padarys viską kaip turį būti ;)
Bet jis ne su lpg tech dirba?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2016 Gruodžio 14, 15:59:41 »
Bet jis ne su lpg tech dirba?
Jam manau dzin kokia dujų įranga ;)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2016 Gruodžio 14, 16:59:07 »
Jam manau dzin kokia dujų įranga ;)
Ryt nuvešiu, patikrins :) Sako purkštukai gali būti.

Neprisijungęs plepys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2016 Gruodžio 14, 19:35:39 »
Jo, lygiai tas pats.Filtrus pakeitė, gal tos funkcijos nėra arba jin nebepadeda jau :D Nežinau...
Dujininkas man sake, kad ta funkcija nevisada tinkamai veikia LPGtech kompe. Nes pas mane ir karstam varikliui, perjungiant ant duju paskutinius 3 cilindrus, stovint gesdavo, reikedavo pergazuot.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1521: 2016 Gruodžio 14, 19:36:28 »
Dujininkas man sake, kad ta funkcija nevisada tinkamai veikia LPGtech kompe. Nes pas mane ir karstam varikliui, perjungiant ant duju paskutinius 3 cilindrus, stovint gesdavo, reikedavo pergazuot.
Ryt patikrins ir pažiūrėsim kas teisus :smoke:

Neprisijungęs plepys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2016 Gruodžio 14, 19:50:14 »
Bus matyt (+) Purkstukai pas mane du pakeisti yra, po smagaus zieminio pasivazinejimo. Bet tada ir tarskejimas ju smarkus atsirado ir purtesi variklis visa laika perjungus ant duju.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1523: 2016 Gruodžio 19, 19:33:08 »
nebaigiu kovot su savo dujotiekiu.. a4b6 2.4 automatas,  ant benzo dirba idealiai, esme didziausia parkuojant masina, atsiradus kluciai kazkokiai, kaip sniego kruva, daznai pradeda apsukos sokinet, meta iki 2k rpm, tada krenta i darbines ir sokineja tarp 800-1100rpm, kol nustoja, video pafilmavau, atsiremiau i bardiurka, spaudi gaza ant benzino, atleidus ji apsukos stovi kaip ikaltos, ant duju buna pulsiuoja toliau, kartais normaliai. Ypac deze megsta pasmugiuot ant duju, kad ir mieste vaziuoji 50kmh, atleidi gaza, po sekundes spaudi ir smugis, lyg grandine issitampius bugu, o vat ant benzo liux. prisegu video. p.s. buvau pas forumieti ne vpros, tai sake po purkstukais kur yra geltoni kazkokie sudukai, kur uzsimauna zarnele po purkstuku ir eina i kolika, sake jos per dideles (2.20mm) sake kazkur, del to negali automatinio reguliavimo paleist.

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1524: 2016 Gruodžio 19, 21:00:45 »
Tai tokia klaida ir mete matomai kalibruojant, kad perdidelis diametras purkstuku zikleriu. Pas mane jei gerai pamenu 2.3 ar 2.5 diametro, bet pas mane virs 36 ag per cilindra, didesniu ir reikalauja .