Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 C4 2.8l nesikuria ant bendzo  (Skaityta 3619 kartus)

Neprisijungęs Tomuxas

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 C4 2.8l nesikuria ant bendzo
« Topic Start: 2011 Balandžio 22, 14:27:51 »
Sveiki. Na kagi kreipiuosi i jus gal kas itariat kas galejo nutikti, vakar vaziavau visalaika bendzinu galvoju ijungsiu dujas, nes jau nepamenu kada jomis vaziavau truputi pavaziaves dujom (apie 3km) vel jungiau i bendzina ir viskas nebesikuria ant bendzo tik dujomis kuriasi :-{ gal kas turit variantu kas galejo nutikti?  ff

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 C4 2.8l nesikuria ant bendzo
« Atsakymas #1: 2011 Balandžio 22, 15:04:24 »
gal benzo siurblio nebeijungia? prikaluso ar tavo duju iranga atjunge ji, gal rele kaip senai nenaudojama nebekontaktuoja, maciau tokiu atveju, bet ne su siurbliu. arba gal purkstukus atjungia.

Neprisijungęs Tomuxas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Balandžio 22, 15:08:48 »
na i bendzo padeti kai nustatau tai nesigirdi jokio takstelejimo tai manau isijunge siurblys, nes kai dujas ijungsiu girdisi balione takstelejimas ir tada kuriasi, o bendzino padetyje niekaip negriebia :-{

Neprisijungęs Tomuxas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Balandžio 22, 15:21:06 »
db buvau nulekes uzsipilt duju tai voztuvas turbut pastriges balione, nes neine ipilt duju po centa kapsi ant skaitliuko... :/ mesiu as tas dujas lauk jei dar taip oziuosis (n)

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Balandžio 22, 15:35:42 »
ant benzo padeties ijungus degima benzino siurbliukas turetu pakelti benzo spaudima suzisti siek tiek. ar taip darosi? ir kokios pas tave dujos?

Neprisijungęs Tomuxas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Balandžio 22, 15:44:30 »
tiesiogines dujos pas mane, pas mane priekyje visada suzirsdavo, o dabar lyg ir nezirsia niekas :/ atsiusk i pm savo nr jei gali

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Balandžio 22, 17:11:08 »
Jei mesi dujas lauk, prigriebčiau jas iš tavęs. Atsidaryk bako dangteli klausyk ar siurblys suzyzia kai kitas įjungia degimą. (pajunginėk turėtų girdėtis) Jei nesigirdi nieko tai žiūrėk ar srovė ateina iki siurblio. Ateina tada lysk toliau į pravodke.

Neprisijungęs Tomuxas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Balandžio 22, 17:17:45 »
tai,kad nera kas siuo metu pasukinetu ta rakciuka ff

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Balandžio 22, 18:08:30 »
nesupratau, ar tik nesikuria bendzino ar ir uzkurus dujomis ir perjungus i bendzina uzgesta ?

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Balandžio 22, 21:35:18 »
Visada kai ijungi degima turi suveikt benzo siurblys girdisi kaip uzpumpuoja ir atsijungia, jei tyla saugiklis arba pat siurblys nusprogo. Man ir taip buvo.

Neprisijungęs Tomuxas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Balandžio 23, 11:39:19 »
nesupratau, ar tik nesikuria bendzino ar ir uzkurus dujomis ir perjungus i bendzina uzgesta ?

Roll Dujomis tik uzsikuria ir dirba, bendzu kurt neina ir perjungus nedirba, gerai bandysiu per saugiklius pereit :/

Neprisijungęs global_mt

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Prie to paties uzklausiu. Audi c4 2.8, 128kw, quattro, automat, avant du metus stovejo. Uzpylus kuro, pajungus akuma, bandant kurt neuzsikuria ir net negriebia. Issukus zvakes kibirkstis silpnoka, bet yra. Ijungus degima kuro siurblys lyg suveikia, bei atsukus prie purkstuku benzino padavimo slangele kuro yra. Taciau issuktos zvakes sausos. Kas galetu buti?
Beje gal kas galetume ideti kokia foto kur randasi holo, bei alkulinio veleno padeties davikliai bei kokios tvarkingu davikliu reiksmes turetu buti.

Neprisijungęs loto

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį

Roll Dujomis tik uzsikuria ir dirba, bendzu kurt neina ir perjungus nedirba, gerai bandysiu per saugiklius pereit :/
buvo prieš kelias savaites ir man tas pats :) bus kuro siurblys nusprogęs jei įjungus degimą jokio garso nėra, matyt pustuščiu baku važinėjai. O dėl dujų irgi buvo užstrigę kažkas. Taip pat po kelis centus kapsėjo. Išvažinėjau dujas iki pat galo kol jau išvis nieko neliko. Ir su kolega pasiėmę guminį plaktuką žadėjom pastuksent kur prie bako sueina tos visos šlangos galvojom gal kokia sklendė užstrigus. Bet neprireikė to. Pas mane BRC dujos ir ant bako yra toks kaip kraniukas ar kaip čia pavadint žodžiu jį pasukinėjau truputį ir viskas atsistatė. Dar kai dujos pradėjo pildytis buvo toks garsas kaip kad atšoktų kas. Matyt buvo užstrigęs viduj kažkas. Po to tokių bėdų nebuvo. Tfu tfu tfu :)

Neprisijungęs augis38t

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Rugpjūčio 15, 22:00:18 »
 labas vakaras nekuriant naujos temos noreciau paklaust,c4 benzinas dujos,salta kurias kai pasyla nenori kol neatvesta,ar cia su degymu ar irgi gali but kasnors su kuro padavimu

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Rugsėjo 30, 16:45:36 »
labas vakaras nekuriant naujos temos noreciau paklaust,c4 benzinas dujos,salta kurias kai pasyla nenori kol neatvesta,ar cia su degymu ar irgi gali but kasnors su kuro padavimu

Patarciau kuo greiciau keisti holo davikli(jis yra kibirksties skirstituve) gali nusipirkti nauja bet abejojiu ar rasi, matai holo davikliu nieks taip lb nepardavineja. zodziu prie esmes jeigu jo nepasikeisi po kokiu 2 menesiu gal trumpiau isvis nebebus kibirksties ir nebesikurs. man taspats buvo ant audi 100 2.3e kol atkapstem kur bedos tai suzinojau kad kai daviklis beveik "mirsta" prasideda tokios nesamones salta kuriasi , silta nebe ir lauki pakol atvesta. keisk greiciau nes kai nudusi kurioj vietoj kaip man viduri lauku tai malonumas nekoks

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Rugsėjo 30, 16:51:11 »

Patarciau kuo greiciau keisti holo davikli(jis yra kibirksties skirstituve) gali nusipirkti nauja bet abejojiu ar rasi, matai holo davikliu nieks taip lb nepardavineja. zodziu prie esmes jeigu jo nepasikeisi po kokiu 2 menesiu gal trumpiau isvis nebebus kibirksties ir nebesikurs. man taspats buvo ant audi 100 2.3e kol atkapstem kur bedos tai suzinojau kad kai daviklis beveik "mirsta" prasideda tokios nesamones salta kuriasi , silta nebe ir lauki pakol atvesta. keisk greiciau nes kai nudusi kurioj vietoj kaip man viduri lauku tai malonumas nekoks

tu kietas diagnostikas,ar visas masinas taisai pagal savo masinos gedimus,is kur zinai,kad pas ji kibirkstis dingsta?

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
tavo nuomones nieks neklausia pasiuliau zmogui savo nuomone, ka pats buvau patyres. Ateinam patart o ne kritikuot tad dink  (!?)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
tavo nuomones nieks neklausia pasiuliau zmogui savo nuomone, ka pats buvau patyres. Ateinam patart o ne kritikuot tad dink  (!?)
kodel tu manai,kad mano nuomones nieks neklausia?Labai daznai ir sekmingai.tema turbut jau neaktuali bet -pirma neaisku ar dingsta kibirkstis,antra holas pinigus kainuoja ir nieks be priezasties jo nekeicia,trecia siulau paciam dingt.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
kodel tu manai,kad mano nuomones nieks neklausia?Labai daznai ir sekmingai.tema turbut jau neaktuali bet -pirma neaisku ar dingsta kibirkstis,antra holas pinigus kainuoja ir nieks be priezasties jo nekeicia,trecia siulau paciam dingt.

nu neesme kai isvis nebesikurs tegu tada kibirksti ziuri, jei nebus aisku bus holo daviklis jeigu dar kils itarimu tegu nuo skriejiko atjungia fiske kur eina 3 laidai + 0 -. pajungi 12 voltu lempute ikises i viske kur laidai toliau nueina minusa pajungi prie akumo - o tada ar + ar 0 ikisi kita laida ir ziuri ar kibirstis atsirado. jei atsirado reiskias reikia keist holo davikli vsio ir nesiruosiu su niekuo cia pyktis

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

nu neesme kai isvis nebesikurs tegu tada kibirksti ziuri, jei nebus aisku bus holo daviklis jeigu dar kils itarimu tegu nuo skriejiko atjungia fiske kur eina 3 laidai + 0 -. pajungi 12 voltu lempute ikises i viske kur laidai toliau nueina minusa pajungi prie akumo - o tada ar + ar 0 ikisi kita laida ir ziuri ar kibirstis atsirado. jei atsirado reiskias reikia keist holo davikli vsio ir nesiruosiu su niekuo cia pyktis
As tau aiskinu ,netaisyk masinu pagal savo metodika.2,8 variklyje nera skriejiko,o kibirksciai sukurti naudojami holas ir 2 indukciniai davikliai.sekmes diagnostikoj.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
koks skirtmas kitas uzejes i tema mas ras jam tinkanti buda kaip patikrint, as taip ir radau

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
koks skirtmas kitas uzejes i tema mas ras jam tinkanti buda kaip patikrint, as taip ir radau
daryk ka nori,bet taip 2,8 nepataisysi.