Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aušinimo sistema (radiatoriaus boom)  (Skaityta 2799 kartus)

Neprisijungęs DrakulA

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Aušinimo sistema (radiatoriaus boom)
« Topic Start: 2014 Gruodžio 20, 20:24:54 »
Sveiki, mielieji,

Susidūriau su gana rimta, bent jau mano akimis, problema. Mano AUDI 100 C4 2.8 QUATTRO radiatorius važiuojant į darbą tiesiog padarė pokšt (numušė viršutinę šlangą, iš radiatoriaus išlindo suvynioto plastiko, rusvai baltos spalvos gabalai, ant priekinio stiklo nuspjovė aušinimo skystį). Po šio nemalonaus nuotykio iš kart užgeso variklis. Gal kas susidūrėte su panašia problema, o gal galite paaiškinti dėl ko tai galėjo nutikti?

• Išsiplėtimo bakelį reikia pakeisti, nes grįžtamoji šlangutė maunasi ant metaliuko į bakelį, kuris išlūžęs, todėl per ten purkšdavo aušinimo skystį (nedaug, bet reikdavo vis papildyti jo atsargas).
  • Radiatorius kaip ir netvarkomas (bent jau netvarkysiu ir geriau paimsiu naują)
Taigi ką aš noriu sužinoti:
  • dėl ko tai galėjo nutikti,
  • ką pirmiausia reikia žiūrėti, kad nesugadinčiau naujo radiatoriaus,
  • kokia tikimybė, kad variklis vis dar funkcionuos kaip priklauso,
  • kaip orinama aušinimo sistema būtent 2.8l V6 128kW varikliui?
Daugiau klausimų gali kilti diskusijos metu. Nuotrauką įdėsiu ryt kaip ten atrodo tie plastikiniai gabalai, kuri šlanga... Būsiu itin dėkingas už pagalbą.

Prašau nesmerkite, jei kažkas temoje blogai. Atsakymų laukiu į temą, o ne tyčiojimosi, kad kažko nesugebu, kažkas su manim negerai ir pan.
Servizų nesiūlykit, nes apie tai jau pagalvota ir jei būčiau nusprendęs tvarkyti jame čia nieko neklausčiau.

Dar kartą AČIŪ.