Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del ventiliatoriaus  (Skaityta 1459 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Del ventiliatoriaus
« Topic Start: 2010 Birželio 02, 19:18:37 »
Sveiki. Pas mane audi 100 (c4), 2.3 motoriukas. susiduriau su keista problema...nesvarbu kiek nuvaziuociau, ar 10 kilometru, ar 100, taciau sustojus dabar visada isijungia tas papildomas radiatoriaus ventiliatorius ir dirba apie kokias 5 min...anksciau jis isijungdavo tik karsta diena ir kai tikrai variklis gerai uzkaista po ilgos keliones...o dbr kazokie fokusai vyksta...gal kas esate susidure su sia problema, kaip ja sprendete? gal cia termostatas kaltas ir dar kitokios bedos? dekoju uz atsakyma.

Neprisijungęs nika

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
Re: Del ventiliatoriaus
« Atsakymas #1: 2010 Birželio 02, 20:26:48 »
pas mane taip  pat irgi 2.3v taip ir turi buti temperaturos dacikas kvailioja

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Birželio 03, 01:08:00 »
o kur stovi tas dacikas? tai kad tos problemos nebeliktu, reiktu ji pasikeist, bet ar tikrai pradings ta problema ji pakeitus?

Neprisijungęs nika

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Birželio 03, 19:39:06 »
jau metai taip vazineju ir nesuku galvos

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Birželio 03, 20:43:11 »
O tai dabar nekarštos dienos pagal tave? Pažiūrėk i termometrą... ir pasitikrink gal aušinimo skysčio trūksta.

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Birželio 04, 20:44:17 »
pas mane buvo tokia problemėlė, kad po kapotu kažkokiam davikliui nulūžo kontaktas vienas.... tai nuėmiau jį ir pažiūrėjęs supratau kad jis susijęs su temperatūrom kažkokiom nes užrašyta 85 laipsniai :) nes užrašyta laipsniais kažkiek. tai sutrumpinau tuos du laidus kurie ateina į tą daviklį ir įsijungė elektrinis ventiliatorius. Todėl drąsiai galiu teigti jog jūs apie šitą daviklį būtent ir kalbat :) nes jis veikia tik tada kai temperatūra po kapotu yra daugiau nei 85laipsniai ir išjungtas degimas. pats daviklis randasi pritvirtintas gale galvo dangtelio, neradau foto su tuo daciku bet prisegu kurioj vietoj jis randasi ;)
reikėtų padėti po kapotu termometrą užkaitinus variklį, ir jei išjungus variklį esant žemesnei temperatūrai ventiliatorius vistiek įsijungia reiškia keičiam daviklį ;)

Uploaded with ImageShack.us