Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4 Salta nesiveda ant benzino  (Skaityta 3057 kartus)

Neprisijungęs Mindusijus

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 Salta nesiveda ant benzino
« Topic Start: 2010 Spalio 09, 16:03:31 »
Sveiki, iskilo tokia problemele, pradejo mano audi oziuotis atejau ryta noriu vest ant benzino nesiveda burbuliuoja tik ir viskas.  Persijungiau dujas uzsivede pasildziau uzgesinau pradejo vestis ir ant benzino. Nuejau dabar paziuret vel tas pats nesiveda ant benzino uzkuri ant duju pasyla pradeda vestis ir benzinu, kas gali but, kame saknys? Kur ieskoti bedu ? Variklis 2,0l

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi B4 Salta nesiveda ant benzino
« Atsakymas #1: 2010 Spalio 11, 09:00:57 »
O pas tave pilanas ipurskymas ?

Neprisijungęs kostia

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Spalio 11, 10:33:32 »
tas vadinamas šalto starto purkštukas grybauja, pasižiūrėk jį ;)

Neprisijungęs Mindusijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Spalio 11, 21:10:12 »
mono ipurskimas pas mane, dar nieko kol kas neziurejau, paciam nera laiko, masinos reikia nezinau ka daryt, o kaip tiksliau tas salto starto purkstukas vadinasi?? O geriau isvis butu kur ji rast nes paskaicius internete simptomai tikrai tokie kad jis grybautu, nes sukant saltam varikliui ant benzino starteriu jokios gyvybes starteris suka ir nieko tik uzvedi ant duju perjungi benzina ir dirba...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 11, 21:14:23 sukūrė Mindusijus »

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Spalio 11, 21:17:18 »
Pas mane tapati probema :/

Neprisijungęs Mindusijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Spalio 12, 16:10:54 »
Kai isiaiskinsiu kas parasysiu kas buvo nes matau ne man vienam tokia beda...

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Spalio 12, 16:55:26 »
mono ipurskimas pas mane, dar nieko kol kas neziurejau, paciam nera laiko, masinos reikia nezinau ka daryt, o kaip tiksliau tas salto starto purkstukas vadinasi?? O geriau isvis butu kur ji rast nes paskaicius internete simptomai tikrai tokie kad jis grybautu, nes sukant saltam varikliui ant benzino starteriu jokios gyvybes starteris suka ir nieko tik uzvedi ant duju perjungi benzina ir dirba...
Biski keistas-,,masinos reikia,nezinau ka daryt''.Taisyt reikia,yra tam tikra zmoniu kategorija ,kur ie taiso masinas.Toliau-mono yra tik vienas purkstukas,tai kad paleidimo nerasi.Tai kad taupyk ir mars pas suprantancius

Neprisijungęs Mindusijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Spalio 12, 17:45:13 »
Biski keistas-,,masinos reikia,nezinau ka daryt''.Taisyt reikia,yra tam tikra zmoniu kategorija ,kur ie taiso masinas.Toliau-mono yra tik vienas purkstukas,tai kad paleidimo nerasi.Tai kad taupyk ir mars pas suprantancius

Cia truputi ne taip issireskiau, ta prasme masinos reikia, tad negaliu pas meistra palikt, o ji ir dabar vaziuoja tik nenori ant benzino kurtis, ir kaip diena aisku kad vaziuosiu pas meistra nes pats nelabai su masinom susisneku...

Neprisijungęs Bence;)

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Spalio 17, 16:54:45 »
pasikeisk temperaturini davikli ir turi pasibaigti problema ;)

Neprisijungęs Mindusijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Spalio 25, 20:09:35 »
Tai va kaip problema issisprende, o gi nieko nereikejo daryt ateinu viena ryta uzsiveda viskas normaliai ant benzino salta jokiu kaprizu nerodo graziai dirba ir t.t. Mintis tokia gal kas pasikimse buvo ar kazkas tokio.Arba atsigavo "temperaturinis daviklis", kuri saket, kad reiketu pasikeist.

Neprisijungęs C4_reanimacija

• Įrašai: 311
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Lapkričio 08, 16:19:20 »
Sveiki, taip pat susiduriau su tokia pat problema tik variklis kitoks; 2,6 V6 1995m. B4. Šaltas variklis bendzinu nesikuria, tik dujom, o dabar ir jos baigesi... perjungus iš dujų į bendziną - kiek padirbus varikliui, dirba ant bendzino... tai čia kame bėda - temperatūriniame daviklyje?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Lapkričio 08, 17:46:24 »
Sveiki, taip pat susiduriau su tokia pat problema tik variklis kitoks; 2,6 V6 1995m. B4. Šaltas variklis bendzinu nesikuria, tik dujom, o dabar ir jos baigesi... perjungus iš dujų į bendziną - kiek padirbus varikliui, dirba ant bendzino... tai čia kame bėda - temperatūriniame daviklyje?
diagnostika parodys.

Neprisijungęs shrotninkas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2012 Sausio 28, 11:18:34 »
o jeigu automobilis 89m. tai kokia diagnostika jam daryti? nes man lygiai tokia pat beda su 2.3 ng 100kW.

Neprisijungęs allroad21

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Sausio 29, 11:14:05 »
o jeigu automobilis 89m. tai kokia diagnostika jam daryti? nes man lygiai tokia pat beda su 2.3 ng 100kW.

o cia jau ziuret salto paleidimo purkstuka ar suveikia