Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alternatyvus kuras  (Skaityta 2019 kartus)

Neprisijungęs donciagas

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Alternatyvus kuras
« Topic Start: 2010 Liepos 08, 15:20:45 »
Sveiki gyvi, internetas mirga marga nuo alternatyviuju duju, kitaip sakant vandenilio, iranga gan paprasta, viskas po kapatu ir panasiai, kaina irgi protinga, bet konkreciu atsiliepimu apie tai negirdet, viskas ka randu yra platintoju forumuose tai visi nusiskundimai gali buti labai paprastai tiesiog salinami:) taigi gal kas nors buvot susidures su tuo? gal dar ir dabar vazinejat, laukiu ivairiu pasisakymu ar minciu siuo klausimu :) kuro sanaudu sumazejimas koks ir pan :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 16, 11:50:36 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Alternatyvus kuras !!!
« Atsakymas #1: 2010 Liepos 08, 15:30:29 »
Kalbų aš ir girdėjęs, nežinau kada sutiksiu kitus žmonės, kurie grįš iš tolimesnių reisų, tačiau kalbos tokios, kad vandenilio pagalba kuro suvartoja 30-50% mažiau, o sunkvežimiui dasidejo ar tai 100NM... Apie ekspotacines problemas dėja nieko nežinau, šeip ir pačiam smalsu, nes ir įranga nėra tokia jau brangi.... Bet čia tik tokios kalbos tarp žmonių, o ne iš interneto. Kiek tiesos - nežinau.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 08, 15:38:51 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Liepos 08, 20:51:32 »
vava cia idomus dalikas puse interneto buvo isnarsita sita tema visi tik ir kalba kad cia juoku reikalas pasigamint iranga ,jo ir viskas uzima nedaugau vetos negu akomuliatorius,tik mane duomina irgi klausimas apie ekuonomija,kadangi O2 pasiduoda kartu su benzinu ir oru pagal  viska turetu but rebus misinis nuors kas ten zino ,bet kazin ar kas Lt bus ta bandes padarit ,kai 80% vazineja arba ant e85 arba kantrabandos,noreciau kada pabandit pasigamint kaska panasaus bet ner laiko eksperimentams ,o bute tokiu daliku darit nesinorisi ato bus Kabum-Kabum  :D :D :D

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Liepos 08, 21:31:41 »
kiek skaites, tai sitas veikimo principas yra labai paprastas, bet deja ziuredami is ekonomines puses, didzioji ziniasklaida vengia tokiu temu, o visi ateities „ekologiniai“ automobiliai pristatomi, kaip brangūs konceptai, kurie bus kazkada tolimoje ateityje...

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Liepos 09, 17:45:34 »
Pats vandenilis kaip kuras yra pats ekologiškiausias, per kaminą eina tik garai ir vanduo. Pramoniniu būdu, dideliais kiekiais, vandenilis gaunamas skaidant vandenį elektrolizės būdu, o tam reikia labai daug elektros, kurios ekologiškai pagamint dar nemokam... Bendras rezultatas - niekinis. Kuras ekologiškas, jo gamyba nešvari...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 09, 17:52:44 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Liepos 09, 20:43:08 »
taip taip, susikti Bites bugai.. Na kas ten lankosi, mokes ir mano nuoroda atidaryt :D

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Liepos 09, 20:57:50 »
Varykit pirkt nerzaveikos  :D

Neprisijungęs donciagas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Liepos 14, 18:06:44 »
kazko neatidaro man tu linku, kiek sprendziu is zinuciu tai kaip ir nelabai kas bandes turbut toki prietaiseli?

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Liepos 14, 23:22:22 »
kazko neatidaro man tu linku, kiek sprendziu is zinuciu tai kaip ir nelabai kas bandes turbut toki prietaiseli?
Bet tu būk vyras ir būtinai pabandyk.   ;)

Neprisijungęs Prezas

• Klaipėdos regiono koordinatorius
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 641
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Liepos 16, 00:27:28 »
nu tai kasnors mastot bandyti savo automobilyje tokia sistema ? O gal jau turite ir galite pasidalinti ispudziais ? ;)
Buitinių nuotekų valymo įrenginiai, pastatų apšiltinimas poliuretanu. 8 699 30235
Audi A6 2.7 Biturbo

Neprisijungęs donciagas

• Žiūrėti profilį
Re: Alternatyvus kuras
« Atsakymas #12: 2010 Liepos 16, 14:07:25 »
mane tai domina tokia sistema pakankamai nemazai pravaziuoju per diena, bet suzinoti nuomone zmoniu kurie jau susideje tai, ar verta ar ne ir pan, bet kaip matau sitam forume nieko nerasiu

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Liepos 16, 14:29:29 »
mane tai domina tokia sistema pakankamai nemazai pravaziuoju per diena, bet suzinoti nuomone zmoniu kurie jau susideje tai, ar verta ar ne ir pan, bet kaip matau sitam forume nieko nerasiu

pas audifenus paieškok  :D

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Liepos 16, 15:19:00 »
Teko su šitais bendraut Kaldis, UAB, kaip tik dabar vykdo darbus prie tokios įrangos, kelios auto ant LT jau su ja važinėja.

Kiek man pasakojo jų direktoriu, tai maksimali nauda jungiant vandenili ir dujas. Tada daugiausiai tauposi ir tt.
O gaut vandenili labai paprasta, tik jį problemos su padavimo reguliavimu, ir su liambdu darbu ir tt.

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Liepos 21, 09:57:19 »
O Nera kas is dyzelistu tai naudotu ?