Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 80 1.8 mono dideles apsukos  (Skaityta 3701 kartus)

bananaj_chuliganaj

• Svečias
audi 80 1.8 mono dideles apsukos
« Topic Start: 2010 Gegužės 03, 12:44:46 »
sveiki forumieciai,

turiu beda bedele. auto audi 80 89metu benzinas/dujos. kartais apsukos pakyla iki 3 tukstanciu ir daugiau ir laikosi. dazniau taip nutinka neuzsylus motorui, bet pasitaiko ir siltam, va neseniai vaziuojant gyvenviete, net gazo nereikejo, begejosi nespaudziant pedalo. kame reikalas? varikis 1.8 mono. kam ieskot slieku, gal kas esat susidure? pas meistrus nuvarai purto galvas...

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Re: audi 80 dideles apsukos
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 03, 12:46:06 »
vakumo slangeles pasitikrink ar ner skyliu ir netraukia oro ;) tureta beda su 1.8mono.

bananaj_chuliganaj

• Svečias
« Atsakymas #2: 2010 Gegužės 03, 12:48:17 »
buvau cia skyle rades, trauke ora, bet vaziuojant nelabai jautes, tik sustojus drebedavo matoras, bet sita pasigydziau. o db su tom apsukom nezinau (z), prie sankryzos sustoji, geda masinoj sedet kaj matoras kaukia

Neprisijungęs Paracetamolis

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gegužės 03, 20:14:19 »
man buva taip kad pasikeiciau karba ir nuluzo kazkox plasmasiukas tai apsukos ir lb aukstos buva ti radau beda kas antras difuzeris atsidaro lb lengvai, o turetu atsidatyt kai atsidaro 1

bananaj_chuliganaj

• Svečias
« Atsakymas #4: 2010 Gegužės 03, 21:19:54 »
pas mane mono, ne grynas karbas, cia turbut kas kita

Neprisijungęs algirdask

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
Re: audi 80 1.8 mono dideles apsukos
« Atsakymas #5: 2010 Birželio 09, 23:37:45 »
o su benzinu taspats? jei tas pats tai kompas išprotėjo arba žinksninukas užsikirtęs

Neprisijungęs Alekiva

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugpjūčio 13, 22:13:37 »
Sveiki. turejau tokia beda, kai tik dujas isidejau. niekas negalejo pasakyti, kame reikalas. bet vyrukai is servisiuko kaune Baltijos gatveje imontavo man lambda zondo usjungimo rele ir bedos baigesi. malonumas 50 kainavo su viskuo :) dirbant ant duju, kompas pasiklysta ir soka apsukos, o ant benzo isvis atsisako normaliai dirbti. lambda zondo emuliatosius nepades, eco-sistema montuoti - brangu. iseitis - zondo atjungimas pereinant ant duju. masina - kaip sveicariskas laikrodis. atreguliavus dujas sanaudos 10l duju mieste. trauka - zveris :) tikiuosi padejau  ;)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Vasario 10, 19:15:45 »
taigi va, isigijau bulka 1,8 mono, nesikure, tai sustaciau degima i vietas, uzsikure, bet kas is to... motoras purtosi gazo nepriima, uzgesta kai paspaudi, po to pradejo nesikurt jau, isuku zvakes, ogi ten jos plaukia benzine.. nuvalau, kuriu.. pasukus ilgiau uzsikure bet nedirba visvien.. tik va pastebejau kad kai uzkuri pamini gazo ir motoras uzgesta tai girdisi kaip purskia ar pucia kazkas, tamsu buvo neisitikinau, bet manu kad ten benzina purskia i sklende nors motoras uzgeses jau... (turiu mono purskalo apatine dali nuo vw lyg ten bet ten nuo to bulkos mono jis tikrai skiriasi nemazai) gal kas numanot kur beda gali slypet (sorry uz nekokybiska aprasyma bedos) beja vakumai tai speju sujungti bilekaip, ir nezinau kaip ten turetu but sujungta ( gal kas ft ar taip galit papasakot kaip ten jas sujungt?) aciu.

Neprisijungęs kazadojus

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Vasario 23, 11:27:32 »
Man panasi beda irgi.Buna sustoju prie sviesoforo ir is niekur nieko uzplaukia ir krenta apsukos iki kokiu 300aps/min bet neuzgesta.Gazuoji gazuoji pradedi vaziuot dar negerai kiek laiko pavaziuoji taip vel atsigauna.Ir motoras kazkaip purtosi pas mane stovint ant laisvu  :(

Neprisijungęs Rickson

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Vasario 27, 22:12:14 »
Sveiki
Taigi pas mane irgi bulka monoipurskimas su dujom, ir vakar pradejo darytis keisti dalykai - ant benzo apsukos 2 stukos laikosi, ant duju purtosi variklis ir pasokineja apsukos. Iki vakar keli metai viskas idealu buvo. Tai gal kam nors panasiai buvo ar gal kas nors numanot kas gali buti? rytoj vienas pazystamas meistras paziures, sako su oro sklende gali kazkas buti, ar gali taip but? ar yra monoipurskime toks dalykas?
aciu

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Vasario 27, 22:46:47 »
Sveiki
Taigi pas mane irgi bulka monoipurskimas su dujom, ir vakar pradejo darytis keisti dalykai - ant benzo apsukos 2 stukos laikosi, ant duju purtosi variklis ir pasokineja apsukos. Iki vakar keli metai viskas idealu buvo. Tai gal kam nors panasiai buvo ar gal kas nors numanot kas gali buti? rytoj vienas pazystamas meistras paziures, sako su oro sklende gali kazkas buti, ar gali taip but? ar yra monoipurskime toks dalykas?
aciu
Siaip tai nera,bet gal suras.

Neprisijungęs Rickson

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Kovo 02, 18:04:20 »
Jo ten sake, kad tik kazkoks oro srauto daviklis yra. O seip sutvarke, kazkokia slanga buvo nusimovus, dabar viskas ok :)

Neprisijungęs Edvulix

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Kovo 06, 22:08:31 »
pas mane dabar taip , vakar uzsikuriau masina (audi b3 89m benznas/dujos) uzsikuriu ant benzino ir apsukos 3tukstanciai , nu ir nekrenta imeti antra saiba ir lekia trecia lekia , imeti laisva zviegia kai isprotejus :D , ir nezinau nei kur ziuret nei ka tvarkyt , gal ka patarsite ...?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2012 Vasario 01, 19:21:16 »
gal kas zinot del ko 1,8 mono gali apsukos kai pasyla motoras nukritineti iki kad vos motoras verciasi..? ir taipat ismetamosios dujos lb astraus benzo kvapo.. zvakes naujos temperaturos daviklis irgi naujas.. vakumai lyg pajungti teisingai (negarantuoju kad tikrai teisingai) kas lieka? lemda zondas? kaip ji patikrinti? ar isvis atjungti? ten 1 laido jis.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Ats: audi 80 1.8 mono dideles apsukos
« Atsakymas #14: 2012 Spalio 22, 13:19:34 »
visos bedos buvo del pratrukusios zarneles kur eina nuo pompos i kolektoriu, pakeiciau ir dirba kaip laikrodis :)

Neprisijungęs svajus22

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Spalio 29, 21:39:05 »
As taipogi turejau daug vargo su mono purskalu Audi 80 b3 1988m. Bet po truputi buvo sutvarkyta viskas :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2012 Spalio 30, 19:55:06 »
man tai buvo taip kad netyciai atradau ta beda pakeiciau slangute ir po poros dienu pardaviau :D

Neprisijungęs svajus22

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2012 Lapkričio 01, 12:25:41 »
O butent kuria pakeitei? ar ta kur eina is isiurbimo kolektorio i vakumini stabdziu stiprintuva? nes pas mane jinai itartina su izoliacija subintuota :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2012 Lapkričio 01, 14:27:19 »
aha butent ta,buvo trukusi prie pat kolektoriaus.