Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi S6 - keista vibracija  (Skaityta 1585 kartus)

Neprisijungęs Bondas_007

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Audi S6 - keista vibracija
« Topic Start: 2010 Liepos 20, 23:32:24 »
Sveiki klubiečiai, taigi turiu S6'ą audine ir bėd1 apie kurią vis mastau ir ieškau sliekų, tai biaisiai mane erzinanti vibracija automobilio ir kartu vairo važiuojant 120-140km/h

Pradėsiu nuo auto duomenų - s6 avant, 2001, 250kw, 4.2l.

Pradžioje kaltinau ratų balansą, bet numečiau r18 ir perėjau prie kitų, išmeginau keleta komplektų ratų, jautrius balansus bet niekas nepadėjo.
Užsisakiau dabar naujus originalius iš vokietijos stabdžių diskus, nes stabdant šiek tiek vibruoja kartu su kaladėlėm, tik esu tikras kad tos vibracijos tai neišspręs, gal kas turėtų protingu minčių kur galėtų slėptis vibracijos problema?

Automobilį pirkęs tvarkiau griečių dėžę, kadangi iki tol automobilį turėjau neilgai sunku pasakyti ar kalta kita dėžė ar tiesiog buvo jau taip iki tol. Problema mieste važinėti netrugdo bet kelionėje erzina ir norėčiau rasti bėdas.

Keletas mano paties idėjų - kardano balansas;
dėžė, smagratis ar kažkas į tą pusę?

Na žinoma diskų ir kaladėlių neatmetu, kaladėles pirkęs susidėjau kiek kitokias nei originalias nes beveik senų nebuvo, bet dabar dėsiu orgą atgalios ir laukiu visų protingų patarimų, idėjų ir minčių kaip surasti bėda ir kur kreiptis Kaune kas galėtu padėti tą bėdą rasti.

P.s. gal kas turite s6 manuala?