Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 2.8 dujos kokia darbine temperatura pas kitus?  (Skaityta 2187 kartus)

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Sveiki labai butu idomu, kokia darbine temperatura pas kitas tokio pacio modelio masinas pas mane trasoj nekyla daugiau 70, mieste uzkyla. Nuvariau i parduotuve sakiau, kad kazkada pardavet bloga termostata (tas buvo gal pries 0.5 metu) tai sako kad taip ir turi buti, tipo ale del duju atsaldo, tai vat idomu kaip pas kitus? ar man reiketu kazkaka ziuret tvarkyt? ir per kiek laiko pas jus uzsyla? iki darbines temperaturos?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Jo dujos atsaldo  :-], 80-85 laipsniu trasa, miestas 90-95 apie laikos. 1 min 10 laipsniu pakyla.

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
o kokios groteles priekyje uzdetos ir ar dugno apsauga uzdeta  :V

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
keisk termostata

Neprisijungęs Boubas

• Žiūrėti profilį
o kokios groteles priekyje uzdetos ir ar dugno apsauga uzdeta  :V
groteles standartines, o vat apie dugno apsauga tai net nepagalvojau, buvau nuemes ir dar iki siol neuzdejau :) reiks bandyt uzsidet, gal ir turi itakos. aciu uz protingas mintis. artimiausiu metu uzsidesiu apsauga, bet dar butu gerai suzinot ir daugiau varotoju nuomones :)

Neprisijungęs AudioBahn

• Įrašai: 670
    • Žiūrėti profilį
na pas mane ar uzdeta ar neuzdeta ta apsauga 2.6 motorui tas pats budavo, rodykle kaip ikalta 90 laipsniu. o kai termostatas buvo blogas, tai meiste uzkildavo, o i trasa isvaziavus iki 50-60 nukrisdavo.

Neprisijungęs feor

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
pas mane mieste 85-90, trasoi iki 80-85

Neprisijungęs Alekiva

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Keisk termostata ir normaliai nuorink sistema. tas pats buvo man. dabar kaip ikalta 90 temp.

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Jo dujos atsaldo  :-], 80-85 laipsniu trasa, miestas 90-95 apie laikos. 1 min 10 laipsniu pakyla.

Gal blogaj paaiskino pardavejas, bet tiesos yra. kaip anksciau mineta jei groteles kamei, nera dugno apsaugos ir reduktorius kur nors zemai ir paciam priekyje stovi(toki uatveju reduktorius tampa papildomu mini radiatoriumi) tai turi megti spaudyt gazo pedala kad uzkaistu ta masina :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
teisingai sakai viliau  ;) pas mane kamei ir nera apsaugos tai temperatura vaziuojant trasoje nepakyla iki darbines tenka tada galvoti kaska kito kad pakiltu  ;)

Neprisijungęs Boubas

• Žiūrėti profilį
keiskit termostata ir bus ta temperatura normali, kai buvo pas mane trasoj ~70 stovint normaliai, nei dugno apasauga nepadejo nei ka, o ir termostatas stovejo vahler kuriuos anot pardavejo tikrina gamykloje mokejau ~60 lt, poto nusipirkau dar viena pigesni ~50lt tai dabar rodykle kaip ikalta ar trasa ar ne ~90. o senas termostatas kai isemiau atrode kad kaip ir uzdarytas, bet... zarna apatine irgi buvo salta, nors is kitos puses taip ir turetu buti, juk pro rediak kaip praina at atvesta atifrizas, jo ten ne taip daug praina, bet to uztenka, kad variklis neuzsiltu.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
vasa stovi temperatura pas mane normaliai , o tik orai atvesta ir temperatura vesta  ;) nes paprasciausiai kamei grotos , plius duju reduktorius plius dugno apsauga neuzdeta  ;) ir viska sakau is savo patirties  ;)