Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dujos,iranga,problemos t.t  (Skaityta 389310 kartus)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Re: Dujos,iranga,problemos t.t
« Atsakymas #1550: 2016 Gruodžio 27, 13:28:49 »
Solenoidas,tai gal vostuvai  :V  jei taip tai ziurek ar abu jie veikia,bake,prie variklio.Tada paziurek ka rodo duju plude bake,gal pastrigus ir rodo ,kad duju nera (yra man taip buve).Tada jei vostuvai veikia,atsisuki vamzduka einanti nuo duju bako link variklio,paziuri ar pro ten dujos ateina,jei ateina atsisuki vamzduka prie reduktoriaus ir ziuri ar ten ateina dujos,jei ateina tada reiskias sistema neuzsikimsus ( yra man taip buve) bet ant duju vos vos vazevo,duodant gazo gesdavo masina.Pasitikrint duju saugikli,gal tas nukepes ar nekontaktuoja ( man buvo,kad prastai kontaktavo tai nevisada dujas irgi perjunkdavo).Toliau jei viskas tvarkoje varai pas dujininkus ir pasakys ,kas blogai.Gal slegio daviklis sugedo,gal seip kokia beda,gal duju kompas nusimuses ( man dabar taip buvo ),kad duju visai nejunge,nuvariau pas dujininkus sako duju kompas kazkaip nusimuse ir sako vel reikia per naujo viska pajunkti ir sukalibruoti kaip pirma karta jungiant.