Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 100 2.3e benzo siurblio problemos  (Skaityta 6621 kartus)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
audi 100 2.3e benzo siurblio problemos
« Topic Start: 2011 Spalio 22, 23:28:03 »
Tai va nesikure audi ant benzo tai pradejau ieskoti priezasciu, pirma saugiklis perdeges kuro siurblio pakeiciau iskrt ant degimo ir sudege, atjungiau fiske nuo bako, pakeiciau saugkli , nesudege, supratau kad siurblys mires  isemiau as ji ir sugalvojau pamegint as ji nuo pakrovejo pajunkt, is pradziu neveike ir kibirksciavo bet po poros sekundziu pradejo birbt  supratau kad veikia , pajungiau as ji , vel degimas , neveikia , bet saugiklis tvarkoj rele irgi , tikrinau kokia ytampa ateina iki siurblio ant degimo patodo 10.7V ir fsio. Klausimas ar siurbliui jau amen ar jis dar geras, ar turi ateiti i laidus 12V srove ar ta 10.7V ir ar kai pajungi ji nuo akumo nors jis ir veikia turi kai sujungi kibirksciuot kaip pliusa su minusu sujungi (laidai prie kontaktu prilimpa).

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Tai va nesikure audi ant benzo tai pradejau ieskoti priezasciu, pirma saugiklis perdeges kuro siurblio pakeiciau iskrt ant degimo ir sudege, atjungiau fiske nuo bako, pakeiciau saugkli , nesudege, supratau kad siurblys mires  isemiau as ji ir sugalvojau pamegint as ji nuo pakrovejo pajunkt, is pradziu neveike ir kibirksciavo bet po poros sekundziu pradejo birbt  supratau kad veikia , pajungiau as ji , vel degimas , neveikia , bet saugiklis tvarkoj rele irgi , tikrinau kokia ytampa ateina iki siurblio ant degimo patodo 10.7V ir fsio. Klausimas ar siurbliui jau amen ar jis dar geras, ar turi ateiti i laidus 12V srove ar ta 10.7V ir ar kai pajungi ji nuo akumo nors jis ir veikia turi kai sujungi kibirksciuot kaip pliusa su minusu sujungi (laidai prie kontaktu prilimpa).

pasikeisk siurbli arba restauruok.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
dar vienas klausimelis gal kas zinot kur utenoj restauruoja siurblius?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Neteko girdet kad utenoj juos kas restauruotu, gausi naujo ieskot. Pradziai bandyk per skelbimus kas ardo dalim, ten ir uz 50lt gali paimti. Srotuose nuo 100lt kainos bus...

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
nesinori nei is zmogaus imt nei is sroto nes nezinia kiek jis dar tarnaus kai restauruotas visgi ramiau , snd radau viena uz 70 lt bet kai pamaciau apsalau, siurblys visiskai kitoks mazesnis ir tvirtinimas visiskai kitoks, zmogus sake dar tokio kaip pas mane neteko matyt, ir kad kiek turejes 3 avantus visu siurbliai buvo kietokie nei pas mane net nebezinau kas daryt  :-{
o gal kas zinot kaip atrodo bulkos siurblys kiek zinau pats siurblys panasus , ar tiesa ar ne, mas tiktu ir is bulkos ?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
nesinori nei is zmogaus imt nei is sroto nes nezinia kiek jis dar tarnaus kai restauruotas visgi ramiau , snd radau viena uz 70 lt bet kai pamaciau apsalau, siurblys visiskai kitoks mazesnis ir tvirtinimas visiskai kitoks, zmogus sake dar tokio kaip pas mane neteko matyt, ir kad kiek turejes 3 avantus visu siurbliai buvo kietokie nei pas mane net nebezinau kas daryt  :-{
o gal kas zinot kaip atrodo bulkos siurblys kiek zinau pats siurblys panasus , ar tiesa ar ne, mas tiktu ir is bulkos ?

bulkos aisku netiks.o i 2,3 ejo 3 rusiu:storas su sieteliu,storas be sietelio bet plasmasiniam korpuse ir ilgas plona Pierburgo-sito niekas nerestauruoja ir gera naudota sunku rast,nes visi ant ribos.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
 (z) maniskis antras storas plastmasiniam korpuse ziurejau kad panasus korpusas tiktu nuo c6 nors siurblys ir kitoks bet vistiek gi veiktu.  o kasnors galite parasyti tikslius adresus kur siurblius restauruoja kaune ir vilniuje butu didelis aciu ;)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
kaune taikos prospekte netoli masinu turgaus , salia traukiniu veduko , geltoni garazai, pazystamu siurblius tvarkiau kaina apie 100litu po valandos padare ,del rusies,atveziau su sieteliu nes toks garaze metesi ,bet sakau man reiktu su ypjova sako bus su ypjova padaro kokio reikia turi jie tu detaliu ,o adresas :Kuro siurblių remontas

Taikos pr. 110B, Kaunas 
Telefonas  +370 698 74950 

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
kad neuzvedinet naujos temos mas kam buvo taip kad technikine praleido ant duju, nereikejo jungt benzo. pvz jeigu pasakyciau kad benzo nera bake mas lb nesikabinetu?
o gal jiem isvis nerupi patikrina co ir tik dujom? pagalvojau kad taip puikiai kuriasi dujomis tai tik jom ir vazinesiu tai velniop ta benza ir jo problemas ir del galinio lango vaytuvo, kiek girdejau jeigu yra soniniai  veidrodeliai jis gali ir neveikti , ar tiesa? aciu uz atsakymus

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
Vien dujom nepraeisi, ismetimas skirtigas turi but, del varituvo kiek zinau jeigu yra turi ir veikt.

Siurbli gali pirkt is pardes, kinietis kainuos 150lt.

image hosting gif
Cia yra c3 2,3e avanto siurblys ir c3 2,2tq 20v. Truputi skiriasi bet det tinka sukeist.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
vesiu restauruot, o kolkas bandysiu dujom pravaryt visagino ta. sake ten staigiai praziuri svarbiausius dalykus ir fsio lipdukas yra ;) draugelis sake kad su neveikiancia ant benzo ir dar netvarkingu duslintuvu, doku del baliono paprase , co pamatavo ant duju sako gerai bus :D kad man taip nuskiltu  :-]

Neprisijungęs egis77777

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
kazin dabar ten ar lengvai preisi,o jai dar nieko ten nepazysti tai tuscias reikalas :)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
kazin dabar ten ar lengvai preisi,o jai dar nieko ten nepazysti tai tuscias reikalas :)
delto dar ten ir varau nes tevoko pazystamas ten dirba :D

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
vesiu restauruot, o kolkas bandysiu dujom pravaryt visagino ta. sake ten staigiai praziuri svarbiausius dalykus ir fsio lipdukas yra ;) draugelis sake kad su neveikiancia ant benzo ir dar netvarkingu duslintuvu, doku del baliono paprase , co pamatavo ant duju sako gerai bus :D kad man taip nuskiltu  :-]

O tai kas jau taip blogai kad negali susitvarkyt bendzino? Jei siurblys, tai gali paskolint sioky toki, del TA uztektu.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
nemanau kad vien siurblio uzteks gal dar reikes purkstuku :D
ir korbo :D

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį

Nebuvai nemeiksiuose pas meistriukus? Man avanto 2.3 visa ipurskima perrinko. Supranta ten neblogai apie ke-jetronic. Kainos kandziojasi :D

Neprisijungęs egis77777

• Žiūrėti profilį

Nebuvai nemeiksiuose pas meistriukus? Man avanto 2.3 visa ipurskima perrinko. Supranta ten neblogai apie ke-jetronic. Kainos kandziojasi :D
ir kiek sumokejai? :)

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
Kupa buvau nuvares kad diagnostika padarytu, pulsuoja, nedirba saltas varikis. Tai vien uz diagnostika 100lt. Avantui tai isvis trizenkle suma sukisau.

Neprisijungęs egis77777

• Žiūrėti profilį
ir kas buvo blogai kad nedirbo saltas?

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
ir kas buvo blogai kad nedirbo saltas?
Oro srauto matuokle (krabo dalis) auksata itampa, purkstukai.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
klausykit o koks turi buti slegis ipurskimo sistemoj?

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
Re: audi 100 2.3e benzo siurblio problemos
« Atsakymas #21: 2011 Lapkričio 03, 16:19:54 »
tai va kadangi neradau kas utenoj restauruoja siurblius sugalvojau pats ji isardyti ir paziureti kas blogai ir kagi , susitvarkaiu siurblys veikia bet nezinau ar pakankamai sukelia slegi. db noriu paklaust ar kai nusuki purkstuku vamzdelius nuo krabo  kai vedi masina turi per skilutes kura varyt ? nes man jo nevaro per visur eina(grystamo netikrinau) o per purkstuku angeles nelaso neisbige pakeiciau kazkoki suduka prie krabo ten kazkoks filtriukas 2 kontaktu  db tik per 1 purkstuka eina per ta klur salto padavimo ar kaip ten jis , kur ieskot problemu?

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Lapkričio 03, 16:42:26 »
tai va kadangi neradau kas utenoj restauruoja siurblius sugalvojau pats ji isardyti ir paziureti kas blogai ir kagi , susitvarkaiu siurblys veikia bet nezinau ar pakankamai sukelia slegi. db noriu paklaust ar kai nusuki purkstuku vamzdelius nuo krabo  kai vedi masina turi per skilutes kura varyt ? nes man jo nevaro per visur eina(grystamo netikrinau) o per purkstuku angeles nelaso neisbige pakeiciau kazkoki niekutį prie krabo ten kazkoks filtriukas 2 kontaktu  db tik per 1 purkstuka eina per ta klur salto padavimo ar kaip ten jis , kur ieskot problemu?
Ir kaip tu ji suremontavai, ardziau ir as bet apart suesto inkaro nk nepamaciau.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Lapkričio 03, 17:08:04 »
tai va kadangi neradau kas utenoj restauruoja siurblius sugalvojau pats ji isardyti ir paziureti kas blogai ir kagi , susitvarkaiu siurblys veikia bet nezinau ar pakankamai sukelia slegi. db noriu paklaust ar kai nusuki purkstuku vamzdelius nuo krabo  kai vedi masina turi per skilutes kura varyt ? nes man jo nevaro per visur eina(grystamo netikrinau) o per purkstuku angeles nelaso neisbige pakeiciau kazkoki niekutį prie krabo ten kazkoks filtriukas 2 kontaktu  db tik per 1 purkstuka eina per ta klur salto padavimo ar kaip ten jis , kur ieskot problemu?
Ir kaip tu ji suremontavai, ardziau ir as bet apart suesto inkaro nk nepamaciau.
pas man jis burzge bet tokiu garsu lyg uzsikirtes butu, isemiau inkara ir pamaciau kad ta plokstele kur guoliukai dedasi uzstrigusi ir nuluze plastmasines inkaro auseles, as jas graziai nupjoviau ir ilitavau karstas metalo ploksteles vietoj ju db viskas puikiausiai veikia tik va neaisku kaip patikrint kaip siurblys turi purkst benza nes pas man tai pirstu uzpaudus smarkiau nebega. atleidus bega taip kaip myztum :D gera srove bet va ar sukelia slegi. ei klausykit o koks ten daiktas prie krabo prisuktas 2 t-25 varztukais i ji ateina 2 laidai  issukus matosi ant krabo 2 skilutes, kaip supratau turi cirkuliuot nes per viena skilute kuras bega per kita ne.
ir degima pajungus kokius 3 kartus audine kaip ir bando griebt bet poto nustoja ikelsiu video

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Lapkričio 03, 17:39:25 »

Uploaded with ImageShack.us
kaip supratau cia kuro ipurskimo reguliatorius kaip ji patikrinti ar jis veikia?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 03, 17:43:11 sukūrė aiwaraz1 »