Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4 DOCH 16v  (Skaityta 1282 kartus)

Neprisijungęs Mikis

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 DOCH 16v
« Topic Start: 2010 Lapkričio 06, 15:23:52 »
Sveiki,gal kas zinot kur mano audineje yra oro srauto matuole ir apsuku reguliatorius.Is anksto dekoju

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi B4 DOCH 16v
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 07, 14:14:10 »
Tvarkom pavadinimą.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 07, 15:07:45 »
oro srauto matuoklis yra krabe. o laisvos apsukos reguliuojamos kompiuterio, ne mechaniškai.

arklystu?

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 07, 17:30:57 »
oro srauto matuoklis yra krabe. o laisvos apsukos reguliuojamos kompiuterio, ne mechaniškai.

arklystu?
nebent su to paciu krabu kur co2 reguliojas gali ir padavima pareguliot bet tada co2 neaisku bus bet uztat apsukas padides.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 07, 17:59:00 »

arklystu?
nebent su to paciu krabu kur co2 reguliojas gali ir padavima pareguliot bet tada co2 neaisku bus bet uztat apsukas padides.
jo? o laisvos eigos vožtuvas tada nesumažins apsukų? (h)

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 07, 18:23:08 »

arklystu?
jo? o laisvos eigos vožtuvas tada nesumažins apsukų? (h)
o laivos eigos voztuvas tai cia ora tik padoda tikslau regulioja padavima kai skliende gazo uzdarita,kadangi pasmane jis stringa ir del jo man masina net gesdavo tai as ji atjungau ir nureguliavau viska be jo dar yra zaslonkei adata galima ten uzreguliot jai reikes

Neprisijungęs Mikis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 07, 21:20:27 »
Tai kad mano masiniukui traukos visai nera,kokia turetu buti,ir apsukos sokineja

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 07, 21:37:51 »
Tai kad mano masiniukui traukos visai nera,kokia turetu buti,ir apsukos sokineja
taip ir reikejo rasit o ne
Sveiki,gal kas zinot kur mano audineje yra oro srauto matuole ir apsuku reguliatorius.Is anksto dekoju
nes cia jau kita beda kuri gali but net nesusijus su oro srauto notoklie ,nor ir joje gali but beda ir gali but pradedant kuro siurbliu kuris spaudima nesukelia sistemoi baigiant purkstukais kure miza o nepurskia.
paraskik kas konkreciai viksta kokios sanaudos kaip kurias is rito kaip ant karsto veikia,gal isvis motore kompresijos nera del to irgi gali traukos nebuvimas
turejou toki vena varianta kompreija visose cilindrose po 6bar tai zinok trauka buvo pusiau tos kuri turetu but.
taigi papasakok placiau.

Neprisijungęs Mikis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Lapkričio 08, 22:16:32 »
Tikrinti kompresijos niekur nevariau,man ant duju geriau traukia negu ant bendzino ir apsukos sokineja ant duju.Kai pavazineji annt bendzino o paskui persijungi ant duju tai apsukos kokiai dienai atsistato paskui vel taspats.Kuro siurbli buvau keites nes orgin neberode jokiu gyvybes zenklu.Isidejau nauja bet jis man per garsiai dirbo o trauko tokia pati.sugalvojau paziuret senaji,pajungiau o jis man ir vel dirba tad pasikeiciau atgal,bet trauka nepagerjo.JUk toks masiniukas turetu eit kaip zveris :)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Lapkričio 11, 23:38:18 »
Pavadinimas neatitinka taisyklių.