Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dujos,iranga,problemos t.t  (Skaityta 392326 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: Dujos,iranga,problemos t.t
« Atsakymas #1750: 2017 Lapkričio 20, 17:29:02 »
Šeip pas mane yra problema dar tokia. Su dujom man dega check'as, neva liesas mišinys. Lamda veikia ok, nes su bendzinu pravažiavus dieną-Check'as užgesta.  Panašu kad duju truputi pas mane mažai atsukta, nes dar  vieną dalyką pajaučiu (pas mane automatinė dėžė) kai stabdau sankrizoj iki visiško sustojimo staigiau, buna kad apsuku rodyklė nukremta nežymiai žemiau normos ir truputi poto šokteli (lyg gestu) o su bendzu viskas ok, stabdai, sustoji, o apsukos bam - į normą ir kaip styga stovi. Panašu kad duju pas mane mažai atsukta. Važiuoja, traukia, ar bendzinas ar dujos vienodai.Matomai labai minimalus kiekis ir jau kompas į tai reaguoja. Kaip tai išspręsti? pakanka tiesiog jungtis prie kompo ir kažką ten pazaisti ar čia jau mechaninio reikia krapštymo  :think:
Su dujomis ir automatu man net su gerai sureguliuotomis dujomis panašiai būdavo su apsukomis. O dėl lieso mišinio tai reiktų dujų MAP lentelę pakoreguoti, kad daugiau dujų paduotų.