Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 bandymas privers vaziuot benzinu  (Skaityta 962 kartus)

Neprisijungęs picu_zudikas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 bandymas privers vaziuot benzinu
« Topic Start: 2011 Vasario 03, 19:02:20 »
Sveiki
Mano tėvukas vairuoja simtine 2,2 87metu benzinas/dujos dabar vazineje vien dujom kadangi ant benzino nebeusikuria gal pora metu, taciau dabar nori atgaivinti kad veiktu ir benzinu.Taigi butu idomu suzinoti jusu nuomone ar brangiai atsieitu?ar per tiek laiko ipurskimo sistema galejo apaugt?purkstukai uzeit?

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį
Visų pirma žiūrėkit ar siurblys dirba? Jei dirba - jau gerai :-] Paprasčiausias būdas patikrinti tai važiuojant dujomis užmiestyje perjungt į benzą ir žiūrėt kas daros, būna, kad tiesiog prasidirba ir viskas gerai (h) O jei nepasiteisins, tada jau arba krabas arba purkštukai, daugiau ten nieko nėra :)

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
dar kuro slegio reguliatorius :)

Neprisijungęs picu_zudikas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
o krabas deficitine dalis ar nelabai?kai grysiu i gimtine teks paardyt tevuko audine:) paskaitines foruma darau prielaida kad tevui kaskada senai sove dujos ir bus sulankste ta lekstute aisku nebeuskure ant benzo ir taip numojo. o ardant ten ipurskimo sitema galima prisizaist labiau? :)

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
o krabas deficitine dalis ar nelabai?kai grysiu i gimtine teks paardyt tevuko audine:) paskaitines foruma darau prielaida kad tevui kaskada senai sove dujos ir bus sulankste ta lekstute aisku nebeuskure ant benzo ir taip numojo. o ardant ten ipurskimo sitema galima prisizaist labiau? :)
nu krabas tai einama dalis, jei ardysi tai ne bet jei sugalvosi pradet reguliavimus tai tikrai sugadinsi