Sveiki. Norejau paklausti, turiu audi a4 2.6 v6 1995m. Stovi brc dujos, taigi viena karta masina uzsvide gerai, viskas veike, persijunge i dujas, nuvaziavau iki vietos uzgesinau. Atejas jau nebesivede benzinu( brc neleidzia kurt dujom) po poros bandymu nutriau patikrink saugiklius, 28 berods ziuriu perdeges, o tai yra kuro pompos siurblys. Taigi nutariau pakeisti vietoje, idejau kita vistiek nesiveda ir nera kuro siurblio to garso kai jis pumpuoja benzina, tai teko masina traukt iki namu. Kuro siurblys randasi bake, isemes ji bandziau jungti tiesiogiai prie akumuliatoriaus, jokios reakcijos na viskas aisku sudege. Nupirkau kita taip pat nuo a4, bet naujesnes 98 metu, skyriese virsus, todel pakeiciau i sena idejau i baka nepajungines slangeliu jungiau starteri benzina purskia ir gan gerai, del ramios dusios pabandziau pora kart, viskas ok, sujungiau slangeles iejima ir isejima susukau, bandziau vest masina, starteris suka puikiai bet masina nesiveda, pagalvojau gal per mazai itampos paduoda akumuliatorius kadangi ne kart ji sukau, pastaciau ant pakrovejo, vel idejau ir bandziau sukt, bet nieko nesiveda, varikliukas kuro siurblio veikia, starteris suka bet nesiveda. Patikrinau ar duoda kibirksty zvakese, yra. Bet masina nesiveda. Taigi jau nebezinau kur ieskoti problemos, beje pas mane neveikia centrino uzrakto kompresorius bet neveikia iki gedimo o masina vedesi. Taigi prasau patarimo kur man ieskoti bedos, ar vest i diagnostika kad ieskotu bedos, ar iskarto i servida tik man atrodo kaina gera ten uzdainuos. taigi gal kas esate susidure su tokia beda.
P.S benzino yra.
Ir dar norejau paklaust kai aina i kuro siurbly 2 slangeliai 1.is varikliuko ir 2. kur grizta benzinas jei per daug, bandziau pust i viena ir i kita bet nesipucia, ar taip turi but?
Aciu kas pagelbes