Nu pats suprantu kad su keliais litaias zaidziu as cia, bet kai masina ne mano, nesinori man ten pilti tais kibirais ir dujas ir benza. Nebent tada tikrai ta magistrale kuro leidzia, nes realiai ta masina pagal benzino sanaudas ryja tiek pat, kiek turetu ryti vazinejant vien benzinu, nors vaziuoju as dujomis. Idomus dalykas, kad tas duju perjungimo mygtukas kur yra, ten yra kur rodo duju kieki 4 lemputes, ir tada dar dvi lemputes yra - raudona(ji mirksi kai tik uzvedi ir kai isijungia dujos, dega raudona) ir salia raudonos dar tokia kaip geltona, bet ta geltona niekada nedega, tai gal ta geltona lempute turi degti kai dujos isijungusios-nu taip butu logiskiau? nu bet purkstukai caksi kai dega raudonas lempukas, o kai mirksi raudonas-necaksi.. chren suprasi.. O kad benzina geria kibirais, tai faktas.Su masina mieste prasukau gal 150km, kai pasiemiau ja, rode kad galiu pravaziuoti 80km, tai dar ipyliau i ja dar kokius 5ltr benzo. Tai viso per 150km, pagal rodmenis man suryjo tiek kiek ir turejo, tai nafik tos dujos dar caksi, nu nesuprantu niekaip
) Aisku, cia per foruma aiskintis juokinga, taciau ne mano masina, nesinori vezti pas dujininkus, reguliuoti, ziureti. vaziuoja ir vaziuoja kol vaziuoja..