Kas dirbat su Cosmo kompais ir softu? Bandžiau ieškotis info, bet beviltiškas reikalas
Yra toks pasirinkimas - valvetronic, ką jis daro? Nes jį pažymėjus, mašina važiuoja geriau, negu su nepažymėtu "valvetronic'u"
Iš vieno mėgėjo girdėjau, kad tas "valvetronic" yra labiau skirtas bmw markės automobiliams, bei kompas nežiūri į map sensorių. Bet ir vėl, argumentų nelabai yra
Toliau, kai mašiną pasiėmiau, nebuvo programiškai nurodyta, kad kompas stebėtų liamda zondus (dujinis), aš jį pasijungiau, bet kad blogiau būtų - nepastebėjau.
Ir toliau, kaip tas kreives reikia tinkamai sustatyti? Gal kokį forumą ar internetinį puslapį turit, kur būtų kažkas plačiau ir suprantamiau surašyta?
Tiesa, kiek normaliai valgo 4.2 40v po miestą malantis? Aš toliausiai nuvažiavau su 60ltr gazpromo - 260km, sakyčiau normalu - 23 ltr
Jei kas susidūrę, galėsiu sumesti print-screen'us, kokių tik reikės
* Klausinėjuosi dėl to, kad mažeikiuose man dar nė vienas dujininkas nesureguliavo normaliai. Vienas padarė taip, kad pavažiuot net neišeina, antras padarė geriau, bet pradeda automatas daužytis jungiant iš antro į trečią bėgį.
Dabar pasidariau , kad važiuotų +/- ok, bet to žaibiškumo nėra iš vietos, perjungus į benzą - valio, raketa