Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 c4 2.3e benzas/dujos nesiveda ant benzo  (Skaityta 1908 kartus)

Neprisijungęs Dilyssss

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Iškilo problema. Nebesiveda ant benzo. Dujos mašinoje - metai. Ant dujų vedasi puikiai. Kokios galimos problemos? Siurblys kuro nuėjo? Dar viena problema, kad dujos labai jautriai reaguoja į drėgmę. Laidus ir žvakes neseniai pakeičiau. Gal turite protingų minčių? :) Būčiau labai dėkingas...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 27, 17:46:33 sukūrė Dilyssss »

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Iškilo problema. Nebesiveda ant benzo. Dujos mašinoje - metai. Ant dujų vedasi puikiai. Kokios galimos problemos? Siurblys kuro nuėjo? Dar viena problema, kad dujos labai jautriai reaguoja į drėgmę. Laidus ir žvakes neseniai pakeičiau. Gal turite protingų minčių? :) Būčiau labai dėkingas...
Kaip suprast jautriai reaguoja?  :-] Beje ant duju uzkurus, pakelus apsukas ir perjungus ant benzo, laikant nuspausta gazo pedala, is kart gesta tarsi uzgesintum, ar dar kazkiek variklis ''paburbuliuoja''?

Neprisijungęs Dilyssss

• Žiūrėti profilį
Kaip suprast jautriai reaguoja?  :-] Beje ant duju uzkurus, pakelus apsukas ir perjungus ant benzo, laikant nuspausta gazo pedala, is kart gesta tarsi uzgesintum, ar dar kazkiek variklis ''paburbuliuoja''?
Pradeda nedirbt keli cilindrai, saudo. Neburbuliuoja, atrodo nebegauna jėgos ir gęsta po truputi

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
ko tai itariu kraba

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Pradziai benzino siurbliuka tikrink. O del duju, tai ar keitei paskirstymo dangteli ir skriejika?

Neprisijungęs Dilyssss

• Žiūrėti profilį
Pradziai benzino siurbliuka tikrink. O del duju, tai ar keitei paskirstymo dangteli ir skriejika?
Nekeičiau. Padėtų sakai?

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Skriejikas maziau itakos variklio darbui turi esant dregnam orui, taciau dangtelis, jei jis pramustas (neigudusia akim nepastebesi), turi didele. Taip, kad jei laidus ir zvakes pasikeitei (ne lenku sklepuko gamybos  :-]), pakeisk dar ir sias dalis.  ;)

Neprisijungęs Dilyssss

• Žiūrėti profilį
O skriejikas po dangteliu stovi? Aš toks ekspertas :D Pasikeisčiau pats tada, nes dangtelį nėra kas, bet nežn kur skriejikas stovi

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Po dangteliu skriejikas. O dangteli, kad pakeist mokslo didelio nereikia. Svarbu nesumaisyt 6 laidu vietomis.  (8-) Gali ir pats pasikeist... Atkabinsi tas dvi skobas kur prilaiko dangteli, neatjunges laidu patrauk ji i sali, uzsidek nauja dangteli (dedasi tik viena padetim), tuomet salia tokioj pat padety laikydamas senaji dangteli mauni nuo jo po viena laida ant naujo. Tikiuosi issamiai paaiskinau.  :V

Neprisijungęs Dilyssss

• Žiūrėti profilį
Ačiū jum labai už pagalbą. Tikiuosi padės man pagaliau susitvarkyti ir prives tai prie gero degimo..

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
Labai prasom.  ;)