Jei yra ant duju slangos varztas I karta, jei nera, bet nera ir purkstuku, II karta, jei yra purkstukai IV, arba V...
Gal galit patarti kokia firmele kur galeciau isideti dujas kaune uz kaskur 1000lt. masina audi coupe 91m.
o kokia karta isidejai ir kiek sumokejai jei nepaslaptis?
Citata iš: Ernestas 2007 Gegužės 14, 13:54:36 o kokia karta isidejai ir kiek sumokejai jei nepaslaptis? dejaus su tiesioginiu ypurshkimy, mokejau 3200berots jau neatsimenu, nes buvo priesh metus.o jei ten diesies sakyt atsiunte kur su a4 2.8l. raudona vazineja, nuolaidele padarys
Citata iš: spyglys 2007 Gegužės 13, 16:36:37 Jei yra ant duju slangos varztas I karta, jei nera, bet nera ir purkstuku, II karta, jei yra purkstukai IV, arba V...o kur III karta?Pas mane yra purkstukai.kokios nuorodos toliau?
Citata iš: Norvegas 2007 Gegužės 14, 15:28:16 Citata iš: Ernestas 2007 Gegužės 14, 13:54:36 o kokia karta isidejai ir kiek sumokejai jei nepaslaptis? dejaus su tiesioginiu ypurshkimy, mokejau 3200berots jau neatsimenu, nes buvo priesh metus.o jei ten diesies sakyt atsiunte kur su a4 2.8l. raudona vazineja, nuolaidele padarys Nu, tai kiek tavo 2.8 ryja su tiesioginiu mieste? Bet realiai...
Citata iš: spyglys 2007 Gegužės 14, 19:52:45 Citata iš: Norvegas 2007 Gegužės 14, 15:28:16 Citata iš: Ernestas 2007 Gegužės 14, 13:54:36 o kokia karta isidejai ir kiek sumokejai jei nepaslaptis? dejaus su tiesioginiu ypurshkimy, mokejau 3200berots jau neatsimenu, nes buvo priesh metus.o jei ten diesies sakyt atsiunte kur su a4 2.8l. raudona vazineja, nuolaidele padarys Nu, tai kiek tavo 2.8 ryja su tiesioginiu mieste? Bet realiai... 14l mishriu rezimu
Bliamba pigiai vaziuoji. Mano zasy mieste ishmaitint reikia mazdaug 18l/100kmDuomenys: a4 2.8 q automatas. klima, elektra aparatura nu zodziu pilnas apkrovimas. Gal patarsit pradet slieku ieskot? Gal dar patarsit kur? O jei dar patarsit kur klaipedoj, ar aplink ja yra geras tokiu slieku ieskotojas? tada vapse, vyrai, jums is karto respec'tas parein
Nu velns zino. Purkstukai yra, tai kaip ir IV turetu but.
Citata iš: 911 2007 Gegužės 17, 15:05:25 Nu velns zino. Purkstukai yra, tai kaip ir IV turetu but.tada yra kazkas su programa, nes tiek litru ryja a8 4.2 . o kaip benza ryja, gal zondai numire?
Citata iš: Norvegas 2007 Gegužės 17, 15:18:41 Citata iš: 911 2007 Gegužės 17, 15:05:25 Nu velns zino. Purkstukai yra, tai kaip ir IV turetu but.tada yra kazkas su programa, nes tiek litru ryja a8 4.2 . o kaip benza ryja, gal zondai numire?Nu tik negasdinkit su zondais, nepigus malonumas juos keist trukciot netrukcioja, valint kazkaip stebuklingai irgi nevalina. Benzo negaliu pasakyt kiek ryja, tiek pinigu neturiu, kad isbandyt Audi centre padaryta diagnostika parodytu lemda bedas? o gal nereik ei audistu centro?
Citata iš: 911 2007 Gegužės 17, 16:03:15 Citata iš: Norvegas 2007 Gegužės 17, 15:18:41 Citata iš: 911 2007 Gegužės 17, 15:05:25 Nu velns zino. Purkstukai yra, tai kaip ir IV turetu but.tada yra kazkas su programa, nes tiek litru ryja a8 4.2 . o kaip benza ryja, gal zondai numire?Nu tik negasdinkit su zondais, nepigus malonumas juos keist trukciot netrukcioja, valint kazkaip stebuklingai irgi nevalina. Benzo negaliu pasakyt kiek ryja, tiek pinigu neturiu, kad isbandyt Audi centre padaryta diagnostika parodytu lemda bedas? o gal nereik ei audistu centro?zondo veikima matytu dujininkai pasijunge kompa, o ish valinimo tai stebuklo ner tikrai . o del benzo gal tau maziau imtu to benzo nei duju
Citata iš: 911 2007 Gegužės 17, 14:30:31 Bliamba pigiai vaziuoji. Mano zasy mieste ishmaitint reikia mazdaug 18l/100kmDuomenys: a4 2.8 q automatas. klima, elektra aparatura nu zodziu pilnas apkrovimas. Gal patarsit pradet slieku ieskot? Gal dar patarsit kur? O jei dar patarsit kur klaipedoj, ar aplink ja yra geras tokiu slieku ieskotojas? tada vapse, vyrai, jums is karto respec'tas parein Mano poziuriu cia normaliai ryja pas tave. Tiek kiek ir turetu.
NORVEGAS dekui uz ta numeriuka sian skambinausi tai sake kad iki 1300lt. kainuotu mano masinai ten eko sistemos dujos tik pamirsau paklausti o ten firmele kaskokia ane? ten man duos kaskokia ir garantija ir dokumentus? ar ten garazuose deda tas dujas?
ta popieriu israsys kad normalei galeciau eiti tex apziura? ?!?
Pradėjo zalias Temų archyvas
Pradėjo paliokas Benzinu ir dujomis varomi varikliai
Pradėjo miron4x4 Elektros skyrius