Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 1,6 korbikas 1991m benz/duj. sunkiai dirba ant benzo  (Skaityta 2538 kartus)

Neprisijungęs arutis21

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Sveiki fanai, va turiu beda, masina ant duju eina kai patrakus, o va ant benzo staigiau paspaudus gazo pedala matoras iskart pridusta, momontu atsigauna traukia zjbs bet ir vel vo kiek laiko slopsta. Kas galetu but?

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
o trasoi eina greiciau nei kokia 70 80 km/h pavaziuot?

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
eina palengva spaudziant gaza.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Ant dujų kitas reikalas, o ant benzo akivaizdžiai perpila kurą ir tokiu būdu mašina dūsta/springsta ir nėra galios. Arba maišytuvas reikalą gadina  :)

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
tai siulot maisytuva pakeist?

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
manau,kad maisytuve esme,per maza skyle ir per mazai benzui oro gaunas ir uzsiriebina ,o tada jau padusta,man tas pats yra su 1.8 karbu,sende kaiptik varau maisytuvo pirkt,nes maisytuvo skyle yra daugiau nei dvigubai mazesne nei karbo (!?)

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
nu ble reiks pabandyt nuimt maisytuva salint ir paziuret kaip ant duju eina....  kai buvau pas dujinika man patare kaip tik pridengt maisytyva su plokstele, tipo sake geriau ant duju traukia. padejo ant duju eina zjbs, bet ant benzo tas pats kaip seniau budavo...  :V

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
turėjau bėdą su maišytuvu, buvo per maža skylė, duso ant benzino, pakeitus ant benzino viskas OK, bet dabar problemos su dujom. Šalta labai riebų mišinį gauna, neina sureguliuot. Tai mieste valgo 16-18L dujų :D

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
tai geriausia tada nieko nekeist  :D avariniu atveju kai baigias dujos imanoma ant benzo pavaziuot  :D

Neprisijungęs xebec

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kadangi man labai panaši problema, nutariau nekurt naujos temos ir parašyti čia.

Audi 80 1.8s dujos/benzas.

Problema būtų panaši:
Ant dujų viskas čiki, apsukos laikosi kaip priklauso, netrūkčioja, negesta, trauka yra.

Bet su benzinu.. pykstasi..
Visu pirma nelaiko apsukų, tai pastoviai reikia laikyti gazą.
Ant laisvo bėgio, apsukas gaudo gan neblogai, atrodytų, kaip ir be problemų.
Bet bandant važiuot ant bėgio, dūsta. Dūsimas maždaug toks:
Jeigu spaudžiant gazą iš palengvo, trauka po truputį didėja ( niekas netrūkčioja ), bet pasiekus tam tikrą ribą ( maždaug pusę pedalo nuspaudus ), mašina pradeda dūst, 0 traukos.
Man tik keista, kaip ant laisvų apsukų dirba gražiai, o esant apkrovai ( važiuojant ), jau dūsta.

Man kilo tokia idėja, ar čia negali būt pavargus benzino padavimo sistema? ( Nes kiek supratau iš pasakojimo, buvęs šeimininkas, benzino nebuvo pylęs porą metų. Ir šiaip, matėsi, kad ten jau viskas išgaravę... ).

Pabandžiau nusisukt šlangutę ties benzino vožtuvu, pasižiūrėt kokiu slėgiu paduoda tą benziną ( kuriant ).
Asmeniškai man pasirodė, kad per mažas - tiesiog greit laša, tačiau vientisos, normalios srovės nėra...
Tai ar gali būt čia problema ( pompoje ), kad užmynus per pedalą, pritrūksta kuro?

Ir dar! Juokinga situacija. Įsibegėjus iki tam tikro greičio ( tiek, kad būtų ilgesnis stabdymo kelias ) ir stipriau stabdant, apsukos nebenukrenta, laikosi kaip priklauso ~1000.
Tačiau sustojus, apsukos bumt ir nukrenta.  :-] Toks vaizdas, kad stipriau stabdant, kažkur kažkas greičiau subėga.

Žinoma, kaip čia kažkas rašė, galima nekišt nagų ir laimingam važinėt ant dujų, bet kartais norisi pravaikyt arkliuką ant benzino :V
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Balandžio 22, 12:15:32 sukūrė xebec »

Neprisijungęs mails

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Jei pas tave karbiuratorius ir masina ilgai pries tai vazinejo ant duju tai pabandyk pravalyti benzo sistema. Nusipirk prieda i benza kuris pravalo kuro sistema, papildomai nusipirk karbiuratoriaus valikli ir negailedamas ispursk i karbiuratoiaus vidu, manau visi pridusimai ant benzo dings.

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
jo pyliau ta bruda i benza, tai tiek visokio š sukėlė i korbika.... o savo masinai radau gedima: pakeiciau maisytuva, oro filtra ir karburatoriaus pagalve ir viskas pasiteise, traukia tiek ant benzo tiek ant duju  (aa)

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
o kaip sanaudos? duju nepadidejo?

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
nu nea nepadidejo kaip nekeista  :)

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
o duju maisytuva su didesne skyle,nei buvo pirkai ar kaip?

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
dabar idejau su mazesne skyle maisytuva.

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
idomiai,siaip dazniausiai kaiptik reikia su didesne det,kad ant bendzo normaliai dirbtu ?!?

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
visko pasitaiko :-]

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
man yra su maza skyle ir lygiai tokie patis bajeriai daros (!?) :D

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
ta prasme nedirba ant benzo normalei? :V

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
lygiai taip pat kaip pas tawe,dusta,slopsta ir t,t letai dailiai bociaus rezimu eina pavaziuot mieste,o daugiau nieko,ir benza vartoja nesiskusdama :D

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
o kaip oro filtras nera pilnas brudo?

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
 (-) visi filtrai pakeisti ir jau neviena karta,bet efektas jaucias tik kad ant duju biski pagyveja,o benzui vienodai rodo,dusta ir tiek,o kai nuvariau pas dujininkus reguliuot ismetimo ,tai benzo parodymai buvo labai geri,tai manau karbas nera nusireguliawes :)

Neprisijungęs arutis21

• Žiūrėti profilį
tai nesunku tera karba pareguliuot  ;)

Neprisijungęs wiciakas

• Žiūrėti profilį
kad man nera ko ten lyst,nes visi ismetimai geri vadinas karbas nera nusigrybawes ;)