Paziurek tuos saugilius, kurie priklijuoti prie kompo.
Taip, tie du tikrai ok.
O ar tikrinai - vožtuvai veikia?
Oj čia tikrai ne man, kai kitą kartą važiuosiu pas meistrus pasiūlysiu jiems pažiūrėt, dėkui už patarimą.
Dar vienas čiūdas man buvo, užstrigo (sugedo) aktuatorius (stepper motor), bet cia gali pamatyt ar jis vaikšto tik pajungus kompa (diagnostika) prie dujų.
Hm, šitas variantas gal..
Žodžiu, istorija nesibaigė
Bevažiuojant spręsti problemą pas meistrus pabandžiau įjungt dujas - veikia
Taip visą dieną ir pravažinėjau, buvau palikęs ~6 val auto, po to sėkmingai grįžau varomas dujomis.
Kita diena, problema kartojasi. Tačiau pasiekęs tikslą su mašina grįžau namo su dujomis, dujos persijungė - pradėjo veikt
Istorija pasikartojo ir šiandien, į priekį su benzu, atgal dujomis
Tai kame reikalas? Nes važiuodamas į priekį buvau stabtelėjęs ~20 min, užkūriau, manydamas gal esmės turi variklio temperatūra ar t.t., tačiau spėjimai nepasiteisino
P.s. Geltoną saugiklį turiu ir pasikeisiu rytoj, jei tik jis čia turi esmės nors kiek šiame reikale.
P.s. p.s. Gal čia esmės turi tai, kad padarytas dujų apgavimas? Na jos turėtų įsijungti pačios pasiekus atitinkama temp., tačiau perdaryta, kad įsijungia paspaudus mygtuką ir pagazavus. Nors tikrai kai jungiu būna variklis pašilęs ir iki tol nebuvo problemų, pradžioj buvau kažkada ir 'ant dujų' užkūręs.