Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dujos,iranga,problemos t.t  (Skaityta 389797 kartus)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Re: Dujos,iranga,problemos t.t
« Atsakymas #1500: 2016 Gruodžio 13, 22:51:01 »
Setupas pas mane tas pats jei gerai cia viska suskaiciau, buvo ta pati problema persijungimo. duju kompu isjunge kazkoki automatini duju persijungima, dujos dabar persijungia su uzlaikymu. Nors pas mane problema ta budavo visa laika, neziurint metu laiko variklio temperaturos. pravaziuota apie 50k, keisti tik duju filtrai kas 10k ir db neperseniausiai skystos fazes filtras pakeistas.
Man nesvarbu su tarpais tarp cilindrų įsijungimo ar visi iškart įisijungią. Dabar tai jaučiu kaip skirtingi cilindrai skirtingais purtytis pradeda. Vienas stipriau kitas silpniau. Esmė, kad man viskas anksčiau prasidėjo. Įsijungus dujoms gęsta motoras, o tarkim trasoj 90kmh važiuojant paspaudi gasa ir purtosi visa, kol neprasidirba dujų sistema. DABAR. Važiuojant tolygiai tarkime (kas retai Vilniuje būna) persijungia švelniau, bet tarkim sustojus prie šviesaforo ar į žiedą įvažiavus visiškai mašina nevalina... Pasilieku ties pavargusių purkštukų versija.