Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 90 b3 2.3 nesiveda nei benzinu nei dujomis  (Skaityta 2697 kartus)

Neprisijungęs byknp

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
kibirkstis yra, benzinas nedaeina iki purkstuku, o dujos iki oro isiurbimo kolektoriaus taipogi

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Is aprasymo sprendziant bus greiciausiai pasibaiges ir benzas ir dujos.  :bedantis:

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Na bet jei vis delto duju yra, tai ar ijungus degima atidaro duju voztuvus bent 3sec? T.y. duju baliona, jei elektrinis, duju voztuva ir voztuveli ant reduktoriaus, ar suklaksi reles?

Neprisijungęs byknp

• Žiūrėti profilį
ijungus mase ir perjungus ant duju voztuvai po kapotu klaksi, bet nesigirdi kad reduktorius dujomis uzsipildo, o benzinu tai kuras neiseina is krabo i purkstukus. sakau gal uzsikiso kazkas, bet abi kuro sistemos vienu metu jug nelabai gali ?

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Kai reduktorius prisipildo dujomis niekaip neisgirsi.  :goodboy: Gali girdet tik kai is reduktoriaus i maisytuva jos eina. Numauk nuo reduktoriaus duju slanga (virsutine), tada pasiimk laida, pasijunk nuo akumo + ir uzmaitink duju voztuvus, turetum girdet ir matyt is reduktoriaus palengva einancius duju garus. Tuomet tikrai zinosi ar ateina dujos iki maisytuvo. Beje kibirksti tikrinai is babinos? Ar iki zvakiu ji ateina?

Neprisijungęs byknp

• Žiūrėti profilį
ant duju jau vedasi, bet benzinu niekaip

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Na ir ka darei su dujom, kad vestis pradejo? O del benzino, jei jis ateina iki krabo, o is jo ne, tuomet mano zinios cia ir baigiasi... Neteko susidurt su jo darbo specifika.  :think:

Neprisijungęs egissinkis

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
sveiki, turiu b4 2.3 rasau cia nenoriu kurt naujos temos ,pas mane  vedasi kaip ir viskas ok abiem kurais , bet jei uzsiveda ir uzgesta tada su suki suki suki ir po kiek laiko tik uzsiveda. abiem kurais tas pats , arba dabar buna, kad vaziuoji dujom ir tik  imetei laisva ir uzgesta, arba ilgai vaziavus keliu vienodu gazu tas pats, tai apsukos krenta ir gesta. uzvedi is naujo viskas ok arba vel gesta.  buvau pas dujininkus pasukino varztus  ir viskas kaip ir ok, bet praeina savaite laiko ar maziau ir vel tas pats. as ryte visada uzkuriu benzu pavaziuoju  ir tada dujos automatiskai perjungiu nuo apsuku ziema vasara, bet va uzeina ir ji gesta . gal kas susidure buvot.? kame cia beda. manau mano minti supratot  :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 18, 20:10:11 sukūrė Fat boy slim »

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Gali būt kad LEV gryba pjauna ir nelaiko apsukų.

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
kaip ji patikrint? as jau ji keiciau nes jis buvo trukes kazkada

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
kaip ji patikrint? as jau ji keiciau nes jis buvo trukes kazkada
bent jau aš tikrinau jį pajungdamas laidais prie akumuliatoriaus, turi klaksėti jei gyvas. bet tai irgi ne rodiklis, kad jis geras nes prijungus kompą diagnostikai vis tiek meta LEV'o klaidą....
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
bent jau aš tikrinau jį pajungdamas laidais prie akumuliatoriaus, turi klaksėti jei gyvas. bet tai irgi ne rodiklis, kad jis geras nes prijungus kompą diagnostikai vis tiek meta LEV'o klaidą....
Klakset gal ir klaksi, bet ar ziurejai Slim'ai ar tavo LEV pilnai uzsidaro/atsidaro?  :xpln:

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Klakset gal ir klaksi, bet ar ziurejai Slim'ai ar tavo LEV pilnai uzsidaro/atsidaro?  :xpln:
o kaip tą dalyką pažiūrėti? :V kai ploviau LEV'ą su atsuktuvu pastumdžiau tą jo vožtuvą, lyg ir normaliai užsidaro :think::think:
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
su burna puti pro ji ir darineji pasijunges laidus  ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
su burna puti pro ji ir darineji pasijunges laidus  ;)
:think: geriau jau vietoj burnos kažką kitą naudot :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
o ka sudaro ta virsui guma slanga na kur dedasi ant srauto matuokles, per ja oras manau eina  ir tiek, nes as ja abar buvau nuemes pazet ar nelinkus
 sklende ,nors nieko nepatebeju , uzdejau gerai uzverziau ir lyg baigesi . bet ji pas mane sutrukinejusi vietom , skyliu nepastebejau. :think:

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
o ka sudaro ta virsui guma slanga na kur dedasi ant srauto matuokles, per ja oras manau eina  ir tiek, nes as ja abar buvau nuemes pazet ar nelinkus
 sklende ,nors nieko nepatebeju , uzdejau gerai uzverziau ir lyg baigesi . bet ji pas mane sutrukinejusi vietom , skyliu nepastebejau. :think:
Jei apie sita kalbi http://postimg.org/image/1l2zfee6c/ tai ji turi didele itaka variklio darbui ir kurimuisi. Jei yra jos kazkoks nesandarumas, tai gali blogai dirbt tiek dujomis, tiek benzu.