Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B4 kyla apsukos  (Skaityta 2026 kartus)

Neprisijungęs inzinierius

• Įrašai: 620
    • Žiūrėti profilį
B4 kyla apsukos
« Topic Start: 2011 Lapkričio 02, 19:17:55 »
Sveiki, audi b4 2.0E 85kw benzinas/dujos uzvedus salta varikli staigiai uzkyla apsukos iki 2-3k ir toliau is leto kyla, uzgesinus ir po keliu sekundziu uzvedus viskas gerai, kame cia priezastis? Tiek ant benzo tiek ant duju tas pats.
p.s. pernai ziema kai budavo salciau nei -15 vaziuojant kartais uzkildavo apsukos iki 4-5k ir tik uzgesinus ir vel uzvedus viskas susitvarkydavo. Orams atsilus visa tai buvo ner uzsimirse.
Gal kam yra taip buve, kaip sutvarket?

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
Re: B4 kyla apsukos
« Atsakymas #1: 2011 Lapkričio 03, 19:37:05 »
Man su mono ipurskimu buvo kalta membrana po oro filtro gaubtu. Membrama buwo sutrukinejus ir kartu maise dujas ir benza ir apsukas kele iki4-5k

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Sausio 21, 07:08:03 »
Man irgi tokia beda :( ar issprendei?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Sausio 22, 17:14:29 »
Isploviau laisvos eigos voztuva su wd-40 ir viskas susitvarke.

Neprisijungęs mantuxxl143

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Sausio 29, 18:29:24 »
sveiki man lygei tapati beda tik uzgesinnus ir uzvedus niekas nenusimusa tik po kurio laiko pavaziavus normalizuojasi bandziau tuscios eigos voztuva pravalyt su karbiuratoriu valikliu bet nieko nepadejo ?  :/

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Sausio 29, 23:55:00 »
beje (inzinierius) gali bandyt pasiziuret temperaturinius daviklius buna kad kontaktai oksiduojasi arba jie patis hujnia rodo tj nemato temperaturos ir pastovei laiko aukstas apsukas neva sildo masina

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Sausio 30, 00:27:18 »
Sildo varikli laikydamas 4000 rpm? :p

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Sausio 30, 09:30:01 »
o pas tave mono ipurskimas ar pilnas ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Sausio 30, 09:37:12 »
o istikro variantu gali buti daug / buna kad kompui smegenys susisuka ir jus sukelia tada padeda kai nuemi klema nuo akumo ir vel uzdedi dar gali buti kad tuscios eigos voztuvas stringa tada ji reikia praplaut su karbiuratoriu valikliu tol kol nebebegs is jo juodos apnasos dar gali buti kad reduktorius pisa prota paduoda skistesniu duju ir kol ju neisdegina nenurimsta arba gali strikt kokia sklende...

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Sausio 31, 00:34:36 »
Reduktorius naujas, apsukos buna tik vesiam orui, koki -12, anksciau taip buvo viena karta, bet tik prie mazdaug -25, daugiau tiek salta nebuvo, tai ir nesukau galvos... tuscios eigos? kad man vaziuojant, norint leciau vaziuot, reikia stabdi spaust, nes masina pati "spaudzia" gaza :D idomu, kodel pries kelis metus reikejo tikrai salto oro (-25), o dabar jau ir prie -12 taip darosi... pas mane pilnas ipurskimas. ne neisivaizduoju kur ieskot slieku, iki meistro nuvaziuot irgi nera galimybiu (ne lt esu), bet ir tai ar jis rastu ka, jei tuo metu butu viskas normaliai su tom apsukom... galvos skausmas :(

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Sausio 31, 13:32:47 »
Kai uzsigazuoja bandei nuimt fiske nuo laisvos eigos voztuvo? Man nuemus fiske apsukos nukrisdavo iki 900 todel ji ir ploviau ir pasiteisino.

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Sausio 31, 16:51:49 »
Reiks pamegint, kai uzsigazuos ;) Pries kelis metus tai ne ta beda buvo... atsimenu, kad bandziau nuimt ir ziuret...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Sausio 31, 19:50:37 »
(geddas) pas mane lygei tokspat variantas kaip pas tave vienas prie vieno ir lygei tokia pati bet tik atsakimo dar neradau kas jai yra  :[ kelis kartus nuraminau masina uzkures ant bendzo ir poto perjunges ant duju bet db jau ir tas nepadeda viena karta pavyko nuramint pasildzius tuscios eigos voztuva dabar ir tai nepadeda o problema liko neispresta  :E o turiu tokia minti kad saltu metu reduktorius privaro pilna oro filta skystu duju ir kol ju neisdegina nenusiramina. ir turiu tokia minti pabandyt uzpilt karsto vandens ant reduktoriaus pries kurian masina kai pastovi prie minusines temperaturos kuri laikair tada pasakysiu ar padejo ar ne  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Sausio 31, 20:24:15 »
nu va isiaiskinau kad kol saltas reduktorius paduoda skystas dujas ir gazuojasi tereikia karsto vandens is ciainiko uzpili ant reduktoriaus ir tada vedi ir viskas normalei + mazesnes kuro sanaudos nes kai vedi ant skystu zymei daugiau sunaudoja tj vat o isvados tokios arba daryt ziema reduktoriaus pasildima kazkoki arba vest ant bendzo pasildit masina ir perjungt dujas arba veziotis karsto vandens  :-] :-] :-] :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Sausio 31, 20:27:00 »
P.S. dar siuliciau pasitikrint ausinimo sistema ar nera kur oro kamscio ir temperaturinius dacikus nes jie irgi turi ytakos ziema del aukstu apsuku  ?!?

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Sausio 31, 22:43:50 »
Nu pas mane reduktorius naujas, o masina gazuojasi budama ikaitus jau... tai man kaip ir ciainiko remontas atkrenta :D taigi per reduktoriu vaiksto antifrizas, jis sildo tas dujas... nu dabar pas mane minus 16, parvaziavau keliokika kilometru, tai lyg ir viskas ok... nu nzn, kai prades durniuot, reiks isbandyt visus metodus, jei nepades, stumsiu i kanala :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Vasario 01, 12:25:12 »
nu tada gali megint pasikeist temperaturinius dacikus nes jie moraliskai pasensta per kuri laika ir pugas rodo ir tada kompas durniuoja arba gali megint akuma atjungt ir vel prijungt tada kompas nusinulina ir turetu pasitaisyt kuriam laikui