Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi b4 "valgo" tepalą  (Skaityta 2442 kartus)

Neprisijungęs Mallosi

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi b4 "valgo" tepalą
« Topic Start: 2011 Birželio 25, 23:00:46 »
Ta prasme perkaitines ? Po perkaitimo tai ne tik gumytes keist reiktu, jauciu  8-P
Gal turite savo versiją kada variklis, nesant aiškių nubėgimo žymių, nei iš šio nei iš to imtų staiga deginti tepalą?
Ačiū.  (h)
Ne nu tai as ir sakau, prasom mane apsviesti, kaip tu isivaizduoji perkaitinta varikli ? Man asmeniskai perkaitimas asocijuojasi su variklio uzkalimu, kai issilydo stumokliai ir pns. Apie kazkokius kitokisu mistinius perkaitimus nesu girdejes. P.s antifrizas niekad uzvires nebuvo...

Citata
apie ziedus tai pamirsote.pilk resurs geras daiktas jei nustos dimint reiskia ziedai,jei toliau duma mes gumeles.siaip resurs padeda jei buna netgi kompresija apie 8.patartina ji netgi naudoti auto kurie pravaziave daugiau nei 200000km.pats isbandes ant alfos.
Jau pakeistos gumeles ir dumo nebera, kaip ir rasiau. Ziuresim kaip su tepalu reikalai po kokios savaites. O siep po masina palindes buvau, tai biski pro karterio tarpine prasisunkia, bet ne tiek, kad per 10k km. litras isvarvetu  :) O kas del kompresijos tai abejoju kazkaip, nes ir kurias lengvai ir traukia kaip 66kw neblogai. ziema prie -30 lengvai kuresi...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Birželio 25, 23:04:16 sukūrė Mallosi »