Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Deduosi dujas pats. B3 2.0  (Skaityta 7857 kartus)

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
Re: Deduosi dujas pats. B3 2.0
« Atsakymas #25: 2010 Birželio 23, 21:37:55 »
a tai koks skirtumas jei i abu + ateina  :) siaip tu taip minuso nejunk prie reduktoriau kaip pas kestoaudiquattro TA nepraeisi ir laidai turi buti su sarvu ar bent izoluoti tvarkingai.

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Birželio 23, 22:41:24 »
T.A pas mane dviems metams, tai kolkas nepergyvenu del jos. pas manes tik ant reduktoriaus nera tos rites. yra tik tokia kaip žvake isukta ir ji jungiasi melynu laidu su klapanu. ryt imesiu foto. o del tu skaiciuku "kestoaudiquattro" tai prie kairiojo -1 prie desinio +15 raso. kazin ar tame yra skirtumas kaip Marielis sako.

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Birželio 24, 11:23:47 »
nu tai raudona + junk prie katranos o ruda viniok aplink pagrindini zvakiu laida kur foto biski matos 15 - 20 apviju  :)
per daug tu cia sudetingai zmogui aiskini, kam vyniot tas kazkokias vijas? :-]  (!?) jungi prie babinos ta ruda laida is automatinio jungiklio, prie to pacio kontakto kur matau pajungtas melynas laidas babinaj. Kam isradinet dvirati kai viska galima atlikt paprasciau ir teisingiau... (!?) dar vienas dalykas, kam ieskoti pliuso kazkur po kapotu? juk jungikli taj salone kazkur statysi, susirandi laida einanti is degimo spyneles, kuriame pasukus rakteli atsiranda 12v. Taip busi garantuotas kad visa sistema pas tave veikia kaip pridera :) Del siurblio reles gerai patarei.......

Neprisijungęs Marielis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Birželio 24, 11:43:11 »
nu tai raudona + junk prie katranos o ruda viniok aplink pagrindini zvakiu laida kur foto biski matos 15 - 20 apviju  :)
per daug tu cia sudetingai zmogui aiskini, kam vyniot tas kazkokias vijas? :-]  (!?) jungi prie babinos ta ruda laida is automatinio jungiklio, prie to pacio kontakto kur matau pajungtas melynas laidas babinaj. Kam isradinet dvirati kai viska galima atlikt paprasciau ir teisingiau... (!?) dar vienas dalykas, kam ieskoti pliuso kazkur po kapotu? juk jungikli taj salone kazkur statysi, susirandi laida einanti is degimo spyneles, kuriame pasukus rakteli atsiranda 12v. Taip busi garantuotas kad visa sistema pas tave veikia kaip pridera :) Del siurblio reles gerai patarei.......
nu zinai koks cia isradinejimas kai rekomenduoja arba junkti prie uzdegimo - arba aplink zvaklaidi tik 10 - 15 viju (susimaisiau ten), junk gedas raudon kur +15 parasyta pas tave desinej pusej turetu buti kaip ir foto kur ikeles esu. o ta ruda jau kaip sugalvoji jokio sudetingumo ir apvinioti.
o del viduj vel ardyk dar plasmasiu kad iki spineles daiti ieskok katras laidas juk ar taip ar taip vedi laidus i isore tai ir raudona isvedi tvarkingai uzdejas sarva. tada saugikli viska tvarkingai susidedi ten ir taip viduj laidu pilna kam dar... bei bereikalingai gaisti laika kai tvarkingai galu nuo uzdegimo, sakau gi ne golfas cia (golfa kai turejau tai nuo uzvedimo spineles jungiau) o bulkai prikabinai laideli ant babinos ir viskas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 24, 11:45:02 sukūrė Marielis »

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Birželio 24, 12:21:33 »
Na manau temos autoriui info jau pakanka, pasirinks jau savo nuoziura kaip jam geriau... (+)

Neprisijungęs kestoaudiquattro

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Birželio 24, 15:10:00 »

pliusas jau kaip ir parasyta 15

kitas reduktorius (tik laidas netos spalvos)

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Birželio 25, 17:09:37 »
Dar vienas klausimas: Norit isgrezt skyle kolektoriuje kad itaisyt saudykle emet lauk kolektoriu ar taip grezet nenuimdami? o gal ta saudykle i kokia kita vieta reik kišti?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Birželio 29, 11:37:27 »
Aš kai į beške dėjau (2,3 l )tas šaudykles taj dėjau dvi į kolektoriu. O dėjau neišiminėdamas kolektoriaus, pragaudžiau kiek įmanoma aliuminio dulkes ir kai viskas buvo tvarkoj užkuriau, biški paburbuliavo uzsikurus ir viskas :) man taip patarė, taip ir dariau...

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Birželio 29, 12:18:56 »
Kuo daugiau nuomoniu tuo geriau (y)
Pas mane kiek kitaip tas visas atrodo. ijungus degima prie abieju dega lempute, isjungus uzgesta.

pries matuojant laidus nuo babinos atsisukit ir pamatysit tada kuriam gale pliusas.

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Birželio 29, 18:41:57 »
Kuo daugiau nuomoniu tuo geriau (y)
Pas mane kiek kitaip tas visas atrodo. ijungus degima prie abieju dega lempute, isjungus uzgesta.

pries matuojant laidus nuo babinos atsisukit ir pamatysit tada kuriam gale pliusas.
Kita kart zinosiu ;)

Skyle isgreziau, siuksles su siurbliu issiurbiau ir nieks man neburbuliavo, liux ant benzo.
Vat ant duju yra problemu. ivariau 20LTR duju ant knopkes daviklis rodo kad rezervas tipo tera, bandziau ir laidus vietom sukaitaliot, nieko.. bet ce , svarbiausia dabar kad ant duju nesiveda. uzkurus ant benzo dirba tik 3 ir daugiau stuku apsukose, jei zemau tai iskart dusta ir nepagauna gazo, gesta. Itariu kad bus reduktorius pasenes, bet gal kas turit uz mane protingesniu minciu?

Neprisijungęs Marielis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Birželio 29, 19:22:07 »
a tai isvis ant duju jau vaziavai ar ka? ar visiskai nedirba

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Birželio 29, 19:54:11 »
a tai isvis ant duju jau vaziavai ar ka? ar visiskai nedirba
vaziavau. bet tas vaziavimas toks kad riedi ant benzo, perjungi ant duju ir jei yra daugiau kaip 2000aps tada liuks begejasi eina, jei biski ciut maziau n ukrenta ir vsio i gaza nereguoja iskart uzgesta.

Neprisijungęs Marielis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Birželio 29, 21:34:58 »
o ant benzino viskas ok?

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Birželio 29, 22:02:21 »
ant benzo idealiai. aš manau kad reduktorius, nes daugiau kazin ar yra kam knist prota. ant reduktoriaus yra tas kraniukas kur ant duju slangos, ir paciam reduktoriuje yra tokia kaip adata sukinejasi.. bandziau as tuos abu sukinet bet kad nelabai kas keiciasi. manrodos per foruma jau nebepasitvarkysiu pats, reiks dujininkams rodyt.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Liepos 01, 13:22:30 »
Pabandyk, dar pavaziuot ant duju nuemes visas "slangas" (plastikines) per kurias paduoda ora iki oro filtro dezes  :V

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Liepos 01, 16:51:18 »
bandziau visokius variantus, su tom slangom, nuiminet kaitaliot ir t.t. arba tas pats Š arba dar didesnis. buvau pas dujininka, sako, sistema pajungta teisingai tai greiciausiai reduktoriui amzina atilsi, atreguliavo kiek isejo, bet 85km/h max tai nevaziavimas plius gesta ant laisvu. keisiu reduktori. Gal kas nuraukiat kainas naujo Emmegas pvz? kad nepermoketi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Liepos 01, 21:01:36 »
Cia dujininkas pasake, kad reduktoriu keisti reikia  ?!?
Galima gi perinkti, jei korpusas geras - imi reduktoriu ir pagal ji tau parduos "remkomplekta"  :V

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Liepos 02, 01:09:51 »
Cia dujininkas pasake, kad reduktoriu keisti reikia  ?!?
Galima gi perinkti, jei korpusas geras - imi reduktoriu ir pagal ji tau parduos "remkomplekta"  :V
beabejo galima, bet mano reduktorius vienas toks senesniu variantu, o ir gyvenu provincijoj tai nauja nupirki kone taspats kaip sena remontinti.. Dujininkui tai taspats ar ji remontuosiu ar nauja desiu, sake kad reduktorius kazkaip ar tai perpila dujas ar kazkas, pasikeisi atvaryk sureguliuosiu pasake.

Neprisijungęs Liudas777

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Rugsėjo 06, 00:40:41 »
Sveiki, nebekūriau naujos temos, nes panašūs klausimai. Tai va, deduosi dujas į Audi 80 B3 1.8 monoįpurškimas (motoro kodas lyg ir PM, žodžiu 66kW). Mano problema tokia, kad nelabai suprantu kaip prijugt benzino atjungimą. Su dujom viskas aišku - duodi pliusą ir veikia, o benziną man rodos reikia jungti nuo purkštuko. Ëmiau įrangą iš automobilio su pilnu įpurškimu, tai buvo primontuota rėlytė (5 kontaktų) ir junginėdavo, pukštukai buvo prijungti lygiagrečiai, tai manau jokio skirtumo ar vienas purkštukas ar keturi. Kokie forumiečių siūlymai? :) Dėkui už išsakytas nuomones.

Neprisijungęs kesa696969

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Ats: Deduosi dujas pats. B3 2.0
« Atsakymas #44: 2012 Birželio 11, 16:59:18 »
Sveiki.
Dedant dujas 1 kartos i Audi 80 b3 1.8s 1991 Mono ipurskimas ar reikia atjunkti bendzo siurbli ar purkstuka?

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2012 Birželio 11, 17:08:35 »
purkstuka

Neprisijungęs kesa696969

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2012 Birželio 11, 17:42:03 »
o kol ne geriau siurbly? kam reike kad jis to vieno dirbtu? jei druk bendzas baiges tai jam gi sakes..

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2012 Birželio 11, 18:21:43 »
o kol ne geriau siurbly? kam reike kad jis to vieno dirbtu? jei druk bendzas baiges tai jam gi sakes..
purkstuka butinai,o siurbli nepamaisytu

Neprisijungęs kesa696969

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2012 Birželio 12, 11:36:48 »
aisku.
O dabar kaip reike statyti duju maisytuva i mono ipurskima?
ar ispjovimai turi eit  i apacia kad dujas leistu zemyn ar i virsu kad dujas leistu i virsu kaip suprantu.
http://www.setaltas.lt/goods/zckfxxs.jpg

Neprisijungęs kesa696969

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2012 Birželio 12, 18:04:08 »
gal kas pasiziuret galit kaip pas jus stovi?